Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » mopuv outdoor 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11
Autor
Téma 
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 161

Sečteno a podtrženo...


Norhern Lights se vyškrábal na 558 g suché materiálku ze 6 kytek

Aurora Indica 300 g 5 kytek


Celkový výnos 858g

Old Post 27-10-2006 v 20:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 162

Zdravím kolegové pěstitelé,

jak už jsem zmínil je tu poslední část mého velesnažení.

SMOKEREPORT - z osobních důvodů jsem kontaktoval a poprosil pár lidí, zda-li by mi nepostkyly protislužbu. Výsledkem je onen velice objektivní report.



člen Locus


Northern Lights

Od tohoto modelu jsem mel velka ocekavani a da se rict, ze se naplnily.

Palicka ktera se mi dostala do rukou byla prijemne husta, byla bohate pokryta pryskyrici, Na prvni pohled by clovek rekl, ze tam neni moc kvetu, ale vice listu. Jenze ony ty kvety jsou pekne schovany pod nadherne ojinenymi listecky a jsou jeste vice obaleny pryskyrici nez zbytek palicky. Celkova tvrdost je lehce nad prumerem, coz vynahrazuje objem palic, ktery je rozhodne solidni. Palicka byla i pekne ususena presne tak jak by mela byt. Nedrobi se na prach, ale bez problemu hori. Vune je docela slaba, nevyrazna, vyhodna pro ty, kdo neradi smrdi po konopi. Ovsem jak se pozdeji ukazalo tvari se sice andelsky, ale je to peknej dabel. Chut koure bych vyzvedl, protoze je opravdu velmi prijemna, zvlast pokud clovek muze srovnavat s necim neflushovanym. Lehce pali jen po vetsich mnozstvich a hned u prvniho potahu se rozvine pryskyricna chut na patre, coz vas rozhodne utvrdi, ze tahle odruda neni zadny tintitko a slibuje velmi prijemne zazitky. Efekt je tedy jak jsem uz v prubehu nastinil velmi prijemny a nikoho nenecha na pochybach, ze to co kouri jsou opravdu Severni Svetla. Charakterem mi prijde spis lehce high s pomalu nastupujicim, ale vyraznejsim stoned. Snad jen by mohl byt efekt celkove delsi a konec je malicko ospalej, coz jsou jen kosmeticke vady. Celkove hodnoceni vyjadrene body je 8/10

Aurora Indica

O te se zminim pouze kratce, protoze vzhled je velmi podobny az temer identicky s NL. Je malinko mekkci nez NL, ovsem lisi se jen kosmeticky, vune je stejne intenzivni jen jeji zabarveni je sladsi. Chut je opet podobna, jen s rozdilem ze se nerozvine tolik jako u NL. Efekt je ovsem srovnatelny, pricemz je vice tripovyty a stoned. V kombinaci pul na pul s NL se osvedcila nejlepe. Bodove tedy 7/10

Celkove muzu rict, ze sklizet tyto rostliny muselo byt radosti a ze blahopreji k velmi povedene sklizni.


_____________________________________________
_________________

člen Svahadji


Smokereport: 1. Fáze - za čerstva po doručení. Ubalené množství spíš malé - testovací.


NORTHERN LIGHTS

vzhled: na první pohled krásná palice. Vzhled až indorózní. Avšak podle tyčinek mi připadá, že by to ještě týden dva sneslo. Listnatost malá.
konzistence: poměrně dost pevná, konzistentní. Tvrdost nadprůměr. Potřebuje víc proschnout - drolivost ještě žmolkovatá, nutné nůžky.
vůně: ostře slaďoučká vůně s citrusovým nádechem. Klasika polárkovskej smrádek.
chuť: hutnější kouř lahodné naskunkovatělé chuti. Relativně ještě dost vlhké. Po dosušení myslím teprv ukáže co v ní je.
účinek: silný nástup s každym prdem - prostě nářezovka, ale velmi příjemná a jemňoučká. Prostorový, přemýšlivý a hodně energický stav.




