Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to INFECTION > Jo taky si kolikrat rikam...neni to navykove,ale kurva nekdy bych i zabijel kdyz neni xD Jinak s temi stromy,ja sice sadim doma,ale kamos to uz taky dava na stromy pac mu hodne sekaji myslivci.Bydlime na vesnici a je tu hodne lesu-tudiz i myslivcu.Normalne ty kybly obarvi nejakou tmave zelenou barvou a nejak to omota listim nebo vetvickama,ale to uz jsem tady nekde slysel.To ja jen tak,abys vedel ze to fakt funguje
ze SLYSEL uz toho mam taky plne bryle...
Dude wrote: POUZIVEJ EDIT PRISPEVKU, KDYZ CHCES POUZE PRIPSAT JEDNU VETU!!!
perfecto
odrodu neviem ale su to semiačka z lampovic...výška priblizne 25m, sfajčeny sa tam da vyšplhat ale naliaty, nene, podotknem ze som tam posledne dva tyzdne kazdy den, proste som sa zaľubil...kazdy den davam 1,5l vody s top maxom,a ešte sa snim dost rozpravam
zdar lidi mam to tady hafo procetly a je to mazec asi to na pristi rok taky rozjedu :-) jinak mam jeste i par dotazu... jak velky ( vysoky ) vam ty kytky vyrostou a taky v jakym kyblu ( prece jen v 5L kybliku nevyroste 2 metrova kyticka :-) ) vic me zatim snad nenapada zbytek jsem se tady docetl vse jak v tomto tak v jinejch threadech. PEACE
Zdravim growery a growerky chci se s vámi podělit o jednu kyti co my letos vyrostla na stromě tak kukejte. Doufám že to pude bo nevim jak sou ty fotky velký.
Taky sem si minulej rok vyhlid peknej strom..a kdyz sem se k nemu vratil s malou kytičkou v květinači tak sem narazil na sršne co meli v tom stromu hnizdo a tak sem si to pestovani na strome hodne rychle rozmyslel..
Já tenhle rok chci dát tak 1 nebo 2 kytky na strom, ale mám strach z vejšek, což je celkem průser, ale už mám vyhlídnutej nějakej menší listnáč. A snad na jaře nebude tak hustej, aby tam prošlo nějaký světlo..
zdravim pestovatelov na stromoch.chcem sa spytat,ci by bolo mozne pestovat vo vreciach na zemiaky.ci to nahodou korenovy system neroztrha,ak uz niekto skusal
ak to tu je,tak sa ospravedlnujem aleprehrabavat sa mi to vazne nechce
inak spiluju(kaceji)sa stromy,ktore maju dve biele bodky,jedna vo vyske prs a druha pri zemi(aby si to mohol lesnik po spileni okontrolovat)takze tam nesadte!