Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No v lete nebudes pestovat. Budes hulit zasoby a behat s vrtackou kolem skrine a vytvaret v ni ty vychytavky, na ktere prijdes behem neletniho pestovani. :-) Uz i proto, ze v lete treba budes chtit vypadnout na tyden pryc a tak bude dobre ve skrini nic nemit.
Udelal jsem dalsi pokrok. Byl jsem mrknout na vlkomery, ale v Hadexu neberou karty a ja nemel hotovost. Solidni s teplotnim cidlem na kabelu, ale vlhkomerem jen na pristroji meli za 550Kc. Aspon jsem teda koupil v bazaru ventilator s plynulou regulaci otacek a nastavitelnym sklonem za 99Kc. Parada.
z vetracku bych mel zaky radost - je to skvely retro:-) a vlhkomer jsem vytahl z humidoru na doutniky - peknej budik mi tam bude viset. Pravdy je, ze bych taky radsi digital, jenze vsechny, co jsou cenove niz, nemaji cidlo na kabelu.
To mas pravdu. nejlevnejsi s cidlem na dalku je od conrada za 1600. V obchode jsem dnes videl nejakou "stanici" za 2200, ale aby mi to predpovidalo digitalni mracky, to fakt nemusim.
Z vetracku mam taky radost, vetsinou, kdyz to tak je, tak se neco ojebe Ale je supr za ty prachy
Zacaly mi zloutnout listy. U nejvyssi kytky nahore a u tech malych dole.
Podle posledni moji teorie by v tom mohl hrat ten novy vetracek. Zlute listy jsou jen tam, kam dofoukl. Na tu uplne vpravo moc nefoukal a ta ma nejmin nazloutlych listku.
Tak jsem dnes sklizel jednu kytku z okna. Pod lupou uz mela docela zakalene kapicky a ty chloupky mela hnede tak v 90%. Takze jsem ji dnes setnul a predtim udelal jeste posledni fotky.
1) Tak tady mate moji ruku
2) jeste v kvetinaci
3) zavesenou na zdi, kde se bude nejaky ten tyden susit.
Z jine kytky jsem 2 dny susil vetevku, co se zlomila a dnesni testy dopadly vice nez priznive. Jsem vysmaty, ani jsem to necekal