Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 45 46 47 48 49 »
Autor
Téma 
Slim
Stálý Člen

Karma uživatele Slim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 737

Uvidíme kama si to najde cestu ven,jestli spodem nebo vrchem))))))))Chcete se nekdo vsadit?

Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.

*MiGueL*

Old Post 16-12-2003 v 15:57 PM
Slim je offline   Profil uživatele Slim   Find more posts by Slim   Foto galerie člena Slim   Click here to Send Slim a Private Message   Add Slim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 738

Fůůůůůj !!!

Old Post 16-12-2003 v 18:28 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BennyCV
Nový Člen

Karma uživatele BennyCV - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 739

Nazdarek lidicky toho hula tam bylo opravdu dost ale ten dotycnej sel na pohotovost sam, proste nezvladl ten stavek! Nebyl to totiz moc velkej hulic! Ale alespon sem se poucil ze susenky sou jen pro silne povahy a ne pro babovky!

PS: Ta jeho matka nic neudelala. Diky bohu! Jo a kdyby sel spat tak to zvladne!

Old Post 16-12-2003 v 19:32 PM
BennyCV je offline   Profil uživatele BennyCV   Find more posts by BennyCV   Foto galerie člena BennyCV   Click here to Send BennyCV a Private Message   Add BennyCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BennyCV
Nový Člen

Karma uživatele BennyCV - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 740

Nazdarek lidicky toho hula tam bylo opravdu dost ale ten dotycnej sel na pohotovost sam, proste nezvladl ten stavek! Nebyl to totiz moc velkej hulic! Ale alespon sem se poucil ze susenky sou jen pro silne povahy a ne pro babovky!

PS: Ta jeho matka nic neudelala. Diky bohu! Jo a kdyby sel spat tak to zvladne!

Old Post 16-12-2003 v 19:37 PM
BennyCV je offline   Profil uživatele BennyCV   Find more posts by BennyCV   Foto galerie člena BennyCV   Click here to Send BennyCV a Private Message   Add BennyCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
molik
Stálý Člen

Karma uživatele molik - 9% Pěstitelská

sny? Příspěvek č. 741

Cus, tak me napadlo, ze by mi nekdo mohl rict jak na tom v tomhle ohledu je. Zdalo se vam nekdy vecer ve snu, ze jste zhuleni? Jako i ze kdyz jste se pak vzbudili, ze vam to prislo, jako ze jeste pred chvili jste zkoureny byli? Me zrovna nedavno, neda se to srovnavat (samozrejme), ale je to celkem zajimavy

Old Post 16-12-2003 v 19:53 PM
molik je offline   Profil uživatele molik   Find more posts by molik   Foto galerie člena molik   Click here to Send molik a Private Message   Add molik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 742

2 molik:
No tak to je husty... Nestalo se mi to. Snad to taky nekdy zaziju

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 16-12-2003 v 20:27 PM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AgeOf
Stálý Člen

Karma uživatele AgeOf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 743

Ja mam halue take brutalne skoro stale.Najhorsia asi bola ked sme sa s jednym znamym isly pozriet do jaskyne.Zhulili sme sa ako prasata a ze ideme dnu.On ze nejde tak sme nesly.Stretly sme dalsieho.Zahulili aj s nim a sli sme akoze dnu.araz si to predstavte ideme si po jskini a zhasla nam sviecka.Skoro sme sa posraly od strachu a bezaly kricaly nikto newedel kam.Po chvilke som sa dostal von este s tym prvim.A co teraz hovori mi?Pockame jana.Cakaly sme skoro 2hod ez visiel a vite si predstavt co vsetko sa nam dialo v hlavach co je asi dnu.On dosiel cely vysmiaty v ruke fajka a hovori ze stretol skriatka a zahulil......
No predstavte si to...

Old Post 17-12-2003 v 08:19 AM
AgeOf je offline   Profil uživatele AgeOf   Find more posts by AgeOf   Foto galerie člena AgeOf   Click here to Send AgeOf a Private Message   Add AgeOf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AgeOf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 744

slim: tak si potom pozvi toho kocoura od UdL, ten ti potom pomůže s úklidem

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 17-12-2003 v 09:39 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slim
Stálý Člen

Karma uživatele Slim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 745

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.

*MiGueL*

Old Post 17-12-2003 v 16:15 PM
Slim je offline   Profil uživatele Slim   Find more posts by Slim   Foto galerie člena Slim   Click here to Send Slim a Private Message   Add Slim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 746

já když jsem ted měl 14ti denní přestávku, tak se mi zdálo, že hulim skoro každej den :-))))) ale nebylo to vono hmm ale stejně aspon něco

Old Post 17-12-2003 v 16:20 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 747

Slim: ja myslim, ze to půjde spíš spodem..Vyhrala jsem?

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 17-12-2003 v 19:17 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 748

Tenhle rok jsme s přítelkyní strávili dovolenou na Mallorce, po ubytování na hotelu jsem vytáhl mokrou paldu a hned se strhlo pozdvižení, jaktože jsem jí neřekl, že něco povezu s sebou a vůbec že jsem blázen, že přes kontrolu na letištích a tak, no hádka proběhla a následující dny už palda visela na prázdné skobě na stěně. Jelikož má drahá hulí velice sporadicky, ani si se mnou celou dovolenou nedala, což jsem stejně nečekal.
Špeky jsem pálil jenom na pláži, na lehátku jsem smotnul, sluchátka do uší a tradá na molo, kde jsem vesele požíval za poslechu rádia Mallorca(vesměs duc duc) a pozoroval ten nádhernej ruch, skákající kozy holek co blbly ve vodě s míčem, letadla neustále lítající kolem letiště, přístaviště v dáli a tak, no dával jsem si to skvěle.Tahle jsem se vždycky šel "vzdálit" za nelibých pohledů mé druhé polovičky.
Vždycky jsem přišel samo že úplně jinej, začal jsem něco pěknýho řešit a opalovat se.
Pak jsem vzal ploutve, šnorchla a brejláky a hurá poprvý potápět se na Mallorce.Přítelkyně šla se mnou, vzala lehátko a já se potápěl kolem lehátka. Hrozně monstrózní pocity, čerstvě zkouřenej pod vodou, jinej svět, zvuky a tak, vždycky hrozný stíhy že tamhle je něco ošklivýho, třeba žralok, nebo řasy pod nohama, když jsem odpočíval a jen se přidržoval lehátka nad vodou, myslel jsem, že to je obrovskej rejnok, nebo něco takovýho. Nebylo to dvakrát příjemný, hrozný pocity hrůzy, ale znáte to, je to ošklivý, ale stejně to chcete zažít, takovej ten zajímavej strach.Potápěl jste se někdo zkouřenej(?), je to fakt strašný maso.
No a večer jsme šli na promenádu, kde postávali negři s cetkama, já jim rovnou kroutil na to hlavou jako že NE, a on hned naběh k mýmu uchu a ANY JOINT se zeptal, tak jsem hned zbystřil a počal domlouvat cenu. Přítelkyně mě tahala pryč, že nic s sebou nepovezu, já odmítal a když stlačil cenu na 15 euro za dva gramy haše(nevíte co je to POLY, furt to říkal, jestli nějaká míra nebo druh...)a chtěl po ní peníze

.....všem se moc omlouvám, přišel kolega v práci a já musel přestat, tedy pokračuji....

..a chtěl po ní peníze (protože měla kabelku a tudíž místo na ně, ale já jen kraťásky a triko, všechny peníze jsem svěřil jí), tak opět scéna, že mi na tohle MOJE peníze nedá, že nic takovýho se kupovat nebude. Černoch koukal jak blázen na nás, furt se ke mě natáčel, ať mu dám prachy, když už jsem ho dostal na tu cenu (původně chtěl 25 euro) , no a já mu danou situaci ani nemohl vysvětlit, protože uměl anglicky špatně a v tu chvíli já potřeboval řešit přítelkyni a ne se omlouvat negrovi.
No peníze jsem nedostal, negra zanechal osudu a šel se hádat na pláž, dali jsme cigáro, já měl hned na talíři, že jí nic nepovim, když něco s sebou vezu a ještě vézt něco jinýho zpátky..., no situace složitá...Vyřešil jsem to ku prospěchu věci, když jsme se vrátili na promenádu,z další postávající skupinky negrů se jeden oddělil a jal se tvořit nabídku. Jelikož jsem byl v této oblasti již zkušený, šel jsem na to tvrdě, nechal si ukázat množství, stanovil cenu na patnáct, ta přijata nebyla, pořád opakoval, že je to POLY, ať nebláznim, a když jsem chtěl jít pryč, tak kejvnul. Dal jsem mu dvacoše, on měl na pařátě snad tisíc řetízků, jeden posunul na kraj natažený dlaně a já si vzal tu hnědou krychličku, co měl uvnitř. Vrátil mi bůra a se slovy "Příště nakupuj jen u mě" jsme se rozloučili. Mě hřálo v kapse potěšení zabalený ve folii,ani jsem se moc nebál, že je to sračka, a vyzkoušel jsem to až po příjezdu do Čech - jsme nemohli počtvrtý už ani natáhnout, bulvy vyvalený, no zkrátka opravdu kvalita. Už tomu je pár měsíců, co se mi to stalo a pořád to ještě mám, ubývá skutečně pomálu.
Mějte se a smějte se, jdu se po dlouhý době s kámošema zkouřit, tak navrhnu haš from Mallorca, když svátky, tak svátky.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Naposledy upravil PORSCHAK 22-12-2003 v 15:09 PM

