Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do cerne hory no problemo. Inac 4g schovas kamkolvek, ale ak mas z toho stihu tak ti dam tip - za starych casu sme zvykli narezat ziletkou papriku a tam to narves tak ze ten otvor neni ani videt. Do takych 10 paprik sa toho uz zmesti daco
My jsme jeli tenhle rok do Chorvatska přes Rakousko a Slovinsko. Bylo nás 5 ale jen 2lidi co pálili, tak jsem vzal asi 4g, abych konečně zase zahulil u moře. Jako správný kámoš jsem nikomu neřekl co si s sebou vezu, aby chlapi nezaschýzovali při té 12h cestě. Nakonec to prošlo bez problému, ale jak už tady někdo psal - všude se dá něco sehnat a kor v Chorvatsku. My jsme byli v Novalji. Nedaleko je pláž Zrče, taková druhá Ibiza a tam jsem sehnal za 10e asi 5g celkem slušného materiálu. To samé v Tunisu asi v roce 2011.. Věčně vypálený kámoš prostě po 3 dnech dostal potřebu pořádně se odpálit a tak jsem šel na takové předměstí blízko hotelu, kde jsem sehnal typa, co by dohodil hašiš a že mám jako počkat až přijde.. a tak jsem čekal, kluk doběhl s krabičkou od cigaret, kterou jsem vyměnil za 10e a ani jsem neměl čas ověřit co tam vlastně je a byl pryč - samozřejmě poděl (nějaké nalámané rákosí 3x přebalené v celofánu) . No pak jsme šli v rámci all-in na večeři, kde se kámoš zeptal obsluhy na férovku, jestli by někde něco nešlo sehnat. Číšník tak kolem 25let se nechal přemlouvat, ale nakonec nám donesl celkem dobrý hašiš a pěkně jsme se večer vypálili - pak byl přísun až do konce dovolené Takže za mě: Vždy se někde něco dá sehnat, jen je třeba se zeptat, vozit s sebou je myslím zbytečný risk...
Ideme na výlet do paríža letíme z polska tak ma napadlo ako najlepšie prepašovať takých 5g orientačne zo sebou. Napadla ma užasná vec ktoru som videl : Princip jednoduchý je to proste objektiv na foťák ale je vlastne dutej vypadá ale uplne rovnako ako realna verzia a kedže berieme zo sebou foťák tak by to nemal byť problém čo myslíte?
Varianta dva je deodorant stick pretože pri sebe nemôžete mať nič nad 100ml v batožine ktoru máte pri sebe. Tam sa toho zmestí tiež dosť.
Chcel by som sa vás opýtať na vaše názory alebo nápady.
KARMA - What goes around comes around. Keep your circle positive
Byt tebou tak vezmu aspon 500g, 50 je malo urcite. A nastrikal bych si batoh peprakem, aby to odehnalo psy i celniky. Akorat pak je potreba jet v plynove masce, coz muze byt trosku napadny.
Původní příspěvek od r-man Byt tebou tak vezmu aspon 500g, 50 je malo urcite. A nastrikal bych si batoh peprakem, aby to odehnalo psy i celniky. Akorat pak je potreba jet v plynove masce, coz muze byt trosku napadny.
Ehm...radsi k tomu pripisu :-) nez se chytne nejakej pablb ...
No.....foťák i všechny objektivy půjdou pod rentgen, dutej objektiv s hulením místo čoček bude vypadat objektivně velmi jinak než objektivy kterých tam denně viděj spousty, nevim co má za smysl riskovat potíže kvůli 5g, nechceš si to koupit až pod Eiffelovkou a mít klid?
OMG to si fakt myslíš že jsou celníci uplní dementi? Pokud by jsi to pronesl tak ne protože jsi měl geniální nápad, ale protože jsi měl maximální štěstí.
Dřív jsem sledoval web celní správy kde bylo zveřejněno několik nálezů, zátahů a podobně a čuměl jsem jak vrána co dokážou najít a ani se nazapotí.