AURORA INDICA

vzhled: palička obalená spoustou ocukrovaných lístků, jak již u indik bývá. Oproti nl stihla víc dozrát.
konzistence: o něco málo řidší než nl, ale stále hodně vydatná. Potřebuje víc proschnout - drolivost ještě žmolkovatá, nutné nůžky.
vůně: těžce identifikovatelná, možná trochu karamel. sladší než nl
chuť: velmi jemný a příjemný kouř - milé překvapení. čekal sem spíš nějakej indikovej nášupák. Po prosušení zřejmě ukáže další taje.
účinek: Velmi příjemný uvolněný, překvapivě společenský stav. Zároveň sem si připadal slušně zkouřenej i funkční! Chutnala!



2. fáze smokereportu bude do týdne. Prozkouším prosušenější, ve větším množství, jiném prostředí atd.


_____________________________________________
_________________

člen futeW


Northern Lights - smokereport by futeW
S tímhle modelem jsem se setkal poprvé při mé návštěvě Holandska. Zkušenost jsem s ním měl spíš negativní, moc mně ten stav nevyhovoval. K testování tvýho Northern lights jsem však přistupoval nezatížen touhle ani jinou zkušeností, protože jsem si celou dobu myslel, že kouřím Holands Hope a nečetl jsem smokereporty, který se objevily v tvým threadu

K věci.
Šiška, kterous mně poslal vypadá opravdu pěkně. Tvrdá, kompaktní palice, za kterou se člověk nemusí stydět, ba naopak, může na ní být hrdý. Pokud ji srovnám s podobou mých palic, tvá jasně vyhrává.
Vůně netypická, sladká, nevýrazná. Nevýraznou vůní rozumím takovou vůni, která mně nenavoní vnitřek batohu apod. Někdy jsem měl chuť tu palicu ukousnout - voní opravdu sladce (snad to není moje haluz).
Chuť kouře velmi nadprůměrná, ba výborná. Bez škrábání hladce klouže do plic, nevyvolává kašlaní.
Účinky jsou znamenité. Sklouznu-li k huličské terminologii, označil bych to následovně. Vyvážené high, kde je příjemně zkombinovaný stoned a high efekt. Po kouření tohoto modelu jsem neztratil tak drasticky schopnost systematicky uvažovat, bavil jsem se, cítil jsem se uvolněný. Žádná paranoia, či podobný věci.
Shrnuto a podtrženo: Tebou vypěstovaný a usušený Northern Lights je radost kouřit. Mám se toho ještě docela dost učit Gratuluju

Aurora Indica

Neubráním se tomu, abych občas srovnával s NL.
Palice je na první pohled méně soudržná, méně tvrdá.
Vůně je poměrně příjemná, podobně lehce nasládlá jako vůně NL, ne však stejná.
Chuť kouře mě překvapila svou lehkou škrábavostí, celkově bych ji hodnotil průměrně.
Účinky: Tohle je asi nejzásadnější bod, který může všechny zápory lehce převážit. Nicméně musím říct, že celkový dojem z tohoto vzorku účinky táhnou ještě více dolů. Kouřil jsem z fajfky (NL z jointa). Po prvním prdu jsem cítil, že to asi nebude typ hulení který vyhledávám (stejně jako moje Passion1). Po pár dašlích prdech jsem se ztrácel spíše v sobě a nebyl jsem schopný normálně komunikovat, jakoby se mi nedostávalo slov. Toto hulení bych tedy označil spíše jako relaxační, možná lehce meditační.


