Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vůbec ti nerozumim...kdybys býval byl o trochu konkrétnější ocenil bych... Ted mam ve skříni 2x50W... A přemýšlim o zářivkách OCEAN NATURE, OCEAN REPTILE ( uva+uvb) chtěl bych asi 4 zářivky 18W. A potřeboval bych někde zjistit, kde bych mohl sehnat konstrukci na ty zařivky. A také jaké příslušenství musím nakoupoit apod.
Cajik
BTW : rád bych se dozvěděl jaký máš názor na zářivky a proč by mělo bejt s tim větší sraní než s výbojí
Tak sem se dobádal k tomu, že zářivky OCEAN COLOUR sou podle grafu nejlepší. Dal bych si do skříně asi i jednu OCEAN REPTILIGHT( uva a uvb záření) dobrý na květ více THC. Grafy colour sou o pár příspěvků výše. Také sem zjistil, že je potřeba věc, která se jmenuje předřadnik a neni to nic levnýho. Pak se, ale našel předřadnik na všechny 4 zářivky za cenu assi 450kč což je velký rozdíl. Než dávat 4x302kč po jednoho předřadníku. Našel sem to na stránce firmy www.tyris.cz . Zářivky OCEAN jsou na stránce www.narva.cz. A těleso , do kterýho zářivky zacvaknu budou od firmy www.conrad.cz . Našel sem těleso na 4kusy zářivek za zhruba 450 ve výprodeji. (původní cena asi 1400 ) Takže celkem to bude asi za 1500. Zářivky 3xOCEAN COLOUR - 1 za 158kč. Reptilight s UVA a UVB za 232Kč. Těleso 450, předřadník 450. Ty colour maj docela velký hodnoty v červenym spektru, maj asi 1000lm svítivost a výkon 18W - 60cm. Patice G 13. 6000 K. To de. Ty reptilighty maj zas velkou část v modrym spektru a maj to záření který trápí kytičky a oni bráněj tim, že produkujou více THC.
Budu rád když mi něco někdo poradí nebo mě na něco upozorní.
Nechám asi ty výboje 2X5OW ze všim¨. Tak kdyby měl někdo zájem. JSou tu fotky i stínidla a tak....
Mohl by mi někdo prosím poradit? Chtěl bych větší watáž a tak se ptám. Když koupim komplet na 250W bez výboje , objímka a stínidla. Můžu si tam dát 150W a potom 250W ? Nevadíto ? dik