Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » dethuv out v jiznim spanelsku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »

jak nejlepe vyresit aby kytix neprerostly a neupozornily sousedy
This poll is closed.
strihat lamat nesrat se s tim 28 20.74%
pouzit scrog 22 16.30%
ohybat a zase ohybat 70 51.85%
pouzit kytky jako docasne matky nadelat rizky a v urcite fazi nechat dokvest 15 11.11%
Total: 135 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 65

nazdarek vsem je tu par aktualnich fotecek mych krasnych kvetoucich princezen mno a protoze mam dost fotek rozdelime to na 2 etapy
1.>celek
2.-7.>delta9
8.>jak je to s tou zidkou

Old Post 28-08-2006 v 17:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

nazdarek vsem je tu par aktualnich fotecek mych krasnych kvetoucich princezen mno a protoze mam dost fotek rozdelime to na 2 etapy
1.>celek
2.-8.>delta9
9.>jak je to s tou zidkou

Old Post 28-08-2006 v 18:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 67

mno a ted palicka shivy zatim jen 1 fotoz bo zatim neni moc co fotit ale verim tomu ze za tyden-2 to budou hodne zazivne obrazky a dal krizenci jocka a ty vypadaj vypecene
fotozz>
1.>shiva
2.-9.>jock krizenci
edit>jeste k vyzive dostal jsem od byvalleho hydro pestitele spoustu vyzivy hydro coco od canna a naky vychytavky od bionova +davam biobloom od biobizz v temer dennich plnych davkach stridam to tydenni kura hydro coco a tydenni kura bio bloom

Naposledy upravil 28-08-2006 v 18:16 PM

Old Post 28-08-2006 v 18:07 PM
kanarek
Nový Člen

Karma uživatele kanarek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Nazdar dethaku!No vypada to moooc pekne.jak dloho to uz kfete a kolik tomu jeste davas casu jsem se chtel zeptat.Zdravim a drzim palce,i kdyz jak to tak pozoruju,tak to ani nepotrebujes.

Old Post 28-08-2006 v 20:15 PM
kanarek je offline   Profil uživatele kanarek   Find more posts by kanarek   Foto galerie člena kanarek   Click here to Send kanarek a Private Message   Add kanarek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 69

2 kanarek>nevim presne jak dlouho to kvete okolo mesice a sklizet budu az budou zraly netroufam odhadovat na hrubo tipuju konec zari-pulka rijna

Old Post 01-09-2006 v 01:41 AM
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Cau deth.,
chtel jsem se zeptat jestli takhle kombinujes hnojiva porad, nebo je to jen tedka, protoze jsi dostal ty hnojiva od toho kamose?
Jestli jo, tak by me zajimalo, jaky s tim mas zkusenosti a jestli myslis, ze to ma nejaky vliv na kytky.
Jinak to mas fakt pekny a docela se divim, ze jim nevadej ty sileny vedra a vypadaj uplne spokojene.
Tak at Ti to pekne dozraje (coz v tech podminkach nebude problem ) a zatim se mej..
23
edit: a jak to vypada s tou vyskou? Uz to prerusta?
edit2: ted na to koukam poradne a vidim, ze vetsina je jeste pod zidkou, myslis, ze jeste povyrostou?

Naposledy upravil dvojka-trojka 01-09-2006 v 06:51 AM

Old Post 01-09-2006 v 06:43 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Deth: Jo když to svítí, tak to kvete Skoro to ode mně zní jak závist, ale neni to tak. Myslim, že s těma horkama už to tam teď nemáš tak horký co? Kolegině z práce teď byla v Malaze a řikala že okolo 25 stopňů, což je naprosto ideální, když slun nezaleze za žádný mraky. Hoď sem nějakou průměrnou teplotu tam u Tebe. Teď si uvědomuju, že fakt asi trochu závidim, ale protože závist je stará ku..a a se mnou si neza..be, tak ti samozřejmě i přesto držim palce!!!

EDIT: Omlouvám se za duplicitní vložení příspěvku,ale nějak nám tu hapruje síť....

Naposledy upravil lipi 01-09-2006 v 08:00 AM

Old Post 01-09-2006 v 06:51 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 72

23>hnojiva kombinuju poprve ale vypada to ze to kytkam nevadi tak uvidime jinak mam zkusenost ze v tyhle fazi kvetu uz holky moc nerostou
tak mopc strach z prerostu nemam
2lipi>mno ja predevcirem meril a nameril jsem 58 u vrsku :p jinak prumerna teplota je tu porad okolo 30o listy mi z toho zloutnou mno uvidime jinak neni co zavidet vse ma svy + i - ale jo to slunko je prijemny jinak drzim palce taktez a at nam to roste

Old Post 01-09-2006 v 09:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 73

zdravim vsechny priznivce konopneho dymu a krasnych rostlinek
je tu update z 4.9.06
kyticky vesele kvetou nadherne voneji a jak vypadaj posudte sami
fotky jsou:
1-2>celek
3-8>krizenci jocka horrora (otcem si nejsem jisty bud krystalica nebo jock)
9-10>krizenci jocka horrora (matka WW otec JH )

Old Post 04-09-2006 v 19:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

a dale tu mame
1-4>delta9
5-9>shiva

Old Post 04-09-2006 v 19:53 PM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Nazdar deth.
Hele roste ti to fakt pěkně. Já jen k tomu Jockovi... Po kom je tak pěkně fialovej? Já jen že to semínko co sem měl od tebe a ta kytička co teď mám vypadá zcela stejně jak ty tvoje kytky...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 04-09-2006 v 19:59 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NoNamess
Stálý Člen

Karma uživatele NoNamess - 98% PěstitelskáKarma uživatele NoNamess - 98% PěstitelskáKarma uživatele NoNamess - 98% PěstitelskáKarma uživatele NoNamess - 98% PěstitelskáKarma uživatele NoNamess - 98% PěstitelskáKarma uživatele NoNamess - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

moc pěkný deth k+.. a díky

Old Post 04-09-2006 v 20:02 PM
NoNamess je offline   Profil uživatele NoNamess   Find more posts by NoNamess   Foto galerie člena NoNamess   Click here to Send NoNamess a Private Message   Add NoNamess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

2mesias>jj je to stejny seminko mamina byla fialovy jock ja jen uz ted nevim jestli byl otec jock nebo krystalica jsem ten zbytek co jsem neodeslal smichal dohromady a zasel jinak ty kytky jsou skutecne feminizovany zatim jeste ani jeden samec ani hermac co se tyce fialove barvy tak tu jsem mel od zacatku uz na jockach od nirvany takze myslim ze fialovi se to vlivem jocka

Naposledy upravil 05-09-2006 v 09:48 AM

Old Post 04-09-2006 v 20:16 PM
Host
Host

Příspěvek č. 78

takze zdravim vsechny mame tu po tydnu opet par novych momentek z me zahradky fotky jsou foceny 12.9.06
fotky jsou:
1.-2.>celkovy pohled

3.-7.>delta9

8.-9.>white widow/jock horror (matka/otec)

Naposledy upravil 13-09-2006 v 00:03 AM

Old Post 12-09-2006 v 23:57 PM
Host
Host

Příspěvek č. 79

a dalsi fotky:
1.-2.>jock2

3.-5.>jock3

6.-10.>shiva

Naposledy upravil 13-09-2006 v 00:16 AM

Old Post 13-09-2006 v 00:06 AM
Fikus
Nový Člen

Karma uživatele Fikus - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Moc pekny maminy, k+, btw to se nebojis jakozto cizinec?

Old Post 13-09-2006 v 10:11 AM
Fikus je offline   Profil uživatele Fikus   Find more posts by Fikus   Foto galerie člena Fikus   Click here to Send Fikus a Private Message   Add Fikus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:14 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás