Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď uz to neřeš , stim nic už neudelas . Podle fotky , to je ve velkém rozsahu a na to by zabrala tak chemka ale 10 dni do konce to nepřipadá k úvahu .
Čaute, vim, že mám ve skříni smutnice, tak jsem tam zkusil na jejich larvy nastražit plátky brambor, ale na těch bramborách leze něco úplně jinýho. Nevim, jestli to taky žere kořínky nebo ty larvy smutnic nebo sebe navzájem. Když tu bramboru otočim, vyplašim je tim a jsou celkem rychlí..
Nevíte někdo, co to je za havěť?
Fotky jsou po 2 vteřinách..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Po kytkách ani bramborách už nic neleze, kytky vypadaj bez úhony, jako by se nic nestalo..
I když je indikace Mospilanu omezená, paní prodavačka ve Floře mě ujistila, že to zabije cokoliv, co leze po kytkách, a jde to použít i jako zálivka, ale nesmí se zalejvat 2x po sobě a musí se to nechat proschnout. Stojí to 23Kč a při koncentraci 0,04% to vydrží jako zálivka na 30l.
Vypadá to, že už nikdy nic jinýho potřebovat nebudem..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
@ fiste: ono to zabije co leze ale nezabudaj na vajicka
Mospilan, Nirosun, Zato...atd su bud arakicid alebo insekticid (ak si to spravne pamatam)
Treba pripravok co je mix tychto dvoch zloziek, lebo tie "indoor" svilusky su proste odolne na vselico.
Celkom fajn uspesnost som mal s "Promonal Neu" od Neudorff predava sa ale len v DE, maju nieco alternativne v SK/CZ ale to nemam testnute. je to mix arakicid / insekticid dokonca "bio" ale tiez treba aspon 2 kola.
Jeden postrek zabije vacsinu ziveho , spravi film na listoch takze je problem pre ne ich napichnut, dalsie kolko za 4-5dni a to by malo znicit novu generaciu co sa vyliahne z vajicok.
Nejlepší co jsem zatím vyzkoušel, tak kombinace Nissorun a Mospilan (akarticid a insekticid) - pořádně prostříkat rostliny a zbytkem je zalít - mělo by to zabít uplně všechno co leze
Ideálně po 2 dnech zopakovat
Jedno použití mi vyhladilo invazi na 3 kytkách (předtím jsem zkoušel jen Nissorun a bez výsledku)
Zdar borci, nevíte někdo co mi to bydlí ve stanu?
Zdar borci, teď mi lozí po kytkách tohle, už jsem ulovil a vypustil z okna 2 takový, žádný vady na listech jsem nenašel, ale jestli mi jeho larvy drtí kořeny neuvidím, nevíte někdo co je to za imigranta?
zdar lidi můžete někdo poradit kytky jsou v 42dni květu tet se začli objevovat v palicich svilušky ,mam chemku vermitec a do kosi zbyva 14dni mužu to aplikovat a postřik jen na listy?diky moc za odezvu :/
Máte to niekto odskúšané na kvete? Tito predatori majú radi vlhkosť a ak klesne pod 50% moc sa im nedarí..Tiež vyššia teplota (30+) im bráni v rozmnožovaní.
Nic na bázi oleje bych v tak pozdní fázi neaplikoval.
14 dní před kosou bych už do toho nelezl, max. bych na noc snížil teplotu, aby se zpomalilo množení parazita.
Původní příspěvek od sakumprdum zdar lidi můžete někdo poradit kytky jsou v 42dni květu tet se začli objevovat v palicich svilušky ,mam chemku vermitec a do kosi zbyva 14dni mužu to aplikovat a postřik jen na listy?diky moc za odezvu :/