Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Co budete sázet příští rok , od roku 2004 až do 2010.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 45 46 47 48 49 »
Autor
Téma 
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 737

Tak jsem šel dnes zkontrolovat ty moje holky a fakticky jsem na tu pliseň narazil takže jsem tam tu jungli musel trochu zkulturnit
no ztrávil jsem tam 4 hodiny

1) Před

2) Potom

3) Tohle jsem potom dostal z prstů...

4) vlevo shaman v pravo shaman přitom oba vypadaj uplně jinak
kdo vi jestli to vubec SHAMAN je....

5), 6), 7) No sálámová rodinka radost pohledět...

PS: Doufam že se to moc nespomalí a že ty kyti pujdou ještě do palic když jsem jim ulehčil od těch listů, ze kterých se chystám udělat mlíko 2x sem dělal máslo a nic moc takže mlíko je pro mě jasná volba.... No zkusite se musí všechno ne???

PS2: Už jsem přišel na to jak přidat více fotek než 3

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Naposledy upravil DarkTerror 19-09-2007 v 20:08 PM

Old Post 19-09-2007 v 19:47 PM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 738

Moc dobrý.
Ty šamani se mi nezdají, jsou docela málo zbarvený. Jinak ta kulička je super, už jsi zkoušel???Kolik jsi z toho ostříhal listí? To by z toho mohl být skoro celý pytel ne??

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 20-09-2007 v 18:55 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DarkTerror
Nový Člen

Karma uživatele DarkTerror - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 739

Zdar jj kuličku jsem zkoušel před tím něž jsem to psal to jsem tam zapoměl připsat. 2x jsem sni dal dry drink A wykourenej na 5h
Toho listí byl celý koš, teda košík podobný jako nosí moje babička na houby takowý ten proutěný Teď ho suším...

Ps: Tě´d jsem testowal toho "udajneho" shamana takže chyby opravim chyby oprawim zitra připadně i něco dopíšu lol zrovna te´d když jsem píšu ten řádek tak se začínají plašit písmenka :

Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D

Mrkněte sem??!!??

Naposledy upravil DarkTerror 20-09-2007 v 20:08 PM

Old Post 20-09-2007 v 19:46 PM
DarkTerror je offline   Profil uživatele DarkTerror   Find more posts by DarkTerror   Foto galerie člena DarkTerror   Click here to Send DarkTerror a Private Message   Add DarkTerror to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Espado
Stálý Člen

Karma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% PěstitelskáKarma uživatele Espado - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 740

Hello
letos jsem měl od Nirvany Early Misty, E. Special a KC33xMasterkush
KC33byla zralá tak před 2 týdnama, ale to ostatní vůbec nic. Takový košťata a palička žádná.
Pak jsem měl Early Girl a E. Skunk - obojí od Sensi Seeds. Ty jsou ůplně v pohodě. Klíčivost 100procentní. Skunk jsou mocný rostliny co budou teď na ůplněk a stejně E.Girl, i když ta dělá rostlinky menší

Souhrn - Nirvanu už nekupuju a dam si E Skunk a E Pearl od Sensi seeds

Vědeckotechnicka revoluce neni žádná idyla. W.

Old Post 21-09-2007 v 17:59 PM
Espado je offline   Profil uživatele Espado   Find more posts by Espado   Foto galerie člena Espado   Click here to Send Espado a Private Message   Add Espado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
piiit
Stálý Člen

Karma uživatele piiit - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 741

no ja som mal od nirvany super skunka a je fakt ze dozrieval dost neskoro, ale okrem toho to zhulovalo docela slusne. ale asi na rok pojdem do chronica, dost ludi ho tu chvalilo a ece skusim durbana od DP a ece pojdem white satin od mandaly...

Alea iacta est - kocky su hodene

Old Post 22-09-2007 v 10:31 AM
piiit je offline   Profil uživatele piiit   Find more posts by piiit   Foto galerie člena piiit   Click here to Send piiit a Private Message   Add piiit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 742

Z jedný kytky na mým políčku jsem si udělal takovou bonsajku. Vytvaroval jsem si její kmen a větve podle lahve piva . Teďka už tato kytka slouží jenom k odkládání lahváče piva, aby se mi nevylilo.... .... P.S. Kousek od mýho fleku mám ukrytou basičku Královaru.

EDIT: Na třetí fotce je počátek květu jednoho no nonamu. Jen doufám, že nebude dokvétat někdy v prosinci.

Papkův tabáček

Naposledy upravil Papek 23-09-2007 v 10:31 AM

Old Post 22-09-2007 v 20:03 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 743

Mám takový dotaz na model shaman. Z nějakých no namů mi vyrostly takový fialky podobný shamanovi. Nevíte, kdy se to tak sklizí??? Mám to v květu asi 4 týdny, blizničky se už skoro netvoří, ale tvoří se jen takový listeny, které jsou obalené kristalky. Blizničky na některých paličkách skoro vůbec nejsou, tak vůbec nevím, kdy to sklidit.