Původní příspěvek od IgorGrinder Zdravám komunitu snád sú tu aktívne hlavy))
Ideme na výlet do paríža letíme z polska tak ma napadlo ako najlepšie prepašovať takých 5g orientačne zo sebou. Napadla ma užasná vec ktoru som videl : Princip jednoduchý je to proste objektiv na foťák ale je vlastne dutej vypadá ale uplne rovnako ako realna verzia a kedže berieme zo sebou foťák tak by to nemal byť problém čo myslíte?
Varianta dva je deodorant stick pretože pri sebe nemôžete mať nič nad 100ml v batožine ktoru máte pri sebe. Tam sa toho zmestí tiež dosť.
Deodorant určitě ne, němci mne ho donutili vyndat a ukázat z batohu. Pro tvých pět g vůbec neřeš cokoliv co pujde pod rentgen. Protoze bud to uvidi a nebo to das do alobalu a neuvidi-cili to budou chtit vyndat a zjistit co to je.
Zalezi jak vypadas, jestli jako dredatej jamaican s rudyma ocima a pohyby lenochoda= 100% osobní prohlídka nebo normalne a staci ti dobre zabalenejch 5g ktery si das do nasity vnitrni kapsy u spodaru.
Původní příspěvek od IgorGrinder Zdravám komunitu snád sú tu aktívne hlavy))
Pár géček bych pronesl na sobě (v kapse nebo přilepil páskou na tělo). Půjdeš maximálně rámem a pokud si předtím sundáš pásek a hodinky, měl bys proplout v pohodě. Samozžřejmě na sebe nesmíš nijak upozornit, třeba pachem trávy že..
Batoh ti budou skenovat a možná se do něj i podívají, takže tam nic nedávat.
Asi před dvěma lety jsem letěl z Amstru a vezl v batohu sáček s půl gramem nějakého hulení. Poprvé jsme přišli na špatnou bránu (to jsme nevěděli), batoh jsem musel otevřít a ukázat obsah. Pak jsme zjistili, že jsme špatně a museli jsme kontrolou projít znovu na jiné bráně, kde mi do batohu lezli znova ) Ten pytlík teda nenašli, nepodívali se do nejmenší kapsičky na zip, ale podruhý už to bylo fakt napínavý. Rozhodně to nebyla liknavost celníků (šli spíš po větších/skutečných zásilkách), ale již zmíněné maximální štěstí. Kdybych to měl v kapse, proplul bych hladce.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od Medicin No.....foťák i všechny objektivy půjdou pod rentgen, dutej objektiv s hulením místo čoček bude vypadat objektivně velmi jinak než objektivy kterých tam denně viděj spousty, nevim co má za smysl riskovat potíže kvůli 5g, nechceš si to koupit až pod Eiffelovkou a mít klid?
Žiadna elektronika ani príručná batožina pod rengen nejde. Pod rengen idu veci čo su večie ako tvoja príručná batožina a kedže ideme iba na pár dní tak máme iba príručnu. povieš mi aký logik by dal foták a objektiv pod rengen ked to stojí 600€+- len telo foťáku? Nemyslím si
Už som to nejak tak vykumštil a ťahať zo sebou na pár dní taký stash box je uplne zbytočné. Knowledge will guid you.
KARMA - What goes around comes around. Keep your circle positive
Hehe... Sordo, tak na tom sem nějak moc hrdej. Většinou stačí vypadat normálně... týpka s metrovýma dredama a krví podlitýma očima kterýma sotva kouká si prohlídnou spíš. Teda letadlem bych se bál, ale autem, vlakem a busem to nebejvá problém v zemích schengenu (dál sem se s trávou neodvážil), pokud nenarazíš na celníka s čmuchalem což se může stát zvlášť teď jak hlídaj hranice kvůli uprchlíkům a "islámistum" apod...
Jinak risk je to vždycky ať to máš v kapse a nebo v prdeli.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik