Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Minďaaa:
Teplota, pH, případně EC?
Půda, či kokos/hydro?
Hnojiva a jejich koncentrace? (i postřik)
teplota: 28 °C den, noc 20°C, PH 6,7, EC sem nějak neřešil...
Půda: plagron light mix
Hnojky: na růstu sem je měl na GHE Flora series, teď na květ sem přešel k biobizzu a to biobloom 3ml na 1l, alg-a-mic 2ml na 1l, top max 3ml na 1l + postřik alg-a-mic 1 ml na litr...
žeby ten postřik??? přelité to nemám na to si dávám bacha ;-)
teplota: 28 °C den, noc 20°C, PH 6,7, EC sem nějak neřešil...
Půda: plagron light mix
Hnojky: na růstu sem je měl na GHE Flora series, teď na květ sem přešel k biobizzu a to biobloom 3ml na 1l, alg-a-mic 2ml na 1l, top max 3ml na 1l + postřik alg-a-mic 1 ml na litr...
žeby ten postřik??? přelité to nemám na to si dávám bacha ;-)
pH zálivky zkus snížit na 5,5 a uvidíš jestli se to za týden zlepší. Kytkám se nic stát nemůže, hlavně půda dost pufruje pH.
A postřik je zbytečný...
Zdravím všechny zahradníky.Spáchal jsem druhej pěst a začal jsem mít problémi s listy.Fem.semínka krásně naklíčila zakořenila v pařníčku.Po přesazení do kokosu,jsem začal svítit sodíkem 600w a zbělali mi listy.špičky začínají schnout viz foto.EC 1,5
PH 5,8
Vlhkost v noci 72% den 60%
Teplota a větrání všechno ok.
Dík předem za každou radu.
Původní příspěvek od Ryan-cz Zdravím všechny zahradníky.Spáchal jsem druhej pěst a začal jsem mít problémi s listy.Fem.semínka krásně naklíčila zakořenila v pařníčku.Po přesazení do kokosu,jsem začal svítit sodíkem 600w a zbělali mi listy.špičky začínají schnout viz foto.EC 1,5
PH 5,8
Nejsem žádnej odborník ale ec 1.5? To si jim dal trojitou dávkou doporučenýho hnojení, ne? Na co tak malejm květinám tolik hnojit. Prolil bych to upr. vodou a čekal bych.
Původní příspěvek od Ryan-cz Zdravím všechny zahradníky.Spáchal jsem druhej pěst a začal jsem mít problémi s listy.Fem.semínka krásně naklíčila zakořenila v pařníčku.Po přesazení do kokosu,jsem začal svítit sodíkem 600w a zbělali mi listy.špičky začínají schnout viz foto.EC 1,5
PH 5,8
Zdarec lidi,tak bohužel jsem zase tady s problémem.Už jsem kvůli tomu musel dvě kola zrušit.A teď se mi jebe třetí.Začíná to od středu žloutnout a pak bělat a až to zbělá tak to uschne.Zkoušel jsem přidávat hořčík ale beze změny.Vše bylo v pohodě..než jsem pořídil novej box 120*120*200* a stínítko a-wing.Mám to v substrátu all-mix ale minulý kola byli v royal mixu.Dával jsem ph 6,0-6,2 toto kolo ho zkouším dávat 5,8 a zase to jebe.Teplota je 28°C a v noci 20°C.Vlhkost 65% řezy známejm v klidku jedou,takže těma to nebude.Co mě napadá tak ec..to neměřím ale taky jsem ho nikdy neměřil.Ph metr jsem kalibroval a pro jistotu přeměřil ph testry.Zatím nehnojí a řezi jsou starý 6 dni ale začalo to tak po 4 dnech.Jelikož jsem zoufalej tak jsem se rozhodl odvděčit se tomu kdo mi to pomůže vyřešit zaslánim ochutnávky (snad) zachráněné konopi.Snad se někdo najde .. aby mi poradil..zatím dík
Původní příspěvek od Cham* Zdarec lidi,tak bohužel jsem zase tady s problémem.Už jsem kvůli tomu musel dvě kola zrušit.A teď se mi jebe třetí.Začíná to od středu žloutnout a pak bělat a až to zbělá tak to uschne.Zkoušel jsem přidávat hořčík ale beze změny.Vše bylo v pohodě..než jsem pořídil novej box 120*120*200* a stínítko a-wing.Mám to v substrátu all-mix ale minulý kola byli v royal mixu.Dával jsem ph 6,0-6,2 toto kolo ho zkouším dávat 5,8 a zase to jebe.Teplota je 28°C a v noci 20°C.Vlhkost 65% řezy známejm v klidku jedou,takže těma to nebude.Co mě napadá tak ec..to neměřím ale taky jsem ho nikdy neměřil.Ph metr jsem kalibroval a pro jistotu přeměřil ph testry.Zatím nehnojí a řezi jsou starý 6 dni ale začalo to tak po 4 dnech.Jelikož jsem zoufalej tak jsem se rozhodl odvděčit se tomu kdo mi to pomůže vyřešit zaslánim ochutnávky (snad) zachráněné konopi.Snad se někdo najde .. aby mi poradil..zatím dík
Vau...tak to bych nečekal,že box může udělat tolik.Když jsem měl homebox light tak to bylo v klídku.Teď mám Darkroom a tak se to sere.Vypadá to totožný takže to tím asi bude.Nevíte někdo jestli ten darkroom obsahuje to pojebaný pvc?