Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to je len taká pokrívka tá suchá zem, pod nou je moja zem dovezená a je dosť vlhká, hentá hnedozem dosť rýchlo vysychá, s nou som si to len zakril, ak sa zahladíš, možno pod tím zbadáš vlhkú zem
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
alebo to može byť jeden samec tak maš nahradu lix poradim ti sad všetko čo maš potom budeš lutovať že si nenasadil este viac ako si mohol ja si skôr začinam lamať hlavu že de dam sušiť Hoj
No dal som naklíčiť všetky semená čo som mal, to je len pár rastlniek, ale budem mať dalšie semená, otázne je len kedy, ale dúfam že ich bude vela Mať tak problémy ako ty tak som šťastný
Dnes som bol navštíviť rastliny
1-2, tá čo nieje vo fóliovníčku
3-4, vo fóliovníčku
Otázne je len kedy sa rozbehnú konečne rásť ked ich postihlo také hrozné nešťastie chudery, no a dúfam že sa rozbehnú, aj ked majú málo listov, ale ja im verím
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Dnes som dostal novú várku semien tak som to hned dal klíčiť a pridávam aj foto rastliniek
1, semienka
2, semienka v mojom zariadení na klíčenie
3-6, rastlinky
legalized marihuana!!!!
len či sa mi tie rastlinky vojdú do boxu ked mi všetky semienka naklíčia, to bude potom trocha bordel s tím
Ha, ešte mám asi raz tolko semien takže o zábavu na leto mám postarané, aspon sa nebudem cez prázdniny nudiť
legalized marihuana!!!!
Takto vyzerajú rastlinky vonku, vyzerá to tak že sa pomali preberajú a vyzerá to aj tak že z poschodí kde zmrzli listy nič asi nevyrastie, ale ved to sa uvidí neskôr
1, prvá rastlina
2-4, druhá rastlina
To hnedé na rastlinách potom blizny niesu, sú to neaké listy tak hnedofialové, možno sú trochu obmrznuté, neviem, ak nietko vie, nech dá vedieť
legalized marihuana!!!!
máš to pjekně spálené zpod té folie (viz poslední sérka fotek) sundal bych ju. holt ne každý model je pod foliu vhodný, já sem na to ostatně taky letos narazil, když mi začali nekeré "chladnokrevnější" kytky ve foliáku žhnout. vyhodil sem je a jak se rozjeli.
rada: nesadit tak zbytečně brzo, nebo to nechat v květináči nejaké ty metry nad zemí dokud nebude echt teplo, abys neměl strach že ti to zmrzne.
neaké menšie update, 15 z 27 semien už začalo klíčiť, to je zatial v pohode a tu sú fotky
1, semienka
2-3, rastliny
4, pre tých ktorý nevedia v čom si predpestovávam, mám tam 15W úsporku
a pripomienka, predpestovávam si to doma tajne, tak pššššt
legalized marihuana!!!!
Ok, ale ved klíčia aj pod svetlom, to je hlavné ale ďaka za radu
Dnes som mal niektoré semienka už dosť naklíčené tak som si spravil z krabičky od čaju takú vecičku tam som dal kokos, je to na 10 semien, takže je tam 10 takých kvádrikov s rozmermy 2, 2, 3 cm prikladám foto
legalized marihuana!!!!
update) 1, všetko rastlinstvo čo mám
2, malé rastlinky
3, tak toto nemám už kam dať, spravil som to tak že som tam dal kokos a klíčky donho, ak to prežije budem rád
legalized marihuana!!!!