Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od prysk jasně, jsem, v 55 dni květu,banka udává 60-70,jde mi o to, jeslti to má ještě cenu,kdybych dal zálivku FS zítra a pak jen vodu,jestli by to bylo ok.?
Tak FS nezvyšuje EC, tudíž nemá žádné látky podporující růst biomasy a je to tedy nepřímé hnojivo - údajně má urychlovat dozrávání, ale kdo pozná rozdíl? a samozřejmě když nemá žádné tyto látky tak dochází k flushing substrátu/média od přebytečných složek předchozích hnojiv.
Pokud tedy FS tak posledních 7-10dní s vodou. Do té doby můžeš ještě lehce přihnojit, třeba poloviční doporučenou koncentrací květových hnojiv. Určitě taky zlepšit a urychlit flushing tím, že ti FS+voda pořádně protoče (20-50% zálivky).
docela výhodný je kupovat hnojiva tady http://www.growshop-praha.eu/153-akce mají nějakou akci, já teda jedu starej dobrej plagron a tady sou sady hnojek vždycky s jedním doplňkem zdarma.
Zdravim panové, potřeboval bych poradit... Koupil jsem si Plagrona Green Sensation pišou že se to má hnojit společně z hnojivem na květ, to mám smíchat obě hnojiva dohromady?
Původní příspěvek od miniMAX Zdravim panové, potřeboval bych poradit... Koupil jsem si Plagrona Green Sensation pišou že se to má hnojit společně z hnojivem na květ, to mám smíchat obě hnojiva dohromady?
V odstáté vodě rozmícháš hnojivo na květ, pak GS a nakonec upravíš pH.
nazdar .. hnojim plagronom terra bloom a riesim dilemu ci hnojit castejsie pri rovnakej koncentracii alebo zvysit koncentraciu v zalievke? rastliny su 30 dni na kvete out
zdar, pěstuju už dost dlouho a o to mě víc překvapila jedna věc. že si nejsem jistej jednou zásadní informací ovlivní změna hnojiva na "květový" kdy ta kytka začne kvést?
já si myslím, že ne, jinak bysme nedělali blbosti se zakrýváním atd, ale zajímá mě názor nějakýho okarmovanýho indooristy. já jedu už stej rok asi venku, tak je to takový divočejší než domácí mikrolaboratoře.
mám letos krásný kytky i když později sazený a rád bych, aby vykvetly. nějaký stimulátory kvetení jsem našel ,ale je to drahý a nikde nepsali, že to podpoří start kvetení, spíš jen klasický pindy o tom, jak moc to zlepší květ samotnej.
Původní příspěvek od HerrFlick zdar, pěstuju už dost dlouho a o to mě víc překvapila jedna věc. že si nejsem jistej jednou zásadní informací ovlivní změna hnojiva na "květový" kdy ta kytka začne kvést?
já si myslím, že ne, jinak bysme nedělali blbosti se zakrýváním atd, ale zajímá mě názor nějakýho okarmovanýho indooristy. já jedu už stej rok asi venku, tak je to takový divočejší než domácí mikrolaboratoře.
mám letos krásný kytky i když později sazený a rád bych, aby vykvetly. nějaký stimulátory kvetení jsem našel ,ale je to drahý a nikde nepsali, že to podpoří start kvetení, spíš jen klasický pindy o tom, jak moc to zlepší květ samotnej.
díky za názor
Květové hnojivo nepřepne na květ, ale pokud hned po přepnutí dáš květové, tak trochu dříve začne nakvétání, ale správně by se mělo hnojit růstovým i po přepnutí, dokud se stále kytka vytahuje a nemá ještě květy. Jak přestane růst po přepnutí a ukážou se nárnaky květu, tak potom květové. Vím , že se názory různí , ale je to logické a takto správné.
Původní příspěvek od Bárt
Květové hnojivo nepřepne na květ, ale pokud hned po přepnutí dáš květové, tak trochu dříve začne nakvétání, ale správně by se mělo hnojit růstovým i po přepnutí, dokud se stále kytka vytahuje a nemá ještě květy. Jak přestane růst po přepnutí a ukážou se nárnaky květu, tak potom květové. Vím , že se názory různí , ale je to logické a takto správné.
ok, díky za názor. budu rád, když se připojí i ostatní. ohledně souběžnýho hnojení i růstovým si myslím, že by měl výrobce hnojiva myslet při složení i na toto a květový hnojivo by mělo být komplet.
kytky mám už velký, takže je nemůžu zakrýt pytlem a navíc u nich nejsem denně, tak jsem přemýšlel, jak je povzbudit ke květu
Původní příspěvek od HerrFlick
ohledně souběžnýho hnojení i růstovým si myslím, že by měl výrobce hnojiva myslet při složení i na toto a květový hnojivo by mělo být komplet.
Proč jako? Později rústovou složku téměř vyřadíš a je potřeba již pouze květová složka u které naopak koncentrace stoupá. Pro tento případ by musela být vyvinuta řada hnojiv PREBLOOM.
citace:
Původní příspěvek od HerrFlick kytky mám už velký, takže je nemůžu zakrýt pytlem a navíc u nich nejsem denně, tak jsem přemýšlel, jak je povzbudit ke květu
Co třeba vyzkoušet Flower Dragon v outdoor podmínkách?
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Co třeba vyzkoušet Flower Dragon v outdoor podmínkách?
jj, díky za info kouknu. já hledal tady " stimulace květu" a našlo to prd. teď koukám, že tu je dost infa, tak počtu. mám kytky na indoor, tak bych už měl jednat asi.
jj, díky za info kouknu. já hledal tady " stimulace květu" a našlo to prd. teď koukám, že tu je dost infa, tak počtu. mám kytky na indoor, tak bych už měl jednat asi.
No zkusil bych nějaký kámoše, nebo bazar. FlowerDragon rozdávali myslím na cannafestu zadara, bohužel v průhledných 100ml lahvičkách, takže by ti musel dotyčný zaručit to že to bylo ve tmě, nebo v jiné neprůhledné nádobě.
Původní příspěvek od big daddy grow growu zdar!!!Som tu nový a čaká ma môj prvý grow.Potreboval by som poradiť niake dobré hnojivá,ktoré by vyhovovali rastlinam.
No a v čem Ti to poroste.. to je dost dúležité. Hnojiva se rozdělují také podle média ve kterém pěstuješ. Tj. na hnojiva do hlíny (soil), kokosu a hnojiva pro hydroponické systémy. Některá se dají použít pro všechna média.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná