Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
. . a je to tu-nestesti je na svete! Na WW jsou na par vetvich plisne . . ty akutni sem ustrihl. Myslite ze kdyby ta plisen postupovala pomalu, tak by s tim ustrizenim slo jeste jeste par dnu nechat? kazdy den je dobry!!!!!!
Urcite to trochu prostrihej mas strasne monster kere.....ono i kdyz neprsi....to tu plisnovku muze shcytat z ranni vlhkosti, ale me zkusenosti jsou, ze ustrihnuti plisne sice pomuze, ofsem otazka je na jak dlouho. Tagze kontrolovat, kontrolovat !!!
Drzim ti palce
hele ebolaku,
mam taky WW a mela plisen na stonku uz jako mala... tu sem vylecil... ale ted hnije vsude mozne.... je to pekna mrdka na plisen.... vubec nic nevydrzi... ja uz na to kaslu, protoze i kdyby mela vyzrat jenom jedna vetev, tak je me to uz jedno, protoze ma tolik kvalitniho listi, ze bych mohl varit nejmin rok.....
ale hlavne ti chci napsat, ze me uz roste s ohnilim stonkem 1,5 mesice, a ted uz i nadherne kvete, a zatim si nijak nestejska... jen pro informaci... hnije stonek asi na 10 cm a taky nektery vetve, takovou hnedou plisni, kdyz na to macknu tak je pod tim duto tak do hloubky 0,5 cm.... vsechny ostatni kytky jsou bez problemu....
nejspis to zaclo tim, kdyz jsem ji zacal zastrihavat, protoze to co zbylo po ustrihanejch listech zacalo hnit, a od toho i kmen.... je to pekna kytka, ale dost neodolna, vsechny moje jine kytky sami casem zacnou poustet listy, ale WW radsi schnije....
Ta WW je uplne krasna. K tej plesni: tiez som jeden cas mal takyto problem na jednej rastlinke, ale mal som ju vonku a bolo uz dost sychravo, takze sa mi ju (plesen) nepodarilo uplne odstranit. Myslim si ale, ze ked ju trochu prestrihas a prevzdusnis, ako ti to tu uz viac ludi radilo, tak by si mohol zachranit aj viac ako len jeden konar. Inac mas to teda brutalne. V3S rulez
pořádně to protrhej, ty listy jsou tam stejně už na shit, a postříkej to něčim proti plísni, něčim pokud možno málo chemickým a s krátkou ochranou lhůtou, hlavně ale otrhat to listí!!! přeju hodně zdaru! a hodně matroše
to kernelerror: mas pravdu-je to pohodicka-skoro se to nerozsiruje-dozraje to f poho!!a k tomu vareni na cely rok-taky sem varil...varil...a po poslednim mleku z ww to nechcu ani videt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zatim . .. happy growing!
jo mel!
pro vsechny-mam par seminek z tech wdow, takze pokud by nekdo mel zajem tak by to bylo mozne-kdyz tak piste co to je za odruda a kolikata generace . .. zatim
happy growing!
zase se mi chce zvracet .. co s tim sakra budes delat? muzu se zeptat kolik toho je v suchem stavu? respekt tobe.. tento rok se ti opravdu vyvedl.. K+ cuzzs