_____________________________________________
_________________

člen Pan Ker


NL

Tenhle model jsem nehulil prvně, ovšem prvně z venku a stejně tak jako ten z indooru nezklamal. Už na první pohled je vidět, že se palice je opravdu velmi prorostlá a to tak, že zmáčknout jde jen minimálně. Šišky tohoto strainu bych zařadil mezi ty, které jsou listnatější, což jim ale vůbec neubírá na kráse, neboť listy jsou hustě pokryty bílou pryskyřicí. Vůně je zprvu lehce násládlá, ne příliš silná, ba spíše jemná, ale po promnutí a pomačkání mezi prsty se rozline výrazný sladko-kořeněný odér. Po odpálení a násátí je ihned poznat, že se nejedná o žádnou slabotinu-kouř je těžší, nasládlý se skunkovým ocasem a jeho velkou výhodou je, že nekope! Stav přichází rychle a nekompromisně. Zpočátku dosti energický a rychle ubíhající, což se ale časem mění a člověk je pak lehce vláčný, ale určitě se nejdená o žádný vykydávák. Celkově vlemi povedené stavíky-v klidu lze zakouřit i ve větší společnosti bez následného komunikačního kolapsu... Bodově bych to viděl stejně jako Locus na 8 z 10-ti.

AI

Tady se stejně jako moji kolegové ani já neubráním srovnáním s NL. A vlastně proč taky ne, když je "polární záře" jedním z jejích rodičů(druhým je afghan). Vezmu to trochu stručněji. Jedná se o vzhledově velmi podobné odrůdy, jen s tím rozdílem, že aurora je tak trochu jako méně povedené z dvojčat-více listů, méně osypaná a nakonec i prorostlejší je o dost míň. Voní mi mírně po citrusech, s velmi lehkým nádechem koření. Chuť je ostřejší než u NL a taky mě trochu nakopávala. No a stavově je podle mnou nastavených parametrů úplně jinde a to níž-stoned stavy výrazně převyšují nad high, velmi zamyšelné. Ovšem to jí určitě neubírá na síle, která je s polárkou určitě srovnatelná, jen trochu jinak orientovaná. Nechci tenhle model jakkoli schazovat-samozřejmě se jedná o kvalitní odrůdu, ale na NL prostě nemá. Dal bych 6 bodů z 10-ti...

Naposledy upravil 15-11-2006 v 15:32 PM

Old Post 30-10-2006 v 13:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sony_blue
Stálý Člen

Karma uživatele sony_blue - 90% PěstitelskáKarma uživatele sony_blue - 90% Pěstitelská

Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 41  

tý woe Příspěvek č. 163

co s tim budes delat,s takovym mnozstvim?dyt to se neda skourit,nebo ted par let pestovat nebudes?

Old Post 31-10-2006 v 21:57 PM
sony_blue je offline   Profil uživatele sony_blue   Find more posts by sony_blue   Foto galerie člena sony_blue   Click here to Send sony_blue a Private Message   Add sony_blue to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 164

ahoj sony_blue,

to by ses divil jak rychle se tohle dá skouřit, kamarádi nenechavci jsou jak divoký vosy btw. pracuju na 3 kg masti, takže podstatná část padne právě do ni.

Pěstuji hlavně proto, že mě to baví... takže příští rok samozřejmě zas a znova Akorát bude možná menší změna. Místo mohutnýho venku, pojedu mohutný indoorek a venku jen pár kousku na balkóně. Je to budoucnost, takže se nechme překvapit...

Old Post 01-11-2006 v 05:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem


Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 1081 

Příspěvek č. 165

to mopslik:to máš zatracenou pravdu,mizí to to jak brambory na jarmarku,kamarádi jsou velký hladovci jinak opravdu povedevá sklizeň.....Pěstu zdar kolego....

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 01-11-2006 v 08:49 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 166



Děkuji členovi Svahadji, kt. mi velice obětavě a sám bez váhání poslal dva makrosnímky uschlého materiálku

Ještě jednou děkuji...







