Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nepropláchnutou kytkou. Zda ste ji někdy sklidili když byla plná alga-bloomu. Ovlivnilo to nějak výrazně chuť, účinky? Přece jenom je to přírodní hnojivo, takže by to zase tak moc vadit nemuselo. Flushing plánuju, respektive už započal, ptám se spíš proto, kdyby nastaly nějaký nepředvítalený okolnosti a já byl nucen sklízet dřív.
p.s. pokud tady tohle info v threadu už je, tak se omlouvám - jsu v časové tísni. Večer to projedu a případně smažu. čus
Nezkoušel jsem zahraniční hnojiva,dosud jsem vystačil s tuzemskými.
Příjemně mě překvapil výrobek od firmy EKOVERMES výrobek Vermesfluid,
dokonce je proti plísním a savému hmyzu.Nevím,neb jsem ani jedno neměl.
Taky to teď zkouším, na růst sem dal kristalon start + růstovej stimulátor co měli nalepenej jako dárek na krabičce (říkaj že to obsahuje huminový kyseliny - stejně jako Wochsal maxikvět)
A na květ plagron Terra Bloom + do doby než se vytvoří palice náchylné na plíseň vydatně postřikuju Vermesfluidem. Tak uvidíme
Zdravim
je mozny ze sem to prehlidl ale prosel sem to cely a a nenasel sem v jakych podminkach respektive teplota by se meli skladovat ty biologicky chnojiva ALGA GROW,ALGA BLOOM.Nedavno mi prisli a mam v planu je pouzit az dele.
diky moc....
Zdravim vsechny pestitele.. Zajimalo by me jestli je treba prihnojovat hlinu Plargon royality, nekde se uvadi ze je kompletne predhnojena..nevite po jake dobe bych mel zacit hnojit??Dikes...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Hola lidičky,
mám dotaz: Aplikujete někdo Alga Press na list? V návodu píšou, že je možno použít do zálivky i na list, ale mám strach, že když naředím 10ml/1l, tak budu mít úplně hnědý listy rostlin.
Díky, Ice13
Tak jsem to testnul a dopadlo to OK. Zvrchu je to bez problémů a zespod je taková trošku hnědá mapa. Ale nedělá jim to problém.