Papkův tabáček

Old Post 23-09-2007 v 10:37 AM
Hulim travu
Nový Člen

Karma uživatele Hulim travu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 744

ja mam zakupenych desat semien VOODOO.....ak by ste nieco chceli tak tu je stranka...www.bushdoctor.at.....semena by vam mali prist do 5 dní....

Naposledy upravil Dude 23-09-2007 v 18:52 PM

Old Post 23-09-2007 v 18:44 PM
Hulim travu je offline   Profil uživatele Hulim travu   Find more posts by Hulim travu   Foto galerie člena Hulim travu   Click here to Send Hulim travu a Private Message   Add Hulim travu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 745

Zdravím ,tak už mám 2 modélky taky na cestě,tady je link:
http://www.drchronic.com/products.asp?partno=DPFX5srawc
http://www.drchronic.com/products.a...tno=parafx10-wb

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 23-09-2007 v 18:53 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 746

Ještě se to může 10x změnit, ale budu vybírat něco z tohodle (tak 2 modely) Nejdřív skouknu galerie, jak se komu povedlo letos.

Něco od zenseeds https://www.hanfsamen.at/shop/index...da9d3875281be6c Je to levný a podle infa co jsem zištoval by to mělo bejt dobrý.
Něco od bluehemp
Rox od Paradise seeds
Feminizovanej maroc od female seeds - má autoflowering
Early durban od flying dutchman
Early riser od sargmantha seeds
Možná osvědčený, ale docela pozdní gws.
Passion #1
Kouknu jak dozrává letošní novinka mandala #1

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 14-12-2007 v 14:52 PM

Old Post 23-09-2007 v 19:24 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onanoperverz
Stálý Člen

Karma uživatele onanoperverz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 747

Já bych si chtěl objednat feminizovaná semínka od Growshopalien a vybral jsem si Easy znáte tu odrůdu někdo?

onanoperverz

Old Post 24-09-2007 v 09:16 AM
onanoperverz je offline   Profil uživatele onanoperverz   Find more posts by onanoperverz   Foto galerie člena onanoperverz   Click here to Send onanoperverz a Private Message   Add onanoperverz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 748

Zatim je to jeste daleko...
Jedine co vim je,ze na 99% budu objednavat Shaman od Dutch Passion.
Urcite to nebude jedina genetika.
Premyslim nad Nirvanou - neco z BlueMystic
Papaya
PurePowerPlant
SwissMiss

Ale fakt jeste nevim.Kazdopadne budu nejspis objednavat ze http://www.seedboutique.com/store/

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 24-09-2007 v 10:59 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TH!
Stálý Člen

Karma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% PěstitelskáKarma uživatele TH! - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 749

Já pojedu asi Belladonnu a Sweet purple,potom možná něco z toho co povyměňuju,protože z deseti semínek se něco směnit dá.
Máte někdo zkušenosti s touhle seedbankou: http://eastseeds.com/cz/index.html

2007-No name
2009-AFG, BD, WW, WS, NN
2011-Bd, Dp, Passion#1, Ppp, KC36 a kříženci

Old Post 29-09-2007 v 14:28 PM
TH! je offline   Profil uživatele TH!   Find more posts by TH!   Foto galerie člena TH!   Click here to Send TH! a Private Message   Add TH! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 750

Time: Diky za radu...S tim objednanim napul jsem chtel taky nekoho casem kontaktovat...Takze kdyztak PM a nejak se domluvime

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 29-09-2007 v 19:33 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100kroku
Nový Člen

Karma uživatele 100kroku - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 751

příští rok bych, chtěl zkusit neco nadupaného téhácéčkem (mazar, passion, orange bud), hodím to na zahradu do kýblů, ale nemám s tím zkušenosti tak se nechám překvapit...jinak na out do přírody nejspíš sensi skunk jako letos, zdar všem!

Old Post 30-09-2007 v 11:55 AM
100kroku je offline   Profil uživatele 100kroku   Find more posts by 100kroku   Foto galerie člena 100kroku     Add 100kroku to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spsemi
Stálý Člen

Karma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% PěstitelskáKarma uživatele Spsemi - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 752

ahojte

celkom urcite pojdem:
DPxS#1 by Sam the Skunkman
Neville´s Haze X Jack Herrer - female seeds

par semien co vypadli z afghanca a DP
par crossov WW afghan a mazar (neustrazil samcov WWa mazaru)

+ ice alebo afghanca a dufam ze belladonu F2

majte sa pekne
spsemi

Hello Grower
Have a nice day

Naposledy upravil Spsemi 08-01-2008 v 20:43 PM

Old Post 30-09-2007 v 16:37 PM
Spsemi je offline   Profil uživatele Spsemi   Find more posts by Spsemi   Foto galerie člena Spsemi   Click here to Send Spsemi a Private Message   Add Spsemi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Spsemi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 45 46 47 48 49 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-02-2021 - Co budete sázet příští rok , od sezóny 2009 až po současnost . II. - 673 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás