Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 40 41 42 43 44 »
Autor
Téma 
patres
Nový Člen

Karma uživatele patres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 657

vsetko co ma sladku prichut a niekedi aj slanu a dakedy nemam chut na nic.

Old Post 15-10-2007 v 13:13 PM
patres je offline   Profil uživatele patres   Find more posts by patres   Foto galerie člena patres   Click here to Send patres a Private Message   Add patres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 658

no já sem dycky línej něco dělat tak vemu rohlik a před každym soustem pokapu magi nebo sojovkou mňamka

Old Post 17-10-2007 v 15:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wasco123
Stálý Člen

Karma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% PěstitelskáKarma uživatele wasco123 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 659

kyslu smotanu

400W

Old Post 17-10-2007 v 16:08 PM
wasco123 je offline   Profil uživatele wasco123   Find more posts by wasco123   Foto galerie člena wasco123   Click here to Send wasco123 a Private Message   Add wasco123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 660

tabulku 100g mléčnej čokolády za čtyři a půl minuty

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 17-10-2007 v 17:50 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 661

všechno hl. dohromady...........

Naposledy upravil 17-10-2007 v 22:25 PM

Old Post 17-10-2007 v 22:19 PM
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 662

klidně celou vánočku, nebo makovec

Siki

Old Post 18-10-2007 v 05:48 AM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalidor
Stálý Člen

Karma uživatele Kalidor - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 663

hey growers!
vcera vecer sem si namacel syrovej hermelin do medu : ) A ty kalorie! A jeste byl vecer! travicka by byla dobrej lek pro anorekticky a podobny typy, ktery nemaj chut k jidlu.

Old Post 19-10-2007 v 11:41 AM
Kalidor je offline   Profil uživatele Kalidor   Find more posts by Kalidor   Foto galerie člena Kalidor   Click here to Send Kalidor a Private Message   Add Kalidor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morochor
Nový Člen

Karma uživatele Morochor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 664

Sem jednou seděl s kámošema na louce.......trochu sme hulili a mě napadlo že sežeru brouka. Ale nechtěl sem ho zabíjet tak ho zabil kámoš, na poněkolikátý.......ten brouk ne a ne chcípnout, furt mlel nožičkama. Když nakonec umřel, sněd sem ho! Pak sem si dal eště dva mravence a bylo to ok.
Druhej den sem na praxi něco zdil a po tý zdi lez úplně ten samej brouk jako ten kterýho sem den před tim sněd (sežral). Sem si to v tu chvíli nějak uvědomil, že sem sněd brouka a málem sem hodil šavli...........:-)

Old Post 25-10-2007 v 18:30 PM
Morochor je offline   Profil uživatele Morochor   Find more posts by Morochor   Foto galerie člena Morochor   Click here to Send Morochor a Private Message   Add Morochor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dýmy
Stálý Člen

Karma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% PěstitelskáKarma uživatele Dýmy - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 665

Sezeru taky vsechno az po asijskou kuchyn(ani o tom nevime).Prihodicku mam taky taky-friend potreboval cash asi 50,-,tak ze spolkne zivou zizalu(zabijak) a taky,ze se mu to povedlo.Pobavil nas mrte za blby 50Bo se mne stalo,ze jsem si daval kakao,ktery tam lezelo hafo casu,tak jsem si ho pekne udelal,zamychal ,tak se napiju a citim,jak se mne hejbe neco v tlamicce,tak ja curina jsem se zakousl a teprve pak vyflusl a oni to byli svabi,ale jeste zili oba-mrte kekes,uz bych si to vice nedal. Poradny zradlo

Old Post 27-10-2007 v 16:08 PM
Dýmy je offline   Profil uživatele Dýmy   Find more posts by Dýmy   Foto galerie člena Dýmy   Click here to Send Dýmy a Private Message   Add Dýmy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Torm
Stálý Člen

Karma uživatele Torm - 82% PěstitelskáKarma uživatele Torm - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 666

tak to nechapu jak nemuzes mít ty sileny chute...dam brko..pul hodky pak neco delam...pak zacnuvymejlset co si dneska dam...a to uz pak jede_D od kazdyho neco......jsem jednou ubec nic nemel..jsem byl línej zajit do wecerky.. a ze to mam sakra daleko..asi 100m...tak jsem vzal toasty a na to dal cokoladovou figlu a dal do mirkovlnky..mel jsem teplej toastik z nuhetkou vcera asi oplnoci jsem dal spagetky..dojedl jsem a ani jsem newedel jak jsem unsul...narocnej den

......Torm

Old Post 18-11-2007 v 15:07 PM
Torm je offline   Profil uživatele Torm   Find more posts by Torm   Foto galerie člena Torm   Click here to Send Torm a Private Message   Add Torm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 667

většinou sežeru co lednice nabízí. ale nejlíp se žere z cizího takže když se vyhulím u tchýně(je v poho a dobře vaří) tak se přežeru a usnu u televize.
je jich doma 5 a jídla mají háfo věčně nejaká buchta..frgál..jednohubky..omáčky.. všechno........ někdy se divím že vážím jen 80kg sežeru vše...

Old Post 20-11-2007 v 12:52 PM
fenor
Stálý Člen

Karma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% PěstitelskáKarma uživatele fenor - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 668

snad vsechno co je po ruce zvlast kdyz kombinuji s Alkoholem

Old Post 24-11-2007 v 13:20 PM
fenor je offline   Profil uživatele fenor   Find more posts by fenor   Foto galerie člena fenor   Click here to Send fenor a Private Message   Add fenor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 669

Zrovna si dávám jogurta + syrečky + čokoládu + mandarinku nechci vidět jak to bude vypadat při cestě ven

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 02-12-2007 v 13:46 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 670

upřímně...... dokážu sníst vše co my stojí v cestě, snad i to co bych normálně nejedl, minule jsem snědl maxi balení takových mini perníčků (nejsou to ty s marmeládou uvnitř) a obvykle si jich dam 5-10 a končím (maxi balení = asi 60perníčků :-D)

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 04-12-2007 v 10:08 AM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 671

Prezrali jste se nekdy zhuleni tak, ze jste se v zapeti poblili ? Ja jo a pak nasledovalo jeste hutne srani

Life is just a ride.

Old Post 04-12-2007 v 11:57 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šafi
Stálý Člen

Karma uživatele Šafi - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 672

Když to tu člověk pročítá tak se teda dozvídá věci...
Moje chutě se po požití nijak moc nemění, takže když mám hlad tak se najim, když ne tak ne...

Největší zhovadělost co sem tu čet mě přišel toaleťák s francouzkym dresingem...to fakt nechápu jak tohle někdo může požít..

...zkušenosti získáváme postřehy a radami...proto Grower.cz

Old Post 04-12-2007 v 15:39 PM
Šafi je offline   Profil uživatele Šafi   Find more posts by Šafi   Foto galerie člena Šafi   Click here to Send Šafi a Private Message   Add Šafi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 40 41 42 43 44 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás