Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TIME/ALL: Myslíte že s tou WHITE WIDOW neni žiadna šanca aby to vonku dozrelo bez zatemnovania pretože na nu som sa najviac tešil....
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Já jsem například jel ww venku, ale byla z řízku z vídně, takže neznám seedbanku, nezatemňoval jsem ju a dozrála v poho, sice byla menších rozměru, ale chutí to vynahradila
MOC DOBREJ nápad, jelikož já nemám možnost si to nechat poslat.Tak bych radši od někoho(důvěryhodného, kdo mě nebude zkoušet ošmelit) odkoupil nějaký semínka.....
Jednoznačnej souhlas s amalkou........
I když celej katalog je docela dost
Ahoj Fire,
proč jses rozhodl pro KC33 x Master Kush / Nirvana Seeds? Myslím si, že jsou daleko lepší modely to zaprvé a za druhé je tato genetika velmi ale opravdu velmi náchylná na plísně, což dokazuje můj úsudek a pak myslím jumpp měl ty samé problémy. Já, nato že jsem to obíral od plísní každý den, tak jsem nakonec sklidil tak 1/4kytky, což je velmi ubohé a jumpp na tom nebyl omoc lépe. Nechci ti do toho samozřejmě kecat, ale zkušenosti jiných jsou podle mě taky dobrým měřítkem.... Ať se daří
cuuu Fire,
jak píše Dudu, tak tomu bylo, prostě jedna z nejháklivějších zatim jetých outmodelů, je pravdaze letos tomu jendu chvili pralo myslím co se týče plísňe, ale pak sevše vynahradilo a dokvetlo, ale nemyslím si, že příští rok bude stejný nebo lepš,í co se týče podzimního počasí....
tudíž bych tento model vynechal, ale na druhou stranu je to lahodné kouřeníčko a velmi aromatické pochutnáníčko, jen co je pravda, mě bohužel plíseň zničilavětšinu ojebaných vetví, takže jsem zatim našel jedno seeds, tedy doufam že povyklíčí přiští rok je to KC33 × Master Kush × Willie Nelson, a myslím si, že by to mohlo být velikým překvapením pro mě, willieho rozměry a po kc33 hustost a kompaktnost palic......
no nic zatim cuuu
Asi mate pravdu panove, ze KC33 × Master Kush je nachilnej na plisen, ale byl mi doporucenej od jednoho cloveka, kteryho si moc vazim jako jeden z nejlepsich Outdoor modelu a Nirvana to nema tak drahy, abych si to neoveril sam. Takze uvidim.
edit: Mozna se na nej fakt vyjebu, kdyz sem se nad tim ted po druhe zamyslel
TAK PRO všechny kdo si chtějí příští sezónu přikrášlit záhony SHAMANEM...letos sem ho pěstil ze semen od DUTCH PASSION semena bezva vyklíčila všechna a snad díky udržování vyššího ph 9 samic z 10..aale je jasny že díky letošním podmínkám to nebyli žádné "tenisáky"
dost překvapilo to ,že palice jsou úplně černé s fialovými pestíky a voní něco mezi levandulí a nějakou mořskou aviváží...funkčně noo člověk se zasměje trochu jako sage svého času ale to si musí balit více méně čisťáky ..celkový dojem tedy dost ambivalentní pěkně vypadá hezky voní ale oproti trebas durga mate kterou mel za sousedku ucinosstne impotentni - tot ves poradny leto 2006 ...
Ja se zatím rozhoduju co vysadím na příští rok!Tak trochu váham třeba mezi Shamanem nebo Durban Poison! Tak můžěte klidně poradit co bude lepší a nebo to muže být i nějaký jiný Outdoor co má pěkné stavy díík
potreboval bych poradit s vyberem na outdoor.. takze chtel bych si vybrat 2 modely a pro predstavu jake bych chtel: Pure Power Plant, White Rhino, Early bud, Snow White, Durban Poison od nirvany, nebo KC33, TNR od K.C Brains, nebo Shaman od Dutch Passion.. co myslite ?
2 mati0n:
Ten PPP a DP sou rozhodne druhy, ktery stojej za to, protoze maj ohromnej rustovej potencial a sou hodne odolny. Ale shaman taky neni k zahozeni. Ja osobne bych na 100% sel do Durbanka, ten je out skoro bezkonkurencni.
Doufam, ze ti to aspon trochu pomuze.
HAWAI X SKUNK#1
????????????????????????????????????????????????
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
tak jsem uzrál v rozhodnutí,že půjdu do Belladony od Paradise seeds.Ještě mi trochu vrtá v hlavě The Pure od Flying Dutchmen,ten se mi taky bohovo páčí.Máte někdo zkušenosti s těmito odrůdami popř. seedbankami.Můžete PM