Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hey growers!
vcera vecer sem si namacel syrovej hermelin do medu : ) A ty kalorie! A jeste byl vecer! travicka by byla dobrej lek pro anorekticky a podobny typy, ktery nemaj chut k jidlu.
Sem jednou seděl s kámošema na louce.......trochu sme hulili a mě napadlo že sežeru brouka. Ale nechtěl sem ho zabíjet tak ho zabil kámoš, na poněkolikátý.......ten brouk ne a ne chcípnout, furt mlel nožičkama. Když nakonec umřel, sněd sem ho! Pak sem si dal eště dva mravence a bylo to ok.
Druhej den sem na praxi něco zdil a po tý zdi lez úplně ten samej brouk jako ten kterýho sem den před tim sněd (sežral). Sem si to v tu chvíli nějak uvědomil, že sem sněd brouka a málem sem hodil šavli...........:-)
Sezeru taky vsechno az po asijskou kuchyn(ani o tom nevime).Prihodicku mam taky taky-friend potreboval cash asi 50,-,tak ze spolkne zivou zizalu(zabijak) a taky,ze se mu to povedlo.Pobavil nas mrte za blby 50Bo se mne stalo,ze jsem si daval kakao,ktery tam lezelo hafo casu,tak jsem si ho pekne udelal,zamychal ,tak se napiju a citim,jak se mne hejbe neco v tlamicce,tak ja curina jsem se zakousl a teprve pak vyflusl a oni to byli svabi,ale jeste zili oba-mrte kekes,uz bych si to vice nedal. Poradny zradlo
tak to nechapu jak nemuzes mít ty sileny chute...dam brko..pul hodky pak neco delam...pak zacnuvymejlset co si dneska dam...a to uz pak jede_D od kazdyho neco......jsem jednou ubec nic nemel..jsem byl línej zajit do wecerky.. a ze to mam sakra daleko..asi 100m...tak jsem vzal toasty a na to dal cokoladovou figlu a dal do mirkovlnky..mel jsem teplej toastik z nuhetkou vcera asi oplnoci jsem dal spagetky..dojedl jsem a ani jsem newedel jak jsem unsul...narocnej den
většinou sežeru co lednice nabízí. ale nejlíp se žere z cizího takže když se vyhulím u tchýně(je v poho a dobře vaří) tak se přežeru a usnu u televize.
je jich doma 5 a jídla mají háfo věčně nejaká buchta..frgál..jednohubky..omáčky.. všechno........ někdy se divím že vážím jen 80kg sežeru vše...
upřímně...... dokážu sníst vše co my stojí v cestě, snad i to co bych normálně nejedl, minule jsem snědl maxi balení takových mini perníčků (nejsou to ty s marmeládou uvnitř) a obvykle si jich dam 5-10 a končím (maxi balení = asi 60perníčků :-D)