Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja bych rad vznesl navrh na zalozeni klubu NOD (Neortodoxne ortodoxni dymkari) - snad se nekdo prida, nebo jsem sam co tak zboznuje fajfky? Vite co se me na nich libi nejvic? Ze kazdej ma jinou. kazdej si muze koupit tu ktera se mu libi. jointy jsou vetsinou povrchne stejny. zahulim z nich, kdyz je nekdo ma, ale nejcasteji i ty jointy rozdrobime do fajek. napriklad hydrantekuv slogan Smrt fajfkam me smrtelne urazil Smrt hydrantum, at ziji hasici pristroje!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Nejlepší je si vzít noviny-např. Plzeňský deník a zarolovat si jointa z dvoustránky "politika".
Min. ale 10g...zkuste to, něco to dává!
Ale vážně ...sklo-supr, klasika papírek-pohoda.
dobre, klub Neortodoxne Ortodoxnich Dymkaru je od ted zalozen, jestli se maiden neurazis, prijimam te jako prvniho clena. dalsi se muzou hlasit. az nas bude tak deset tisic, potahnem na vas, jointari! ja si ted setrim na novou fajfku, jen mam dilema, jestli mensi vodarnicku, nebo nejakou extra vymakanou dymecku na ven...
Sorrac drinkenhuliči ale nemáš recht. Jointíky jsou nej. protože si s tim vyhraješ a pak když se to povede tak z toho máš takovej hřejivej pocit u srdce. Nebo v plicích ? :-) Po jointech je nejlepší věcička staročeská porcelánová vodnice! Vřele doporučuju
já už měl tolik fajek, tolik jsem jich už udělal, z tolika hulil a viděl!!! hlavní je pukud je čistá a nemá žádnou pachuť (třeba dřeva jsou pak vypálený), joint je joint, bongo je bongo... hlavně ať se hulí dobře a s chutí!!!
Drinker huliči dik za přijmutí do klubu Neortodoxne Ortodoxnich Dymkaru ,to potěší.Páni já ti vám teť o víkendu ochutnal vynikající kakao,jednu chvíli jsem byl na vážkách jestli nepřestanu hulit,ale asi ne teť jsem si tady v tom šopu"http://www.shanti.cz/index.htm"našel pěknou vodárnu takže zůstávám věrnej hulení.
Nejradši hulim jointy mix s tabákem - velmi rád je balim (jak jinak ) a díky dlouholeté praxi je mi tento úkol často svěřován. Zvláště pak v náročných situacích. Papírky samozřejmě konopné.
Do GDI ale nevstoupím, neboť také rád vyřezávám dýmečky a šlukovky.
BTW Dark Reign? Správně, nebo mě paměť klame?
" ...rolllllllllllllll another one... " (Easy Rider)
Tak já se klidně přidám do spolku, protože:
-špeka neubalím, kdybych se rozpůlil
-nic netáhne tak brutálně, jako dobře vyčištěná fája
-v případě potřeby je možno okamžitě dobýt matrošem
-se s ní dá při hulení krásně vyhrát. To je kolikrát koncert, kterej na ní rozehraju, když střídavě kryju kotel a turbo dokud se mi nezatmí před očima .
-omrzel mě život, hydrantku
-a ten šot taky myslím není problém.
NOD je naj!A nejlepší z fajek je ze zdřevnatělého stonku vaší kytky-kouřit konopí přes konopí je teprv ten správnej nášlap.Ale teď vážně-nejlíp je kouřit bez kouře-odpařovat!Ten stav je čistší stejně jako vaše plíce,jenom je problém sehnat odpařovačku-mně ji přivezl týpek až z NL za což mu děkuji.
ne, navrhuju usmireni, dyt ono je to jedno, hlavne ze se huli nejlip ale stejne z dymek
a dalsi prednosti dymek:
-neznam nikoho, kdo by mel stejnou faju jako ja nebo nekdo jinej koho znam. naopak vynika osobni zrucnost a vyroba vlastnich fajek, viz kamos ma sestavenou z ruznych sroubku a matic, docela pekna, originalni. nebo sem slysel borce jak se bavi o tom, ze ma parketu z prazskyho hradu, jak po ni chodi havel a ted z ni udela lufku
-muzes lip odmerovat "davky", kdyz se nechces moc zhulit. mas dost, uz nenabijis, ale u jointika ti treb ajeste pulka zbyde a pak blee a koma
-z kazde ganji v ni trochu zbyde a tak cim starsi faja, tim lepsi pohuleni (aspon me se zda - cisty faje nemam moc rad, vypadaj jako zacatecnice a ja mam rad zauceny )
- k me fajfce se vazou vzpominky... co uz jsme spolu prozili. zatimco schovavat si filtry od jointu a pak nad nimi litovat stare casy, to si predstavit neumim.
- mnou ubaleny joint je spis pro srandu, nez pro huleni (al-ban ), tak ma faja uz musi budit respekt!
- je k ni mozne mit citpvy vztah, coz k papirkum Pure Hemp na kterych si cvicim baleni, nejde.
[Edited by drinker hulič on 12-06-2002 at 08:49 PM]
2 drinker hulič
hele, smír!!!! hlavně, že víme o co jde!!!
už jsem kouřil i z tužky, jablka, rohlíku, sqelá je žárovka a nevím z čeho všeho jsem za ta leta už stihl hulit (jó a co hlína pánové??? )
ps:už dlouho mi vrtá hlavou jak všichni dělají ty různý smileíky, poradíš??? umím jen tyhle dva)