Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ondrazastu Tak pro změnu mám problém s kytkou která je ve 22.dni kvetení. Má červené rapiky. Nevíte někdo čím to je? Nemůžu to nikde najít...
Tak problém u mě stále přetrvává... Kytky sou přezazené v substrátu pro řízky a Ph je zřejmě v pohodě. Nehnojeno ničím. A listy stále hnědnou ...
Mám to zkusit pohnojit ??
Původní příspěvek od Ratatabum Tak problém u mě stále přetrvává... Kytky sou přezazené v substrátu pro řízky a Ph je zřejmě v pohodě. Nehnojeno ničím. A listy stále hnědnou ...
Mám to zkusit pohnojit ??
mas to furt prehnojeno. Zatim to stale zalevej cistou vodou, dopud se ti nebude zdat, ze kytka trochu zesvetlala (to muze trvat klidne tydny). Potom az bude cas to pohnojit.
Jinak je mozne, ze mas vysoke EC vody u vas v dome. Jestli mas moznost, tak si to zmer a nebo nekoho zeptej. Popr vyzkousej jiny zdroj.
Zatim nehnojim
Hlína: včera přesazeno do domácího kompostu+zahr. substrátu B cca půl napůl a od oka přidáno perlitu. Pře tím jenom kompost s trochou hlíny
Myslíte že to mohlo bejt přehnojený tim kompostem?
Původní příspěvek od ondrazastu Tak pro změnu mám problém s kytkou která je ve 22.dni kvetení. Má červené rapiky. Nevíte někdo čím to je? Nemůžu to nikde najít...
fosfor?
nebo se podivej na genetiku (nejakou odrostlou starsi..jak vypada
Původní příspěvek od Forrest Zatim nehnojim
Hlína: včera přesazeno do domácího kompostu+zahr. substrátu B cca půl napůl a od oka přidáno perlitu. Pře tím jenom kompost s trochou hlíny
Myslíte že to mohlo bejt přehnojený tim kompostem?
Ahoj, docela šílenost míchat kompost s předhnojeným zahradnickým substrátem, popřípadě přidávat ještě perlit (který pravděpodobně není napufrovaný). Rostliny jsou spáleny vysokým obsahem živin v půdě, může tomu nahrát i nevhodné pH. Sleduješ a měříš vůbec pH?! (kup akvrarijní kapky)
Raději přesaď do nějakého inertního média či substrátu pro výsev a klíčení. Lehce přihnojit můžeš vždy.
Projeď si celé toto téma a zjistíš jak se vyvarovat problémům či jak je případně řešit.
caute lidicky,
mam takovy problem se dvema kytkama s dvaceti viz foto; poradte prosim
kytky jsou v hline, sodikove dualni lampy 2x 600w
PH davam na 6
hnojiva ted uz pri kvetu
terra flores
rhizotonic
boost
cannazym
jeste teplota a vlhkost
den: 26C- 50 az 70% podle pocasi tady v anglii to jinak nejde, a nekdy
i to klesne na 40 kdyz je teplo
noc: 21C- 60 az 70%
je to indoor v zahradni chatce
HurricaneGeorge
PH měřim, kapky jsem si koupil. PH hlíny mi ukazuje něco kolem 6, asi 6.2
Zalejvam odstátou vodou z vodovodu, ta má o trochu nižší PH 5.5 myslim. Ty velký spodní listy mi umíraj ale nahoru se zdá že roste tak to necham a uvidim. Stejně chci dát nějaký semena ještě v někdy v květnu tak uvidim co tyhle do tý doby vyvedou. Ještě tu mojí hlínu trochu říznu s obyč hlínou, tak uvidim co a jak. Ale díky
Původní příspěvek od Forrest HurricaneGeorge
PH měřim, kapky jsem si koupil. PH hlíny mi ukazuje něco kolem 6, asi 6.2
Zalejvam odstátou vodou z vodovodu, ta má o trochu nižší PH 5.5 myslim.
Tak jsem jí schválně hned změřil a ukazuje to
čerstvě natočená, neuležená- 5,9-6,2
uležená - 6,5
docela blbě se to odhaduje. Nevím kde jsem vzal těch 5,5 asi jsem si to s něčim spletl