Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no já bych to už celkem chtěl přepnout na květ... tak zejtra... mám normálně až to dneska dosvítí 18 hodin a vypne se to tak mám to prohodit za tu GIB Lighting výbojku a od zejtra jed natvrdo 12/12??
tak sem teď vyměnil výbojku HPI-T master plus za tu GIBku Xtreeme a od zejtra jedou kytí natvrdo 12/12 pod GIBkou... žádný rady ohledně přepnutí jste mi nedali tak to zkusim takhle a doufám že z toho nebudou mít kytí ňákej šok! :-)) já myslim ale že se to tak má dělat ne? natvrdo přepnout..
whatt??
na to že je to ve 3.5l květináčích tak je to celkem mazec! spousta lidí mi řikalo že už to přesazovat nemám,že by to u takhle velkejch kytek nemuselo dopadnout dobře,tak na to kašlu.. sice palice budou malý ale je to můj první indoor tak aspoň do příště vim že mám mít aspoň 6-7l květníky a pojedu z řízků nejspíš...
jo a ještě doplňuju fotky ze skleníku.. newim jestli je sem mám házet,jestli Vám to vadí,že sem dávám fotky i ze skleníku tak písněte a nebudu je sem dávat :-)
no hele ty kytky maj průměrně 30-40cm... v těch 5ti litrovejch květináčích sou ty kytky větší.. jo jinak prej maj ty Herery po přepnutí vyrůst až o 50%!! ale newim jestli to hrozí v mejch mini květináčích :-)) ale ty máš myslim 7l že jo? to vyroste strašně moc po přepnutí.. někdo doporučuje přepnout v 15-20cm... jinak dík za Karmu! moje momentální karma je 27 bodů :-)) už se to lepší jak to roste...
tak dneska kytičky dostaly první zálivku s dávkou AH Bloom... dneska je to 5.den po přepnutí a u dvou kytek se už ukázali preflowers!!! konkrétně u jedný ICE a u jednoho (toho nejhezčího) Herera,takže jsem spokojenej!! Hned sem Herera přesadil do 7l květináče,a fakt vopatrně,tak to bude asi OK.Jinak ICE je v 5ti litrovym květináči,takže jí přesazovat nebudu...