Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. krat co som klicil semena tak vsetko v poriadku ale teraz je to na prd.
moze to byt trochu aj tym ze su asi rok stare?? ci to sa odraza len na kliceni.
Čégo,chci se zeptat kolik procent je na vyklíčení když to nahážu rovnou do zeme? Minulý rok se mi klíčení nevydařilo a tak bych to chtěl zkusit takhle )
já klíčím jedině přímo v hlíně, neni to pro klíček takový stres protože ho nepřehazuju jak horký brambory aůe v procentech těžko říct jde o to jaký to sou semínka jak vypadaj a tak dále ale normálně v hlíně klíčej
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Chcel by som sa spýtať, dal som klíčiť semiačko (prvý krát idem pestovať)... dal som ho klíčiť do kelimka z jogurtu kde som nalial vodu a na spodok dal vatu. Po 24 hodinách semiačko puklo, po 48 sa objavil ako keby biely "pásik" no teraz po 72 hodine to vyzerá stále rovnako s tým rozdielom že na konci takej čiernej ako keby rasca to vyzerá (neviem k čomu inému by som to porovnal) je taká malinkatá biela bodka. Chcem sa spýtať je to už začiatok klíčka ? Mám čakať a vykličí to ? Máte mi nejako aspoň poradiť, alebo mám proste počkať a ono to príde?
Původní příspěvek od Bandita hlina je zaklad, hlina je prirodzena cesta, ziadne kombinacie, najprv voda, potom obrousek, potom hlina ...pekne do kvalitnej hliny, necchat 3cm pod zemou, do 5 dni vsetko vonku je, pri dodrzani spravnej teploty 24-25° nie je co pokazit, potom uz vsetko zalezi na semenach.
robite z toho vedu, je to na prirode a sile rastliny.
pearl:
Už to máš mít dávno v hlíně.. na internetu je spousta postupů a spouta fotek jak klíčit a jak vypadá klíček.. a tady na fóru je toho taky hafo.. stačí hledat a nebejt línej.. začneš klíčit a pak se teprve ptáš jak na to.. měl sis všechno zjistit ještě předtim než začneš.. potom se popřípadě zeptat na podrobnější věci který si neneašel..
Tomsio: veci som si začal zisťovať predtým... lenže tu každý píše že do hliny to dať až keď je vonku ten klíček a nemám pocit že ho ja vonku mám, čítal si môj opis?
Ja používam navlhčenú vatu. Kvalitné semiačko máte von do 24h tie menej kvalitné do 48h. Po dvoch dňoch ak nevdíte žiadnu zmenu žiadny náznak klíčku vyhodiť alebo skúsiť narezať ale to stoho nikdy moc nebolo. Semiačko ktoré klíčilo večnosť bolo aj v raste spomalené.
Dneska som pozeral to semiačko už je to 5 dní čo iba kliči ale ako som ho dal už do hliny tak klíčok sa zväčšil.. Myslíte že to začne rásť alebo to už je mimo?
Původní příspěvek od pearl Dneska som pozeral to semiačko už je to 5 dní čo iba kliči ale ako som ho dal už do hliny tak klíčok sa zväčšil.. Myslíte že to začne rásť alebo to už je mimo?
S jedním semínkem takový trápení, to už bude asi schnilej ten klíček.
ale u nas bolo uz pekne, slniecko, vonka som rpacoval uz v kratkom tricku .. :-)) a kazdy rok takyto cas robim priesadky .. a tento to dako nevyslo no akurat teraz 4 dni rmaky ze nie je slnko
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."