Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ted sem tam nemel cas jet tak sou dost seschly tak doufam ze jim to moc neuskodi! Jinak jsou patej den na kvetu, to na levo je skunk 1 a ty dve na pravo jsou bubble gum. Jsou ted patej den na kvetu. Teploty tam maj pres den okolo 25C a pres noc 19C.
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Tak po dlouhy dobe fotky
Foto1: v levo je skunk1 a na pravo bubble gum.
Foto2: Dve vrcholovky ty kytky uprostred(Bubblegum)
Uz sou 60 dni na kvetu, ty vrchni palice sem uz sklidil a dolni pulky kytek jeste rostou. Mam tam silenej problem s teplotou, mam to v garazi kde se vubec netopi. Poradte mi nekdo naky maly topeni nebo jak to mam vyresit??? Ted uz je zalejvam jenom vodou kterou mi namichal znamej, je v tom hnojivo advanced hydroponics a final solution. Poradte mi s tim topenim.
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha