Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jenom kroutim hlavou co tady lidi sežerou? Já jim celkem dost, ale takovéhle kombinace rybyček a jogurtu. Brrrrr to jste normální prasata. Mě by zajímalo jestli náhodou netrpítě průjmem a tak. No vaše věc ostatně. Já zásadně jim po zhulení. Pití mám dobrej tip konvička studené vody + led + štáva z citonu + cukr.
Nebo jahodový Shake - Mcdonald? nechci dělat reklamu ale mnam mnam.
Ovocné juice(hruškový, multi, banánový + kombinace)
Jídlo: Zličín-Globus-houska se sekanou+kečup+Cola.
Jídlo za 23Kč nebezpečná chálka jsem 60km od Prahy, ale když jsem v Praze nacpu se tam jako blázen. Kam se hrabou všechny hamburgery široko daleko.
Ale pozor? Kdo se zhulí a má na něco chut tak ho dostane broskvový kompot. Je potřeba strčit celou půlku broskve do pusy a začít jí drtit. jinak to nemá ten efekt. Následuje rybník štávy a dobroty.
V létě chlazené velice osvěžující. Kdo sní plechovku může to zapít zbylou štávou. V létě jsem si koupil v Makru plechovku broskví 5kg a s kámošem jsem jí celou sežral. Břicho jak meloun.
Byli sme u kámoše,hulili sme jak vzteklý a samozřejmě-HLAD! Vytáhli sme toustr, chleba a už sme to ládovali. Doporučuju skvělej recepis na pomazánku.:Vemte kysanou smetanu, do ní namačkejte podle chuti sardelovou pastu podlijte to trochu bílym vínem a hlavně! NEZAPOMEŇTE NA MAJOLKU! No a pak jenom stačí namazat topinku taveňákem a na to tuhle božskou věc!
Já když se zhulim tak většinou vyžeru všechno co máme doma a je to aspoň trochu poživatelný ale můj problěm je v tom že moc silně koušu a za chvíli mě bolí drška jak sviňa tak se musim vzpamatovat alezachvíli to dělám zas jinak doma žeru opravdu všechno jednou sem snědl pěknej zelenej salám co nám dala sousedka pro psy a jednou na chatě sem sežral půl chleba bez pití protože tam žadný nebylo no moc mi to nevadilo a opravdu výborný sou kámošovi šunkafleky s masoxem lentilkama sušenka a bůhví čím ještě.
Tak jsem si předevčírem vykoledoval spoustu vajíček a čokoládu. Začadili jsme s kámošem na poli za městem, sluníčko, větříček - paráda. No a jak mi vajíčka s čokoládou chutnaly
A jak jsem měl v držce vyschlo, tak se to slilo všecko v takový příjemně sypký bahýnko....fakt doporučuju
......kdyz dostanu hlad, tak se snazim drzet, protoze kdyz se zhulim a hned se nacpu (nebot samozrejme dostanu temer okamzite ukrutnyyy hlad:-)) ),tak vzapeti usnu...nebo me to aspon totalne utlumi a zazitek ztrati svoje kouzlo....ale ten pozitek z jidla je fakt squjely:-).Kazdopadne kdyz je zabava nekde s kamosi tak v tom problem neni,horsi to je kdyz si treba zahulim a jsem sam.....jen tak na relax ...to pak vyzeru opravdu vsechno...parkrat jsem se pristih jaxi cpu do chrtanu jednu polivkovou lzici cukru za druhou..proste jsem jed cistej cukr... a to musim rict ze v "normalnim" stavu sladke vuubec nejim,protze honemam rad:-) ale chutove bunky v tom stavu maji opravdove orgie orgie:-)
Jinak to s tim hajzlakem s dresinkem vyse...to je fakt zajimavy napad...to bych snad ani jako jednu z mala veci co jsem tu cet..ani nechtel vyzkouset:-))
Sem teď kapku utlumenej. Každej čtvrtek jednou měsíčně děláme u kámoše debatní kroužek.