Old Post 18-12-2003 v 11:17 AM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 749

... a když stlačil cenu a chtěl po ní peníze tak co? Je to zajímavá story, ještě by to chtělo neodkroutit pointu
Jinak koupání zhulenej je opravdu maso, ani člověk nemusí bejt na Mallorce, i když si umím představit tu neuvěřitelnou pohodu, už se kruva těším zase na léto a na dovču a na kyti ...

Old Post 18-12-2003 v 11:30 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lora
Stálý Člen

Karma uživatele Lora - 87% PěstitelskáKarma uživatele Lora - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 750

to PORSCHAK:
to se nedela! a co teda bylooo?

Old Post 18-12-2003 v 11:42 AM
Lora je offline   Profil uživatele Lora   Find more posts by Lora   Foto galerie člena Lora   Click here to Send Lora a Private Message   Add Lora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 751

PORSHAK: na Mallorce jsem nebyla a ani v zadnym mori sjem se zkourena nepotapela, ale v praze na Petynce v bazenu jsem se strasne moc zkourila a pak sla plavat..35stupnovy vedro, na slunicku mi bylo bez piti spatne tak sjems la do bazenu, ja sjem ani nemoha normalne plavat, proad jsem mysllela ze na me lidi sjacou ye stran, nebo ze me tam nekdo utopi..a potapet se?Hustota a je zajimavy se se plave tak nejak pomalu..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-12-2003 v 17:03 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SlecznaIrlinka
Nový Člen

Karma uživatele SlecznaIrlinka - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 752

jednoho krasneho vecera sme s kamoskou u nas doma palili jednoho speka za druhym...kdyz jsme si tak v klidku sedeli v bejvaku a tlachaly vo kravinach v tom prisli nasi........Matka zacala rvat neco jako proc to tam je tak zakoureny tim svinstvem .......a fotrik sel zatim neco robit do kuchyne matka cela zelena krici na nej at jako taky neco rekne ze se ji to jako nelibi a tak tak v tom prisel fotrik do bejvaku vzal brko ze stolu a vopalil ho......Ja na nej cumela jak na zjeveni ...on takovej odpurce vsechno zelenyho......matka uplne hotova vodesla do kuchyne...tak sme si rekly ze je na case vodejit ze to je velky psycho kdyz jsme vodchazeli tak sem jen zdalky slisela jak otec premlouva matku at si da taky ze to je v cajku ze si taky musi uzivat a tak............Druhej den kdys jsem prisla sem radci ani nechtela navazovat rozhovor jaky to bylo a tak........ale byl to asi jenom velkej ulet protoze ted se to zase nelibi i fotrikovi kdys u me neco najde.......................No OK nebylo to tak brutalni ale aspon neco......Tak se mejte a hulte .......Tcaaaagits Earllinka

THC ci sono avere la coincidenza il migliore che cosa addosso orbe terrestre quando fracassaro.:-o)))

Old Post 18-12-2003 v 18:04 PM
SlecznaIrlinka je offline   Profil uživatele SlecznaIrlinka   Find more posts by SlecznaIrlinka   Foto galerie člena SlecznaIrlinka   Click here to Send SlecznaIrlinka a Private Message   Add SlecznaIrlinka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:15 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 45 46 47 48 49 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás