Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hola, pišu znova:/ asi mám nějaké na prd prostředí nebo co, mám kyti v bytě v paneláku a větrám je na balkoně.. Mám 2 Orange budy, ti jsou relativně zdraví, ale hodně mě zlobí to noname venkovní skéro... nedávno se mi na něm objevilo cosi jako svilušky (viz příspěvky výše), tak jsem to osprchovala, to nejhorší otrhala a pak už se mi to neobjevilo... před tím to byla nějaká plíseň či co, ta se taky ztratila, ale tentokrát jdu zase s něčím uplně jiným. Víte někdo čím to může být? přikládám foto. A jestli mi někdo poradí nějaké zkušenosti, co dávat kytince jako prevenci? Člověk by řekl, že když je to venkovní, tak to nebude tak náročné... Diky mocky krácky za rady a omlouvám se, že tady furt otravuji...
Původní příspěvek od doxenon To miravlak: tohle vypadá na problém s ph, přeměř to.
Zdravím,no právě stím ph to je horší..mám pouze koupený Ben PH test půdy a moc mě to stím nejde,vypadalo to jak kolem 7 ph...dá se to snížit něčím co najdu v domácnosti?...videl sem ze kostní moučka ale to nemám a drtit kosti se mi zrovna nechce :-D díky
Zdravím,no právě stím ph to je horší..mám pouze koupený Ben PH test půdy a moc mě to stím nejde,vypadalo to jak kolem 7 ph...dá se to snížit něčím co najdu v domácnosti?...videl sem ze kostní moučka ale to nemám a drtit kosti se mi zrovna nechce :-D díky
Zdravím tě...
Nevím jestli z neceho co najdes doma to PH nejak efektivne snizis....
Nejlepsi variantou by bylo navstivit nejblizzsi grow-shop
pH-
•kyselina dusičná (na růst)
•kyselina fosforečná (na květ)
•kyselina citrónová (růst/květ)
Jak píše ABORTED, kyselina fosforová i dusičná, každá tě vyjde na stovku a máš to na kolik pěstů. Já jsem první kolo odjel jen na dusičné a v pohodě.
Když budeš dělat takový ty domácí alchymie tak se s tím budeš jen prcat a za chvíli budeš nasranej sám na sebe.
tak mi začala stonat Anesthesia. Rostla mi do krásy, hrubý stonek, velké listy... ale poslední dobou jsou listy povadlé a spodní začínají žloutnout. Přelil sem ji? To samé i dělají i dva "nounejmy", ale ostatní kyti jsou v klidu.
P.S. na fotkách se to moc nezdá, ale listy jsou opravdlu slehlé :/
Ahoj, potřebuju poradit. Již druhé kolo mám stejný problém- kytkám se nějak nechce jíst, vždy to nastane cca v půlce květu, růst palic se zastaví, kytka začne žloutnout a listy následně usychat, do té doby jsou krásně zelené a jedou, jak mají.
Dnes jsem vyfotil 2 kytky:
1. je ve 45. dnu od přepnutí, na té je problém již hodně znatelný a určitě by se našla i nějaká, která je na tom hůře
2. je ve 30. dnu ud přepnutí- tam problém začal cca pred 5ti dny
Kytky dostaly průplach enzymy pred deseti dny a dnes zálivku pH 5,7 a EC 1,9 a přesto je na výstupu pH 5,6 a EC 3!.
PH metr jsem si projistotu ověřil kapkama a je OK.
Substrát je kokos, hnojiva Canna pro kokos + PK (1,1ml/l) + canna boost.
Za jakoukoli radu budu rád.
Původní příspěvek od modifi Ahoj, potřebuju poradit. Již druhé kolo mám stejný problém- kytkám se nějak nechce jíst, vždy to nastane cca v půlce květu, růst palic se zastaví, kytka začne žloutnout a listy následně usychat, do té doby jsou krásně zelené a jedou, jak mají.
Jo, kytky začnou vysávat energii z listů, jako by neměly žádný přísun živin. Asi tě nepotěším, stalo se mi to asi 3x a nikdy jsem nedokázal dešifrovat příčinu. Asi nějaký špatný poměr N + P+ K, protože PH není nijak hrozné, aby zastavilo přísun živin, navíc by listy měly specifické flíčky.
Jo, kytky začnou vysávat energii z listů, jako by neměly žádný přísun živin. Asi tě nepotěším, stalo se mi to asi 3x a nikdy jsem nedokázal dešifrovat příčinu. Asi nějaký špatný poměr N + P+ K, protože PH není nijak hrozné, aby zastavilo přísun živin, navíc by listy měly specifické flíčky.
Původní příspěvek od modifi Ahoj, potřebuju poradit. Již druhé kolo mám stejný problém- kytkám se nějak nechce jíst, vždy to nastane cca v půlce květu, růst palic se zastaví, kytka začne žloutnout a listy následně usychat, do té doby jsou krásně zelené a jedou, jak mají.
Dnes jsem vyfotil 2 kytky:
1. je ve 45. dnu od přepnutí, na té je problém již hodně znatelný a určitě by se našla i nějaká, která je na tom hůře
2. je ve 30. dnu ud přepnutí- tam problém začal cca pred 5ti dny
Kytky dostaly průplach enzymy pred deseti dny a dnes zálivku pH 5,7 a EC 1,9 a přesto je na výstupu pH 5,6 a EC 3!.
PH metr jsem si projistotu ověřil kapkama a je OK.
Substrát je kokos, hnojiva Canna pro kokos + PK (1,1ml/l) + canna boost.
a nepoužíváš třeba ten substrát už po několikátý? není nějak zasolenej?