Opět sme dělali tousty a mám další recepis:
Toust-máslo-játrovka-mazací sejr-sardelová pasta(opět)-tatarka a navrch pořádný kolo cibule!
Vřele doporučuji, akorát sem se málem ráno vysral z podoby.
PO TRÁVĚ JSEM JEDNOU POSPÍCHAL NA POSLEDNÍ METRO .NA KAČEROVĚ JSEM NARAZIL NA TAKOVÝHO TÝPKA S DVOUKOLÁKEM-MĚL TAM HOT DOGI A KLOBÁSKY.
JÁ JSEM V TU CHVÍLI MĚL TAK ŠÍLENOU CHUŤ NA TY PÁRKY,ŽE JSEM MU VYŽRAL TU CELOU POJÍZDNOU PRODEJNU. SEŽRAL JSEM I VŠECHNU TATARKU A HOŘČICI.ŽRAL JSEM TO TAM SNAD 2HODINY,METRO MI UŽ DÁVNO UJELO,FRAJER SBALIL DVOUKOLÁK,ŘKA ,ŽE TAKOVÝHO DOBYTKA JEŠTĚ NEVIDĚL,ALEŽE JE TO DOBRÝ-MÁ PRÝ VYDĚLÁNO NA DVA DNY DOPŘEDU.A JÁ SE OD TÝ DOBY NEMOHU PODÍVAT NA PÁREK!!
Já sem teďka byl zahulit odpoledne ještě to cítim .
přišel sem asi ve čtyři a pak už sem jenom 3 hodina jedl teď asi vybuchnu pořádv jednom kuse sem jedl rohlíky se salámem čokoládu banán tatranky tyčinky hranolky pyl sem spoustu mlíka a smetany a pak sem si udělal palačinky teĎ je mi super a chce semi spát.
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money
tak to já když jdu hulit, tak si radši ani neberu peníze s sebou, protože vim že bych je všechny utratil za jídlo, většinou si kupuju něco slanýho, něco sladkýho a něco sytýho. nakonec to dopadá tak že jim housky s nutelou a k tomu chroustám paprikový chipsy
Pred par dne sme pekli prasatko a tak se fsichni tesili jak se skvele najedi, dokonce se objevili nazory ze se to jako nesni, ale to by bylo jako ric ze zejtra nevyjde slunce (clovek si tim nemuze bejt jistej dokud do neuvidi ale tak nejak tusi ze v tom proste zadnej problem neni).
No a perfektne sme se fsichni "nazrali" a vobcas behem te dlouhe doby peceni sme si zapalili. Asi je to tim ze sme tam kourili ale snedli sme to v pohode.
To prase bylo trosku vetsi nez sme si puvodne zamysleli ale evidentne v to bylo OK.
Takovyhle akce jsou nejlepsi, clovek se sejde s pohodovejma lidma a je celkem jedno ze se to dela strasne dlouho a clovek smrdi kourem - proste takova pohodicka.
Hlavne to chce samy pohodovy lidi.
Zivot je proste krasnej (aspon me to tak pripada i pres tu zimu jakou sme museli vydrzet u prasatka).
Já včera snědla asi tak tunu nějakýho cukroví a pak zase jinýho cukroví (páč pak už byl jenom kapr a toho jsem nemohla, páč to bylo manuálně náročné) a dneska mi fakt není celý den dobře...:-)
Za nejvychytanější jídla jaké jsem kdy při záchvatu pozřel považuju třešňový kompot s kyselým zelím (smíchané), taky vaječina s cukrem místo soli není k zahození, ale co je pro chuťové buňky naprostá pecka - mražené hranolky s nutellou!!! Je to bestovní! jo, a málem bych zapomněl- zkuste Tradiční české brambůrky křenové se Studentskou pečetí, člověk by nevěřil, ale je to chuťovka i jen tak do tramvaje (jenom ddůchodci to potom nestíhají chápat, a jestli to není nějaká provokace nebo co...)