Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mam tri rastlinky doma za oknom. Maju zhruba rovnake podmienky a jedna z nich je trochu vacsia nez tie dve.
Tie dve su v pohode ale s tou jednou si neviem rady - ma velke listy a zacinaju jej ovisat - ale do rana sa vzdy trochu znormalizuju, najviac teda ovisaju k veceru. Rastlinu som pre istotu presadil do vacsieho a zdalo sa rano ze listy opat ovisaju menej, ale ta rastlina je nepolepsitelna a aj v tom novom vacsom kochliku jej listy opat zacali ovisat. V noci sa to teda zlepsuje ale cez den naopak zhorsuje.
znepokojuje ma to.
coze? je normalni ze se ti listy prez noc(nebo i navecer) svisej,jesi je mas prez den f pohode a nic s nima na pohled neni(zadny skudci),tak neni co resit
hele to je fakt divny s tema listama... jestli bys je nemel nejak vyztuzit vis...
:-D ne, pockej... ja porad nechapu ten problem. Jestli to teda vubec je problem. Hele kytky si proste ty listy prizpusobujou podle potreby... jestli tam treba nemas moc vedro/malo vlahy atd.
no chlapci, ste mimo
mne robí jedna slečna to isté - kedysi zamlada se jej zlomila stonka a od vtedy takto blbne - cez deň, hlavne počas priameho žiarenia, sa zvesí, a keď slnko zalieza, tak sa narovnáva.. bleee
no, ale inač ti nejak moc neporadím.. ja som ju poriadne pohnojil a zastrihol, že buď to rozchodí, ale
no a ona sa začína celkom dávať dokopy
a mas ji na vokne?pises ze jo,tak je to treba tim ze kdyz stviti to slunce,tak vona se snazi zachytit conejvic svetla a tak natoci ty listy kolmo na slunce,ale to nevysvetluje to ze ty listy pri zatazinu a prez noc ma normalne
je to jenom takova teorie,jinac nevim cim by to mohlu byt,a neschytala nejaky radioaktivni zareni? ze by po tom byla takhle zblbla...
Hnojkou rozhodne nic nezkazis, kdyz jsou tak velky, ale stejne mi vrta hlavou, co by to mohlo bejt. Podle namestitchova pruvodce tak mozna nedostatek siry...