Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Guano, já taky začínal s růstem na okně - tady jsou vidět výsledky a pokud jsi pro nemoc nucený být doma, tak to máš podobné jako já - máš hodně času tak se můžeš podívat od začátku jak jsem začínal
Potom jsem založil zkušební první bednu a ze zvědavosti jsem rozjel mikro, jestli to v mém věku správně chápu a dokážu zapadnout do pěstitelské komunity hlavně ze zdravotních důvodů - koukni tady
- no a od počítku z roku 2008 jsem se posunul k dnešnímu dni do pěstu pod lamu, - vím že to nebude velká sláva v porovnání se skušenýma kolegama, ale pořád je se čemu učit a jak jsem všude uváděl =I V MÉM VĚKU MUSÍM ZAČÍT DĚLAT NĚCO PRO SVÉ ZDRAVÍ , hlavně popři stavu dnešní politice vlády v našem slavném zdravotnictní atd....
Na okně můžeš sklízet dvě úrody. Podívej se do kalendáře na časy denní rovnodennosti a tam uvidíš , že když začneš kolem vánoc pod lampou v ůnoru už můžeš na okno protože spectrum světla je RED a kytka nahodí kvetení a do prázdnin sklidíš.V červnu zasadíš na okně - a slunce do podzimu přirozeně udělá z růstového spectra opět spectrum vhodné pro kvetení a tak sklidíš podruhé.
Kolega bezdechu tady má příspěvek právě vzhledem deního poměru svetla
To uhor
- máš pravdu, kvasimodo naposledy psal v dubnu 2011 a potom se odmlčel
- do indoru podle mého indica , případně u křížených odrúd je uvedený poměr indica/sativa tak aby bylo uvedené víc procent u indica jak u sativa
- proto u pěstování na okně je také výhodnější u modelu indica,m.j. protože dosahují menšího vzrůstu
Ja mam White Widiow seminka vlastni tak nic moc a pak jednu rostlinku Autoflowering Big Bang od GHS. jinak diky za rady mimacka, jak budu mit čas tak si to projdu podrobně
A ještě musím vymyslet problém s tím že bydlím v přízemí ale zato mam krytý balkon a v březnu už by se to tam dalo dát :-)
Mám ještě dva dotazy?:
1. Budu to muset ke konci zatmývat?
2. Mohu je cca v březnu hodit do skleníku spolu se salátem ???
Inac ja tak nahodou som asi pred 3dnami upratoval a nasiel som 2 semiacka dal som naklicit jedno vyklicilo a dal som len tak pre radost do zeme prisviecujem kazdy ded aspon do 20:00 niekedy dlhsie takze tak necakam ziadny vysled uz len preto ze je velka pravdepodobnost ze to bude samec... Proste teraz pestujem len tak pre radost
To Guano :
Na ten krytý balkon v březnu bude asi v noci kytkám zima = musíš sledovat teplotu.
zatmívat nebudeš muset,do konce května by jsi mohl teoreticky kosit.
V březnu do skleníku platí o teplotě stejné jako u balkonu.
Blackjack15 :
I když sadíš pro radost tak platí zjednodušeně, že když teď víc svítíš tak se kytka tolik nebude tahat do výšky za světlem, v březnu bude pohlavně zralá a na okně sama začne nakvétat a zjistíš jednoduše jestli je to samec.Pokud bude samice ta do prázdnin taky volně dozraje a skosíš.
To Guano :
-s výnosem je to těžké, záleží na modelu, kolik dostane kytka sluníčka, teplota na okně den/noc ,hnojky a .......
Tady mám ukázku pěstu pro radost = zasazená na vánoce + 14 dnů dosvěcování pod úsporkou 36W/6500K a teď na přírodním světle na okně.Když necháš sázení na okně na květen,tak se budeš divit jako já jak to dokáže vyrůst.
Tak, Po dlouhe dobe update, fotka z mobilu (fotak furt nemam) foceno 12.3.2012 ted jeste o spetku vetsi :-) pomalu blednou listy jak jde na kvet :-) Big bang Autofloweling