Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak mi začala stonat Anesthesia. Rostla mi do krásy, hrubý stonek, velké listy... ale poslední dobou jsou listy povadlé a spodní začínají žloutnout. Přelil sem ji? To samé i dělají i dva "nounejmy", ale ostatní kyti jsou v klidu.
P.S. na fotkách se to moc nezdá, ale listy jsou opravdlu slehlé :/
Řekl bych že jsou přelitý, co tam máš za substrát? Máš na spodku nádoby dost děr na odtok? Myslím opravdu dost ne třeba pět.
Nevíte někdo co to může být a hlavně co s tím? Z ničeho nic mi začali jakoby vláčnět kraje listů a pak jakoby usychají a úplně zhnědnou až z skoro zčernají :-(
Jak na píču,jak to myslíš..
Mě to přijde přelejvaný..
Hlínu mám sice nějakou levnou, ale udávané ph je mezi 5,5-7,0 a nikdy jsem s ní problém neměl. Mám je venku a jsou na nich určitě nějaký paraziti, ale tohle se s tou kytkou stalo během asi 4 dní, že z ničeho nic takhle chcípá.. Vzal jsem to i Spruzitem, ale přijde mi, že to moc nepomohlo a nějaký parchanti na ní jsou pořád :-(
Původní příspěvek od gr0wer zdravím, mám problém s listama.jsou děravé asi je žere nějakej hajzlík vypadá to na housenky.co by to mohlo být a jak se toho co nejlépe zbavit?díky
Podle me housenky/mali slimaci , ale spise housenky toto delaji, nebo se podivej jestli nemas svilušky..
zdravím growery mám problém s listy muže to byt i teplotou ?? mam v boxe když svítím 31-34 někdy i víc stupňů je to tím nebo jim chybí něco jiného ?? děkuji za odpověď