Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
jasně že běží pouze přes den,právě že správnou vlhkost reguluji tím,že mám vypnutý odtah.nevím jestli si mám koupit regulaci otáček,nebo hygrostav.ale dělám to po celou dobu a nemám stím žádný problém.
Ja mám také vypnutý odtah přes noc,ale zvlhčovačka mi jede non-stop,protože bych vlhkost neměl ani 60%,jen ji v noci trochu stlumím.Přes den,když zapnu 1200w,tak mi jede odtah pořád a bez zvlhčovačky bych měl tak 20%vlhkost,což ale bude perfektní ve finishi.
Ja mam v skrini 400W vybojku teplotu som mal po spusteni 36C nevedel som ako to znizit ale nastal zlom ked spom spustil zvlhcovat vzduchu ten mi stiahol teplotu na neuveritelnych 24C. Cize teraz je uz pohodicka. Cez den je 24C, 75% vlhkost, staly prisun cerstveho vzduchu. Noc 18C, 75% vlhkost + cerstvy vzduch a rastlinky mi rastu jedna radost.
Hi All
Zajímalo by mne, kde máte umístěné čidlo pro měření tepla?
Ono to bude asi dávat dost velký rozdíl přesně pod výbojkou anebo kousek stranou .... takže rozdíl 35°C vs 27°C no problemo....
JA sem ted resil problem s teplomery pri zatezkavaci zkousce skrine po dvou hodinach,sem z toho tak trochu zmateny,delal sem mereni napred digitalem-dve cidla zaroven s obyc. teplomerem(takova modra tekutina).digital byl cca 10cm nad zemi a obyc na stejne urovni,druhe cidlo jsem dal cca 15cm pod vybojku.Obyc ukazoval 41stupnu,digital 25 jedno cidlo a 27 to vyse.Druhe mereni pridal sem jeste jeden dig merak.Vsechny zhruba na stejne urovni krome cidla pod vybojkou.Digital 25 jedno a 26,7 druhe,obyc 25st. a posledni merak 40stupnu,tak sem z toho jelen.