Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od vendiz pro HurricaneGeorge.
Používam na květ plagron-alga bloom, takže když do zálivky přidam ripen tak by to mělo být v pořádku?Ještě bych se chtěl zeptat v jakým poměru bych tu zálivku měl udělat u těhle dvou hnojiv?
Asi jsem se špatně vyjádřil, nebo jsem to nenapsal ale ripen se přidává samotný bez jiných hnojiv.
Doporučuji 3ml/L, EC roztoku hnojiv bude 1,0 (teoreticky pro destilovanou vodu, jinak víc s použitím vodovodu po úpravě pH, ale to je jedno ).
Zdravím newim či tu je už zmienka O ***.. Hoštické hnojivo na paradajky a papriky ..*** Je to fakt dobrý Hnojivo .. Kytky tým začať hnojiť až keď už sú väčšie pretože po t'adlách peccekytka začne okamžite kvitnúť.
rozmýšľam nad PKčkom ktoré by ste mi odporučili? BioNova PK 13-14 alebo Plagron PK13/14 ... no ten plagron je drahší a zdá sa mi aj redší kedže riedenie 10-30ml na 10L oproti BioNove 2.5-12.5ml na 10L je čudné...
Původní příspěvek od Sasori rozmýšľam nad PKčkom ktoré by ste mi odporučili? BioNova PK 13-14 alebo Plagron PK13/14 ... no ten plagron je drahší a zdá sa mi aj redší kedže riedenie 10-30ml na 10L oproti BioNove 2.5-12.5ml na 10L je čudné...
Pokud má každé toto hnojivo stejný obsah NPK, respktive pouze PK tak vůbec nekoukej na doporučenou koncentraci.
Každý z výrobců to doporučuje pro kombinaci s vlastní řadou základních hnojiv a ty jsou rozdílné v poměru NPK.
Pokud jsem dobře koukal tak u plagronu tedy doporučují 3ml/L ale napíšou EC 1,3 a Bionovy je to pouze 1,25ml/L ale určitě nebude tak vysoké EC!
Je úplně jedno jestli Bcuzz/Plagron/Bionova PK13-14.
Nebo od Groteku místo PK13-14 použít MonsterBloom NPK 0-50-30, ve formě pevného hnojiva, dávkování 1g/4L. http://www.growshopmost.cz/products...ter-bloom-130g/
Asi vhodnější, protože skoro u všech základních hnojiv je dostek draslíku a zbytečně moc je ho přidáváno na úkor fosforu jako v PK13-14.
Původní příspěvek od Smajda92 Zdravím newim či tu je už zmienka O ***.. Hoštické hnojivo na paradajky a papriky ..*** Je to fakt dobrý Hnojivo .. Kytky tým začať hnojiť až keď už sú väčšie pretože po t'adlách peccekytka začne okamžite kvitnúť.
Kdyby ses zahrabal na zimu do hlíny a nechal nad sebou vysadit kytky tak je určitě pohnojíš větší dávkou fosforu a draslíku, než tímto hnojivem. Popřemýšlej o tom .
cus lidi..par let jedu AHacka ted jsem objednal kompletni radu B.cuzz a nic tam neni cesky..tak nevim jeslti jsem udelal dobre..pokud z tim mate nekdo zkusenosti za kazdou radu budu vdecnej..dikes..
Původní příspěvek od dark156 cus lidi..par let jedu AHacka ted jsem objednal kompletni radu B.cuzz a nic tam neni cesky..tak nevim jeslti jsem udelal dobre..pokud z tim mate nekdo zkusenosti za kazdou radu budu vdecnej..dikes..
Na růst to bude dobrý, ale hnojil bych tím jen do konce července.
Potom by to chtělo na květ hnojivo s poměrem NPK 1:2:2 + hořčík + mikroprvky... a už nic víc nebudeš potřebovat.
Mam otazku, hnojim květ Plagronem Alga Bloom. Můžu dávat i Plagron PK 13-14 ? Je to zbytečný?, můžu to míchat? nabo mám radši koupit Green sensation ? a znovu, jak míchat? dohromady s Alga bloomem?
Planujem na kvet skusit zalievku z tohto pekacka http://www.agrichem.sk/produkty/1.Kvapalne__hnojiva jedna sa o pekavit.Pripadne by som k nemu pridal darinu4 a nejaky enzym....vas nazor?...pouziva niekto neznackove pk hnojiva?
nazdar chcem sa opytat ako je to s miesanim resp. nemiesanim Hesi Bloom Complex s hnojivom od plagronu Terra Bloom. uskodi to? chystam sa hnojit prvykrat takze uvitam kazdu radu. dakujem
Míchání není dobré, každý výrobce to má trochu jinak a pak můžeš mít přebytky a nebo nedostatky některých složek ve výsledném mixu. Jako dá se to, ale jsou tam rizika. Pokud to je do hlíny, tak to riziko je trochu menší. Kupuj vždy od jednoho výrobce, pak se složky doplnují.
citace:
Původní příspěvek od impozant nazdar chcem sa opytat ako je to s miesanim resp. nemiesanim Hesi Bloom Complex s hnojivom od plagronu Terra Bloom. uskodi to? chystam sa hnojit prvykrat takze uvitam kazdu radu. dakujem
otázka, automatům zbýva cca týden života, je něco co bych jim mohl ještě dopřát?, minulý týdan jsem vysadil bloom a jen leju vodu. Něco jako čištění apod. díky za odpověď