Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skřítek:tou slabotou myslíš čím ? co nějakej curing ? zkoušíš ?
Druid-Keltský výraz pro "velmi moudrého". Druidové tvořili za dob Caesarových předurčenou skupinu,
která byla osvobozena od vojenské služby a daní. Opatrovali nejen náboženská tajemství,
nýbrž v jejich rukou byla i výchova mladých lidí, soudní moc, věštění, upozorňování a obětování.
Pridam jen ze toudle dobou mame uz od pondeli vsechno pod strechou takze sme si konecne oddechly takze uz pribydou maximalne jen naky makra a smoke reporty tkaze vam vsem dekuju jmenem svim a Bishopovim za reakce a podnetne pripominky co ste tu meli, jinak to AK-47 dozralo naprosto bezpoblemove a vypada to na jeden z nejvetsich smrzaku letos
Mno tak přijde mi že tomu tady chybí něco jako seiozní zakončení, tak tedy přihazuji posledních pár fotek.
Jinak je to takova směska toho co letos vyrostlo, jinak to co je v pytlikach je z mokřad(kloudny šišky me ukrad jeden zmrd tak bohuzel nemam ) a to co je jakkoliv jinak je balkon. Jinak to co je v ty krabici je asi jen 1/3 toho co bylo z balkonu takže sklizeň cca 400g ze 4 kytek z 7L květinýčů? to zní skoro jak pohádka kterou jsem prožil. Nejlepší pálky už jsou prič bohužel takže ty vám ani neukážu. Jinak vypada to jako lapmovka a nikdo mě nevěří že je to venkáč a tvrd to je že bych s tim moh si rozbit hlavu takře spokojenost velika
Smoke reporty asi vubec nebudou protože se nám pomíchali modely při sušení ale všechno nejvyžší kvalitka s naprosto unikatnim sladkym nadechem, oblepena pryskiřicí vonící po citrusech. Jo a PoG ta dodržela to co slíbila, luxusni indika s brutalně rozbíjejicim zkouřením
Na tomto místě bych rád poděkoval všem kteří nám jakkoli pomohli dovést všechno ke zdárnému konci.
Takže tímto se pro letošek loučím a nashledanou v příštím grouvu.
Jo a ať vám to všem nevyžene mozek z hlavy!
To hanibal : Nepis kazdymu to theadu, estli nema seminka. Kdyz tak pis PMka. Taky sem to delal, ale kdyby psal kazdej o seminka, tak je tady jenom thread jako napr zahradnicky bazar.
To Skřeťák v Sudu: Mels to moooc pekny a preju ti krasny pokourenicko. By me celkem zajimalo, jak to bylo s tvrdosti palicek u DP. Pristi rok ho taky zkusim, ale pripada mi to, ze kazda sativa je strasne ridka.....lec dobre kouritelna.
Původní příspěvek od Skřeťák v Sudu Tak Bishop se smaznul a tento tryd byl ochuzen o omnoho jeho fotek takze se stal znacne nekompletni
Minutu ticha za padle