Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to matko291: Dik
to mementor: No vetrik tam je. Tech 6 sunonu jeste nejede. Snazim se o max vlhkost, takze je zapnu az budou kyticky trosku vetsi. A mam tam fakt jenom 3x WR a 3x NL. V prvnim prispevku to byl preklep. uz jsem to opravil.
Frcila
este ako mas vykuteny ten rozvod tej pary od zvlhcovaca k tej novodurovej trubke a na konci je zastoplovana ci tade vyteka voda co sa dnu v trubke zkondenzuje?
a aky mas nastaveny ciklus vpustania tej pary dnu do skrine
To matko: No mam tam 30mm gumovou hadici od zvlhcovace k trubce, trubka je na konci zaspuntovana a je posazena do kopce, takze zkondenzovana voda tece zpatky do zvlhcovace.
Zatim zvlhcovac jede nonstop pres den a v noci jede 15 minut a 15 minut odpociva.
Jo a jeste jedna otazka na tebe - jak das pod caru odkaz? kdyz hodim html tag tak to nefaka.
Tak tady mam nejake novinky. Na rust sem koupil novou metlu - 250w phillips master HPI-T Plus a na kvet samozrejme sodik 400w Son-T Pia. Doufam ze to uchladim. Ted mam po 18 hodinach sviceni 25 stupnu 5 cm od lampy, takze snad to bude OK.
A nejake nove fotecky.
Tentokrat z 11 dne rustu. Kyticky uz se temner zpamatovaly.
A jeste abych nezapomel, tak jsem dokoncil maminkarnu a rizkarnu.
Je osazena 6ti 18w TLD-965, 4 na maminky a 2 na rizky.
A rostlinky: Jack Herrer, Nebula, GWS, WR, NL, Chronic
Je v provozu teprve par dni a kyticky jsou jeste hodne male. Nekolik fotek pro inspiraci z dnesniho dne.
A otazka to all: mam 11 litrove kvetniky. Na zacatku jsem tam dal jenom 7 litru hliny s tim ze az kytky vyrostou tak ty stonky oholijm a zasipu hlinou. Co si o tom myslite? Budou kytky OK?
A ted uz slibovane fotecky.
Jo a nezdaji se vam ty kytky nejak male???
to apofiss: no tak NLka jsou tak 15 vysoke, ale zato se pekne vetvi. No a WR ma 20 a 25 ta nejvetsi, jenomze jsem je poradne roztahnul a dal na uroven ostatnich.
Lampa je 30 nad kytkama, chtel bych to niz, ale diky privodu vlhkosti to nejde.
Teplota v roomu je 27/den 18/noc a koreny 23/den 17/noc.
Tu výbojku dej níž až na květ.Teď to chce, aby se ti kytky trochu natáhly a pak měly co obalovat.Teplota je ideální,AHčka na hlínu nic moc, ale noproblem.NL roste trochu méně, zvlášť vedle toho nosorožce.
to apofiss: no beru to tak ze mam docela dost casu, tak si pockam a necham lampu dole. Jestli to prepnu za dva tri nebo ctyri tydny na tom mi nejak nezalezi. A ty Ahcka jsem kupoval uz pred rokem, ted uz bych je na hlinu taky nevzal, ale jinak si nestezuju, funguji jak maji, asi.
Skrz to prisipani te hliny, podle me to moc nepomuze, protoze koreny jsou uz vyrostle niz a navrch uz neporostou.
Vypada to krasne a jelikoz to prvne se ti pekne podarilo, tak si myslim, ze toto ti pujde samo :-)