Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » mopuv outdoor 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

Dnes se trošku upravovalo. Zastříhl jsem holkám spodní listy, některé se dotýkaly země nebo byly nějakými škůdcemi znehodnoceny. Dále jsem popravil pár větvíček, kt. byly stejně shovaný pod celym keřem a nemohly by nikdy vykvíst a braly akorát rostlině živiny (takový klasický zastřihování). Dál jsem zjistil. že čára, kt. má ukazovat výšku jednoho metru, ukazuje metr 20. Takže nejvyšší vrcholek 3 kytky z leva je na 130 cm, což začíná být paráda. Na fotech je také vidět šířka 80 cm od stěny. Poslední věc, kt jsem pro holky udělal, přísypal ke každý rostlině substrát, jelikož byly poodhaleny kořeny ze zalývání.

Old Post 17-07-2006 v 14:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

Čau mopslíku,
já kytky standardně prostříhával dneska. co se týče opylení samice, tak momentálně spíš bojuji o její přežití. nějak jsem ju tady nechal napospas a odjel jsem do zahraničí. mám teď tři dny na to, abych ju nějakým způsobem zachránil.

No a to tvoje zákoutí... to bude na podzim opravdu moc zajímavý. už teď. radost pohledět.

Old Post 18-07-2006 v 21:19 PM
Host
Host

Příspěvek č. 67

nespokojenost? čeho se týká? nebo je to jen taková ta neurčitá nespokojenost typu "vždycky není tak dobře, aby nemohlo být ještě líp"?
co se týče toho křížení HHxNL, tak mám zkušenost jenom z northern lights. Stav z ní mně přišel takovej dost hutnej, přibíjející, nicméně dost silnej. Holands hope z vlastní zkušenosti neznám. Pokud budu mít dost těch semen, tak samo pošlu.

Old Post 19-07-2006 v 10:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 68

konečně přišli hnojky!

od Plagronu Alga
od AH Enzymes, Growth/Bloom Excel a Final Solution

Old Post 19-07-2006 v 17:53 PM
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

K tomu NL, vystrachal jsem zapisnicek co jsem mel s sebou v Amstru a u tyhle odrudy mam nakresleny 4 hvezdicky, poznamku nemichat s tabakem a jakousi psycho cmaranici :-) z toho usuzuju ze to asi bude zajimavy ;-)
Jinak to vypada velmi nadejne...

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 19-07-2006 v 18:19 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

Tak dnes proběhla pořádná zálivka prohnaná hnojivem od AH, samozř. krom FS. Jsem zvědav zda-li to kytky vůbec rozdejchaj. Btw byla skoro zrušena jedna balkónovka / foto 1 a 2 /. A to díky mojemu miláčkovi, kt. měl na okně hračku a snažil se pro ni vyskočit. Nedivim se lidem, kt. pěstují v divočině!

gut week evrbd!!

Naposledy upravil 27-07-2006 v 09:07 AM

Old Post 21-07-2006 v 17:17 PM
Host
Host

Příspěvek č. 71

Pěkný večír přeji!

Holky nám zase o něco povyrostli, tentokrát už meří něco přes 160 cm. Všiml jsem si dokonce, že za den zvládnou 5-10 cm. Pořidil jsem si na ně totiž rozprašovač za 89 kč (HILTI) s 3 litrovou nádobkou. Kytky každý večer a ráno při zálivce jim postříkám. Dokonce s údívem, holky u omýtnutý zdi začínají dříve zasazený kýti dohánět. A jejich barva se rapidně zlepšila (na tmavě zelenou) a to díky hnojivům. Jsem velice zvědav, kam až ty potvory porostou. Jen doufám, že tak jak krásně rostou i pokvetou

Naposledy upravil 27-07-2006 v 00:16 AM

Old Post 26-07-2006 v 20:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 72

Ještě jsem vyštrachal pár fotek. Polámaná holka to krásně rozdejchala a roste si v klídku dál.

Měl bych jen takovou připomínku a dotaz. Na prvních dvou fotkách jsou dvě geneticky "stejný" rostliny, stejně zasazený, stejně substrátu, hnojený, zalejvaný... i na fotkách je poznat rozdíl. Levá je mnohem zelenější a druhá pobledlejší. Mohu se optat čím by to mohlo být, není možno lidského omylu?

Old Post 27-07-2006 v 18:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 73

zdarec,
člověk se plete často, tahle možnost je asi vždycky a všude. Nicméně si myslím, že to třeba nebyla tak stabilní genetika a v té druhé rostlině převládly trošku jiný vlastnosti. Ale hlavu bych si s tím nelámal. Ostatně, kdyby byly obě stejný, nemohl bys mít svou oblíbenkyni, nemohl by ses snažit dát ji ještě lepší péči, aby dohnala svou sestřičku jednota a stejnost jsou nudný
a co se týče kvetení... začínají už některý?

