Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe, nejvic mne dojimaj ty jejich vypocty, ze z tolika a tolika kytek by se byvalo ubalilo tolik a tolik marihuanovych cigaret... Vzdyt to je naprostej nesmysl, uz to vypovida o nevedomosti tech lidi, kteri tohle jsou schopni vubec vyslovit... Nekterej hulic bali slabsi jointiky bez tabaku, nebo s troskou tabacku, nekdo jinej zase poradnou mrkev cistyho buena... Proste se tem frazim musim tlemit. ))) Pestu zdar.
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo bejt ještě hůř.
to si jen tak lítaj a odhalujou, nebo co si mám představit pod pojmem operativně pátrací činnost? Taky by mě zajímalo, jak můžou dostat povolení k domovní prohlídce na základě nějakýho ,,vyššího vyzařování". Ta folie se dává dovnitř po celom objemu místnosti, nebo kam?
Původní příspěvek od Rhino Exceptional: No ta folie se dá myslim jenom na strop. Pač jestli lítaj helikoptérou a hledaj 'vyšší vyzařování' tak maj určitě pohled pouze zeshora...
expression: dyk jó...to jsou takový fake zprávy, že jim ani nevěřim. To museli najít pěstírnu o parametrech "na infra svítí celá stodola". Pochybuju že čekujou každou saunu co najdou.
Pozor pozor v dnešním jednom bulvárním článku se píše, že ve švýcarsku prozradil sjetej jelen farmu na "výrobu" MARIHUANY a nakonec farmáře bohužel chytli ale nic to jen tak pro zajímavost