1. Northern Lights











2. Aurora Indica




Old Post 02-11-2006 v 10:33 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 167



Pan Ker, taktéž děkuji za službičku




1. Aurora Indica








2. Northern Ligths


Old Post 03-11-2006 v 12:24 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 168

Tak dnes konečně byl dodán poslední smokereport... tímto tedy letošní out uzavírám...

a Velké poděkování patří: Pan Ker, futeW, Svahadji, Locus, oTis, Lipi... /je vás určitě víc, tak promiňte, že jsem pozapoměl/

Poděkování patří také těm lidem, kt. přispívali do mého threadu... psali názory, připomínky, rady.... dále kt. posílali pozitvní karmu... obzvláště děkuji za negativní anonymní karmu Děkuji groweru, že mohu být nápomocen ostatním lidem, kt jsou buď začínající nebo pokročilí pěstitelé Abychom to dále neprodlužovali.... rýmovačka na konec....

Loučí se s vámi mop... Nashledanou příští rok!

Old Post 15-11-2006 v 15:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quincy
Stálý Člen

Karma uživatele Quincy - 44% Pěstitelská

Registrován: May 2006
Příspěvků: 31  

Příspěvek č. 169

citace:
Původní příspěvek od mopslik


btw. pracuju na 3 kg masti, takže podstatná část padne právě do ni.


čau, s tou mastí, nemyslíš si, že je to na ní škoda, vždyť podstatou masti není imho thc, vždyť jak je ta jedná česká firma, která taky vyrábí masti z technickýho konopí, mohl bys mi to osvětlit?

V kukuřici tráva neroste ?!? chachacha
jak se říká u nás.... silnější pes mrdá


Třetí out grow Noname by Quincy - nenadále ukončen

Old Post 09-03-2007 v 19:11 PM
Quincy je offline   Profil uživatele Quincy   Find more posts by Quincy   Foto galerie člena Quincy   Click here to Send Quincy a Private Message   Add Quincy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 949  

Příspěvek č. 170

Podle mě je to jasný jak facka-každej si nechce jen vyhulit hlavu do duta, ale chce taky se svejma výpěstkama udělat něco prospěšnýho...


outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 10-03-2007 v 17:19 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Registrován: Apr 2006
Příspěvků: 881  

Příspěvek č. 171

citace:
Původní příspěvek od Quincy

čau, s tou mastí, nemyslíš si, že je to na ní škoda, vždyť podstatou masti není imho thc, vždyť jak je ta jedná česká firma, která taky vyrábí masti z technickýho konopí, mohl bys mi to osvětlit?


THC je v masti za potřebí-tudiž kupované, z technického konopí stojí za ... ( o téhle Mopslíkově mužu z vlastní zkušenosti říct, že skutečně pomáhá)


cituji ze stránky o konopné masti od tety Bushky:
(THC - aktivní složka konopí má výrazné antivirální účinky a jeho psychicky neaktivní prekursor kanabidiol (CNB) je nositelem antibiotických účinků). Že k léčivému půsbení je zapotřebí obou látek, které působí ve synergii, dokázala již v 50. letech dodnes mezinárodně citovaná práce československého vědeckého týmu prof. Kabelíka).

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 10-03-2007 v 17:48 PM

Old Post 10-03-2007 v 17:42 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Quincy
Stálý Člen

Karma uživatele Quincy - 44% Pěstitelská

Registrován: May 2006
Příspěvků: 31  

Příspěvek č. 172

ok díky za objasnění

V kukuřici tráva neroste ?!? chachacha
jak se říká u nás.... silnější pes mrdá


Třetí out grow Noname by Quincy - nenadále ukončen

Old Post 10-03-2007 v 20:53 PM
Quincy je offline   Profil uživatele Quincy   Find more posts by Quincy   Foto galerie člena Quincy   Click here to Send Quincy a Private Message   Add Quincy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
07-04-2020 - outdoor2020 - 0 odpovědí
28-06-2021 - Outdoor 2019 - 125 odpovědí
04-04-2020 - Kambu Outdoor 2019 - 9 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6182950 seconds with 31 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív