Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

TIME/ALL: Myslíte že s tou WHITE WIDOW neni žiadna šanca aby to vonku dozrelo bez zatemnovania pretože na nu som sa najviac tešil....

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 14-11-2005 v 20:11 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

este niekto tu mal vonku kvalitne wdovy. nepametate si kto? bolo to tusim na zahradke 3 take velke kriky vedla seba

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 15-11-2005 v 11:20 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Já jsem například jel ww venku, ale byla z řízku z vídně, takže neznám seedbanku, nezatemňoval jsem ju a dozrála v poho, sice byla menších rozměru, ale chutí to vynahradila

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 15-11-2005 v 12:07 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

MOC DOBREJ nápad, jelikož já nemám možnost si to nechat poslat.Tak bych radši od někoho(důvěryhodného, kdo mě nebude zkoušet ošmelit) odkoupil nějaký semínka.....
Jednoznačnej souhlas s amalkou........
I když celej katalog je docela dost

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 15-11-2005 v 13:56 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Cože, LOL

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 15-11-2005 v 15:20 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Trosku upravim ten svuj prispevek, kterej sem psal pred 2ma mesicema.
Zatim to vypada na nasledujici modely:

Passion #1 / Dutch Passion
Purple#1 / Dutch Passion
Shaman / Dutch Passion
KC33 x Master Kush / Nirvana Seeds
Purple Pineberry / Reeferman Seeds
Timewarp x Headstash / Reeferman Seeds

Jeste to tady budu do objednani aktualizovat, abych v tom aspon ja mel poradek
Letos sem ochotnej za seminka vyhodit 5000,-, tak se jeste uvidi.

Old Post 16-11-2005 v 09:22 AM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Ahoj Fire,
proč jses rozhodl pro KC33 x Master Kush / Nirvana Seeds? Myslím si, že jsou daleko lepší modely to zaprvé a za druhé je tato genetika velmi ale opravdu velmi náchylná na plísně, což dokazuje můj úsudek a pak myslím jumpp měl ty samé problémy. Já, nato že jsem to obíral od plísní každý den, tak jsem nakonec sklidil tak 1/4kytky, což je velmi ubohé a jumpp na tom nebyl omoc lépe. Nechci ti do toho samozřejmě kecat, ale zkušenosti jiných jsou podle mě taky dobrým měřítkem.... Ať se daří

Duduškova zahrádka 06
Zahrada
by Dudušek 2005

150W V-ScrOG 4x PwP

Old Post 16-11-2005 v 09:35 AM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

cuuu Fire,
jak píše Dudu, tak tomu bylo, prostě jedna z nejháklivějších zatim jetých outmodelů, je pravdaze letos tomu jendu chvili pralo myslím co se týče plísňe, ale pak sevše vynahradilo a dokvetlo, ale nemyslím si, že příští rok bude stejný nebo lepš,í co se týče podzimního počasí....
tudíž bych tento model vynechal, ale na druhou stranu je to lahodné kouřeníčko a velmi aromatické pochutnáníčko, jen co je pravda, mě bohužel plíseň zničilavětšinu ojebaných vetví, takže jsem zatim našel jedno seeds, tedy doufam že povyklíčí přiští rok je to KC33 × Master Kush × Willie Nelson, a myslím si, že by to mohlo být velikým překvapením pro mě, willieho rozměry a po kc33 hustost a kompaktnost palic......
no nic zatim cuuu

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 16-11-2005 v 10:11 AM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Asi mate pravdu panove, ze KC33 × Master Kush je nachilnej na plisen, ale byl mi doporucenej od jednoho cloveka, kteryho si moc vazim jako jeden z nejlepsich Outdoor modelu a Nirvana to nema tak drahy, abych si to neoveril sam. Takze uvidim.

edit: Mozna se na nej fakt vyjebu, kdyz sem se nad tim ted po druhe zamyslel

Old Post 16-11-2005 v 10:35 AM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NorN2
Stálý Člen

Karma uživatele NorN2 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

TAK PRO všechny kdo si chtějí příští sezónu přikrášlit záhony SHAMANEM...letos sem ho pěstil ze semen od DUTCH PASSION semena bezva vyklíčila všechna a snad díky udržování vyššího ph 9 samic z 10..aale je jasny že díky letošním podmínkám to nebyli žádné "tenisáky"
dost překvapilo to ,že palice jsou úplně černé s fialovými pestíky a voní něco mezi levandulí a nějakou mořskou aviváží...funkčně noo člověk se zasměje trochu jako sage svého času ale to si musí balit více méně čisťáky ..celkový dojem tedy dost ambivalentní pěkně vypadá hezky voní ale oproti trebas durga mate kterou mel za sousedku ucinosstne impotentni - tot ves poradny leto 2006 ...

Old Post 16-11-2005 v 12:50 PM
NorN2 je offline   Profil uživatele NorN2   Find more posts by NorN2   Foto galerie člena NorN2   Click here to Send NorN2 a Private Message   Add NorN2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Ja se zatím rozhoduju co vysadím na příští rok!Tak trochu váham třeba mezi Shamanem nebo Durban Poison! Tak můžěte klidně poradit co bude lepší a nebo to muže být i nějaký jiný Outdoor co má pěkné stavy díík

Old Post 18-11-2005 v 10:45 AM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

potreboval bych poradit s vyberem na outdoor.. takze chtel bych si vybrat 2 modely a pro predstavu jake bych chtel: Pure Power Plant, White Rhino, Early bud, Snow White, Durban Poison od nirvany, nebo KC33, TNR od K.C Brains, nebo Shaman od Dutch Passion.. co myslite ?

Old Post 23-11-2005 v 16:57 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aien
Stálý Člen

Karma uživatele Aien - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

2 mati0n:
Ten PPP a DP sou rozhodne druhy, ktery stojej za to, protoze maj ohromnej rustovej potencial a sou hodne odolny. Ale shaman taky neni k zahozeni. Ja osobne bych na 100% sel do Durbanka, ten je out skoro bezkonkurencni.
Doufam, ze ti to aspon trochu pomuze.

Peace

Old Post 23-11-2005 v 17:04 PM
Aien je offline   Profil uživatele Aien   Find more posts by Aien   Foto galerie člena Aien   Click here to Send Aien a Private Message   Add Aien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

a čo takto
AFGAN

PAPAYA

MAGIC CRYSTAL

HAWAI X SKUNK#1
????????????????????????????????????????????????

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 23-11-2005 v 17:37 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

tak jsem uzrál v rozhodnutí,že půjdu do Belladony od Paradise seeds.Ještě mi trochu vrtá v hlavě The Pure od Flying Dutchmen,ten se mi taky bohovo páčí.Máte někdo zkušenosti s těmito odrůdami popř. seedbankami.Můžete PM

cosa nostra

Old Post 24-11-2005 v 08:40 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

time:
je luxus,co?navíc má kámoška 10% slevu u dutchmena

cosa nostra

Old Post 24-11-2005 v 09:14 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás