Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dr*Skunk Bože ako ju sundal.. aj celú SNS sranda ... bavil som sa na tom celkom v klidku .... ale to je len možno ťah ako sa chlapik chce dostať do politiky... ale si myslim že treba aj niečo nowé podporiť lebo stale voliť 3 strany ktoré stoja za jeden velký exkrement hx a už to horšie nebude .... chcel som ešte niečo ale som zabudol ..
No, neviem neviem. Mne to teda vôbec neprišlo, žeby ju sundal. Holt, chce to trochu namakať rečnícku stránku. Aj 15 ročné deti majú impozantnejší prejav ako on Argumenty sú na našej strane, ale keď ich nevie správne predložiť, ďaleko nezájde. Ale pevne dúfam, že sa oťuká
mal tam rovno povedať že či im to nejebe že sa takou vecou zapodievajú ako je nejaké vlastenectvo ci kokos ved to čo je. Naša hymna pochadza z nejakej Madarskej ľudovej piesne a pan Solta si ju dá zahrať každý pondelok... hmm celkom o.k je natom_!! Nuž ja som za ale nech sa hra na južnom slovensku, tak potom by som to bral...
V čase ekonomického upadku sa naša vlada zaoberá vlastenectvom to je ako priprava do boja alebo čo_?
A mne sa zdá že povedal všetko dobre lebo v čechach je to fakt dosť prehnané z osobnou davkou....
mozno ze si fico, slota a meciar pred zakonom zalozlili firmy co sa zaoberaju predajom vlajok, ramov, preambuly ustavy, opravou skolskych rozhlasov a pod...
troska sa vyjadrim k teme SaS...pokial viem tak na poslednych volbach ziadna strana ktora sa realne mohla dostat do parlamentu nemala v programe dekriminalizaciu...tento rok som nechcel ist ani volit pretoze ci je vo vlade pravica alebo lavica moja zivotna uroven je stale rovnaka a verim tomu ze nech volim hocikoho nic sa nezmeni...
len kvoli tomu jednemu programu, ktory ma SaS ju pojdem volit...mozno sa nic nezmeni ale vzdy som cakal kedy tu bude takato strana a nenecham si prepast sancu dat jej moj jeden hlas..a z mojho okolia niesom sam
zakladám projekt legalizácia marihuany na slovensku, konkrétne ide o web portál s týmto zameraním. Každý z vás kto by čo i len trošičku mohol pomôcť (nech mi prosím, napíše PM). Ďakujem
muso: radšej ten web zameraj na dekriminalizáciu a chyť sa toho z tej vážnejšej stránky. Nikto nie je zvedavý na neaké farebné hippie stránky na doméne web.zdarma a pod. , pokús sa to spraviť decentne a nezaujato...len tak to môže mať neaký efekt. Napíš š čím potrebuješ pomôcť a niekto sa určite nájde. Veľa šťastia.
@kaktusx Samozrejme, ze na dekriminalizaciu, ale vysledok, ktory chceme je legalizacia. Hippie stranky na web zdarma urcite nie, chceme spravit projekt na profesionalnej urovni (priklad, / nie vzor/ legalizacia.cz) a preto zhanam dobrovolnikov, ktori nam v tomto projekte pomozu. V prvom rade potrebujeme redaktorov, aktivistov, vsetkych tych, ktori chcu dat najavo, ze ma zmysel legalizovat marihuanu.
inak mimochodom som asi pred asi 2-3 mesiacmi videl na STV reláciu v, ktorej sa hovorilo o marihuane a bolo to dosť vyvážené podľa môjho názoru... bol tam rovnaký počet zástancov aj odporcom a docela dobrá diskusia, moderátorka nebola zaujatá..
To sas: voliť ich pojdem pretože je dobré stranám ukázať že aj zastánci marihuany majú nejakú tu volebnú silu (nevravím,že ich budeme voliť len my, majú aj iné veci v programe, ktoré stoja za zváženie).
Na otázku legalizácie marihuany musím žiaľ napísať, že šancu tu momentálne nevidím, pretože strana SAS aj keby sa dostala do parlamentu a mala by slovo museli by jej s presadením zákona pomôcť aj iné strany, čo je dosť nereálne... ale dôležitosť vidím hlavne v tom, ako tu už bolo spomenuté v diskutovaní o tomto probléme a prezentovaní objektívnych informácii...
a najväčší problém v uhle pohľadu na marihuanu vidím v minulosti, pretože ľuďom bolo vštepované dlhé desaťročia, že hulič=nezamestnaný zanedbaný zlodej, ktorý myslí iba na drogu a je schopný pre ňu aj vraždiť. Ale to sa zmení časom (teda pokiaľ budú ľuďom poskytované pravdivé informácie a nie že marihuana je jednosmerný lístok do pekla)
Keďže už prebieha iná anketa, tu máte výsledky: Malo by byť držanie malého množstva marihuany dekrimininalizované?
áno: 67%
nie: 32%
neviem: 2%
hlasovalo: 15 969 účastníkov v termíne: 13.4.2010 - 15.4.2010
@piiit aj keď sa to nezdá SMER, SDKÚ-DS za dekriminalizáciu (zrazu) sú...
naše strany sa správajú podľa názoru lídra strany. no ono smeru už nejako neverím, lebo keď sa pána lorda Fica pýtali po vyhratých predošlých voľbách, na margo trestu za marihuana odpovedal, že je všetko tak ako má byť... rád by som veril, že si uvedomil podstatu problému ale bojím sa, že toto všetko len súčasťou predvolebnej kampane... a sdku-ds je tam nová líderka takže ktovie...
uvidíme po voľbách, ale dekriminalizácia je raltívne reálna podľa toho čo som zachytil. Radičová a Figeľ sa vyjadrili, že by podporili dekriminalizáciu na úrovni ako ju prezentuje SaS. Uvidíme.
Každopádne, ak by dekrim. prešla, tak "malý krok pre huliča a veľký krok pre slovensko "
hey! christians! my god has hammer, your god was nailed to the cross. ANY QUESTIONS?!