Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minule som si doma dal špeka a robil som prvý krát v živote palacinky . Učil som sa aj triky a urobil som dvojity backflip s palacinkou . Pre tých ktorý ešte nerobili palacinky odporučam aby ste si to nechali na tie "veselšie" chvíle
Asi měsíc z5 jsem zvládl za večer sedm kuřecích steaků, půlku chleba a sedm piv...nutno dodat, že jsem měl další jídlo až večer druhej den, protože jsem byl zasycenej z toho masa, že mi to vystačilo na celej další den :-)
tak treba: konzerva fazoli+bramburky+kecup+tatarka+sunka+okurky+kukurice .... vic toho doma uz nebylo co bych tam hodil a uz tak to vypadalo besne mnam
v tescu sveho casu prodavaly uz rovnou octove bramburky, a byl to teda pekny kekel ale tak s tim citronem by to mohlo byt lepsi...... mozna aj s normlanim octem, buhvi co do toho strejcek Teskacek nalil za sajrajty
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
Při odpolednim učení sem se šel posilnit ven ... obětí mého neustávajícího hlaudu stole se tak...
...6 kousků luxusních mnou dělanejch perníků namazanejch mamrdládou od babičky (tou nejlepší co měla z minulýho roku! ), k tomu 3 kousky bábovky od návštěvy co našim přijela (hmmm..mňamka) s půlitrem ohřátýho kakaa a jako hlavní chod dva včerejší karbanátky s čerstvě upečenym chlebem a kečupem...dva půlitry šťávy (jeden jahodovej a druhej pomerančovej se stuuudenou vodou )..pak doject oříškovou čokoládu od Orionu.
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..