Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem šel dnes zkontrolovat ty moje holky a fakticky jsem na tu pliseň narazil takže jsem tam tu jungli musel trochu zkulturnit
no ztrávil jsem tam 4 hodiny
1) Před
2) Potom
3) Tohle jsem potom dostal z prstů...
4) vlevo shaman v pravo shaman přitom oba vypadaj uplně jinak
kdo vi jestli to vubec SHAMAN je....
5), 6), 7) No sálámová rodinka radost pohledět...
PS: Doufam že se to moc nespomalí a že ty kyti pujdou ještě do palic když jsem jim ulehčil od těch listů, ze kterých se chystám udělat mlíko 2x sem dělal máslo a nic moc takže mlíko je pro mě jasná volba.... No zkusite se musí všechno ne???
PS2: Už jsem přišel na to jak přidat více fotek než 3
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D
Moc dobrý.
Ty šamani se mi nezdají, jsou docela málo zbarvený. Jinak ta kulička je super, už jsi zkoušel???Kolik jsi z toho ostříhal listí? To by z toho mohl být skoro celý pytel ne??
Zdar jj kuličku jsem zkoušel před tím něž jsem to psal to jsem tam zapoměl připsat. 2x jsem sni dal dry drink A wykourenej na 5h
Toho listí byl celý koš, teda košík podobný jako nosí moje babička na houby takowý ten proutěný Teď ho suším...
Ps: Tě´d jsem testowal toho "udajneho" shamana takže chyby opravim chyby oprawim zitra připadně i něco dopíšu lol zrovna te´d když jsem píšu ten řádek tak se začínají plašit písmenka :
Shiva: no větší brutalitu jsem zatím neměl, Shiva me zatím pokaždé (2x) doslova položila na zem :-D
Hello
letos jsem měl od Nirvany Early Misty, E. Special a KC33xMasterkush
KC33byla zralá tak před 2 týdnama, ale to ostatní vůbec nic. Takový košťata a palička žádná.
Pak jsem měl Early Girl a E. Skunk - obojí od Sensi Seeds. Ty jsou ůplně v pohodě. Klíčivost 100procentní. Skunk jsou mocný rostliny co budou teď na ůplněk a stejně E.Girl, i když ta dělá rostlinky menší
Souhrn - Nirvanu už nekupuju a dam si E Skunk a E Pearl od Sensi seeds
no ja som mal od nirvany super skunka a je fakt ze dozrieval dost neskoro, ale okrem toho to zhulovalo docela slusne. ale asi na rok pojdem do chronica, dost ludi ho tu chvalilo a ece skusim durbana od DP a ece pojdem white satin od mandaly...
Z jedný kytky na mým políčku jsem si udělal takovou bonsajku. Vytvaroval jsem si její kmen a větve podle lahve piva . Teďka už tato kytka slouží jenom k odkládání lahváče piva, aby se mi nevylilo.... .... P.S. Kousek od mýho fleku mám ukrytou basičku Královaru.
EDIT: Na třetí fotce je počátek květu jednoho no nonamu. Jen doufám, že nebude dokvétat někdy v prosinci.
Mám takový dotaz na model shaman. Z nějakých no namů mi vyrostly takový fialky podobný shamanovi. Nevíte, kdy se to tak sklizí??? Mám to v květu asi 4 týdny, blizničky se už skoro netvoří, ale tvoří se jen takový listeny, které jsou obalené kristalky. Blizničky na některých paličkách skoro vůbec nejsou, tak vůbec nevím, kdy to sklidit.
Ještě se to může 10x změnit, ale budu vybírat něco z tohodle (tak 2 modely) Nejdřív skouknu galerie, jak se komu povedlo letos.
Něco od zenseedshttps://www.hanfsamen.at/shop/index...da9d3875281be6c Je to levný a podle infa co jsem zištoval by to mělo bejt dobrý.
Něco od bluehemp Rox od Paradise seeds
Feminizovanej maroc od female seeds - má autoflowering
Early durban od flying dutchman
Early riser od sargmantha seeds
Možná osvědčený, ale docela pozdní gws.
Passion #1
Kouknu jak dozrává letošní novinka mandala #1
Zatim je to jeste daleko...
Jedine co vim je,ze na 99% budu objednavat Shaman od Dutch Passion.
Urcite to nebude jedina genetika.
Premyslim nad Nirvanou - neco z BlueMystic
Papaya
PurePowerPlant
SwissMiss
Já pojedu asi Belladonnu a Sweet purple,potom možná něco z toho co povyměňuju,protože z deseti semínek se něco směnit dá.
Máte někdo zkušenosti s touhle seedbankou: http://eastseeds.com/cz/index.html
příští rok bych, chtěl zkusit neco nadupaného téhácéčkem (mazar, passion, orange bud), hodím to na zahradu do kýblů, ale nemám s tím zkušenosti tak se nechám překvapit...jinak na out do přírody nejspíš sensi skunk jako letos, zdar všem!