Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bonus ted ted teprve klíči řekl jsem rivalovi at nepospíchá že modelu bude dost a jak tak koukám tak asi jen jeden + snad bonus jinak rival dal na klíčit 3 semena a 2 vyjeli dvě si nechal jště v záloze další info příjde dobou
P.S jinak done říká se že naděje umírá poslední ale tady bych řekl že umřela dříve než si oní napsal
Zdravim. Prihazuju foto Kill Billa v 42 dni (asi). Pod 250kou, hnojeno Plagronem. Rizecek od Veverky.
PS: sorry za to osvetleni fotek. S fotakem mi to moc nejde.
tak co done silvestr za námi a ty pořád nic tedy myslel si tenhle silvestr že??? jinak něco málo jsem si objědnal tak lidi co nedostali genzo a WW tak jim to tím to vynahradím hlavně se ozvěte samy sám nevím kde my hlava stojí přiblížný termín cca 30března jinak rival musel použít zbylé dvě semena předchzí byly samci
hele hosi vubec mi nejak nezbejva cas , proste byste na me byly nasrany , tak nekomu hodlam ty semena poslat a aby znich zkusil stesti , aspon by se toho nekdo hned ujal jelikoz ja ne !
já to vezmu už toho rozjířdím více tak proč to ještě nepřikrmit jinak bych byl pro člena co rozjel kill billa ale on asi nebude mít místo tak ti hodím done PM jestli se ozve on tak budu radši když to rozjede
Moc nerozumim tomu, že si společně pořídíte semena a pak si je rozdělíte po dvouch a pak si soukromě selektujete dva samce, nebo neni čas, pak si je zase přeposíláte, ... Nebylo by lepší kdyby je rovnou vyselektil jeden člověk?? Nedůvěra? Paranoia? Nebo prostě chcete mít svoje jistý dvě semínka v kapse?
Původní příspěvek od Svahadji Moc nerozumim tomu, že si společně pořídíte semena a pak si je rozdělíte po dvouch a pak si soukromě selektujete dva samce, nebo neni čas, pak si je zase přeposíláte, ... Nebylo by lepší kdyby je rovnou vyselektil jeden člověk?? Nedůvěra? Paranoia? Nebo prostě chcete mít svoje jistý dvě semínka v kapse?
Myslím, že tohle nemá cenu vůbec řešit, a mezi zůčasněnými se to i řešilo. Prostě don neveřil, že se to dotáhne do konce.