Old Post 02-08-2006 v 13:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

ahoj futeW,

moc pěkný názor uvidíme až začnou házet vlásky, podle toho snad poznám zda se jedná o stejnou genetiku nebo nějaký paskvil. Ještě jsem si vzpoměl, že můj malej miláček mi sežral krásně rostoucí řezan, kt. byl určen k zachování genetiky... takže jsem pro tentokrát zasadil dva řezany a ještě je dal daleko od všech predátorů...

No a ke květu, pokud dobře počítám tak 4 kytky začínají házet blizničky, bohužel nemohu se podělit o foto, jelikož můj míláček byl půjčenej na czechteccu, jen doufám, že to přežil btw. mam slíbenej 9 miliónek na pořádný makro snímky, takže se bude rozhodně na co do pár týdnů dívat... jen doufám v to, že se toto počasí zvrátí v něco lepšího, jinak mohu počítat s plesnivejma listama akorát tak do masti

Naposledy upravil 05-08-2006 v 17:41 PM

Old Post 05-08-2006 v 11:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 75

Samé dobré zprávy, foťák to přežil!!
Pro insipiraci ostatním přikládám ještě nějaký makro snímky ze sběru pylu /genetika Holland's Hope/ toto množství je ze 3 kytek, kt. jsou za oknem. Dál použiju na dva řezany AI a NL, pokud mi je nějaký predátor nesežere...

dpp kliknout na zvětšeniny!

Old Post 05-08-2006 v 21:46 PM
ares
Stálý Člen

Karma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% PěstitelskáKarma uživatele ares - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Zdravim! Máš to moc hezký. Taky letos jedu HH a holky mi dělají radost. Ta největší je dnes na 191 cm. Ty paldy z loňska vypadají moc dobře! Doufám že se nám to letos taky podaří!
Držim palce!

Hollands Hope 2006
Ares grow 2007
The Emperor Wears No Clothes

Old Post 05-08-2006 v 22:04 PM
ares je offline   Profil uživatele ares   Find more posts by ares   Foto galerie člena ares   Click here to Send ares a Private Message   Add ares to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

Hektický den vystřídal další hektický den Dnes sice nejsem doma, ale půjčil jsem si od maminky ntb a cdma a postuju fotky přimo od kytiček. Tyto záběry jsou 2 dny staré. Bohužel díky vydatným dešťům a okapu, kt. nebyl nainstalován, se dost kytek polámalo a přišlo o svoje horní patra. Několik jich dokonce chytlo plíseň. Včas jsem, ale tuto obavu doufejme zastavil... větve ořezal a polámané přivázal. Okap je již také nainstalován. Teď už jen čekat na lepší počasí a hodně sluníčka. Jinak obavy kt. byly budou holou realitou... držme palec holkám našim!

Naposledy upravil 10-08-2006 v 15:01 PM

Old Post 09-08-2006 v 20:12 PM
madatuk
Stálý Člen

Karma uživatele madatuk - 90% PěstitelskáKarma uživatele madatuk - 90% PěstitelskáKarma uživatele madatuk - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Ahoj mopslíku čím jsi ničil tu plíseň? Pomohlo to? Taky něco hledám jakmile to půjde do šišek... Jinak pěkný...

Old Post 09-08-2006 v 21:10 PM
madatuk je offline   Profil uživatele madatuk   Find more posts by madatuk   Foto galerie člena madatuk   Click here to Send madatuk a Private Message   Add madatuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

Konečně tu mám nějaké dobré zprávy. Holky rostou jak z vody, skoro všechny začínají nakvétat. Plíseň zatím ustupuje. Výška je taková, že už mě skoro přerůstají Ale hlavně, velké díky mojemu otčínovi za to, že vylezl na střechu a udělal mi 3 unikátní snímečky od shora (se sádrou by to šlo asi špatně). Snímky jsou pořízeny ze včerejška.

Případné přípomínky, rady, kritiku velice rád uvítám

Old Post 11-08-2006 v 07:25 AM
Host
Host

Příspěvek č. 80

pokračování...

1,2,3 - unikátní otčínova fota ))

Old Post 11-08-2006 v 07:35 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2020 - outdoor2020 - 0 odpovědí
28-06-2021 - Outdoor 2019 - 125 odpovědí
04-04-2020 - Kambu Outdoor 2019 - 9 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás