Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar všem.
Chci se zeptat kolik zhruba stojí to trafo od Vietnamců a kolik na to jde napojit větráčků? Jeden, nebo více?
Dále se chci zeptat na co napojit Euro 1 a co vsechno k nemu musim dokoupit, abych ho mohl zapojit do elektriky a jel by.
A ještě se chci zeptat, co kdybych všechno napojil na zdroj od PC? Ten zdroj má taky nějakou Wattáž, a dost velkou tak yb mě zajímalo, že když má třeba 300 W, tak to znamená, že to bude brát 300 W i kdybych tam měl jeden větrák, nebo to bdue brát podle těch větráků.
Zatím Zdar
Zeptám se trochu jinak.
Na co mám zapojit větrák Euro 1 aby fungoval?
Dále chci koupit trafo od Vietnamců.
Kolik vůbec stojí, a jaké mám chtít?
Jde na jedno trafo zapojit více větráků, nebo to je individuálně každé pro jeden větrák?
Dále se chci zeptat, jestli vypínáte větráky na noc, prostě na těch 6, nebo 12 hodin tmy, nebo mají běžet.
Dík.
Ještě se chci zeptat jak velký pc větráček na chlazení sodíkové výbojky 150 W .
A ještě jeslti by jste mi nemohli dát link, na nějaké trafo, co by zvládlo 2 pc větráčky a popřípadně i ten Euro 1:
Dík moc
Na vybojku alespon ten velky 12cm. EURO se pripojuje primo na 230V, zadne trafo. TRafo si koupis takove aby davalo proud vetsi nez je soucet proudu vetracku, ktere na nej chces povesit.
Dík moc.
A jak si to Euro objednáš,t ak už ti přímo příjde i s kablami do elektriky?
Jinak neznáte nějakou stránku kde bych našel trafa, tak 24 V za slušnou cenu?
Ja mam trafo od vietnamcu. Ma prepinac napeti, takze muzu vetraky nizsim napetim zpomalit. Euro se dodava bez kabliku. Musis si je tam prisroubovat a obecne ma Euro povest polske sracky, ktera vydrzi tak mesic. Ja jsem ho zkousel jednou a opravdu po mesici bylo zasekle. Maji je v bauhausu a podobnych obchodech.
A tak co by jsi mi doporučil o průměru 100 mm jako má Euro 1 a zhruba za stejnou cenu, co má zabudovanou tepelnou pojistku apod. jako má Euro 1, ale vydrží víc?
Jo nemůžete mi někdo hodit link na trafo 24 V či jiné, dík moc!
Nezapomente all growers ze kdyz uz zapojujete vetrose na rakosnicke trafo nebo na to co sem psal seriove tak cim vice vetraku zapojite tim se vam budou zpomalovat kazdym vetrakem navic nejake to zpomaleni.Tagze bych koupil trafo kde se da regulovat napeti mam treba rozsah od 3V do 12V tagze regulce mozna i po zapojeni vice vetraku.HI
To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.
Sinuhet:
dame mrda? asi myslel i když se zapojujou paralelně. Protože rákosnický trafa většinou nejsou přiliš tvrdej zdroj a při větším odběru (proudu) jim klesá napětí.