Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pavel123: Takovýhle popáleniny jsem zpusobil kytce, když mi dorostla moc blízko k výbojce a vlivem světla a tepla se o ní spálila. Kde to máš umístěný tu kytku?
sem si to myslel :-/... prosímte jak je tam napsane ze bud postrik nebo pouziti vabnicky a je tam napsany tabak,tak to mam jako vyvarit tabak a dat to ke kytce nebo to postríkat tím vývarem?? díky
hellfire : Ahoj mám ju umiestnenu na terase vonku.A asi som ju moc prelial preto chytila takéto škvrny a pôda bola doslova mokra tak predpokladam že je to pre tu vodu.Počkam pár dní než sa vyschne a napíšem sem čo a ako.
sem si to myslel :-/... prosímte jak je tam napsane ze bud postrik nebo pouziti vabnicky a je tam napsany tabak,tak to mam jako vyvarit tabak a dat to ke kytce nebo to postríkat tím vývarem?? díky
hele já myslím, že to je pouze výluh z tabáku, takže bez vaření - sám jsem to ještě nedělal, tak mě popřípadě opravte - já se molic zbavil celkem úspěšně Bioolem, a tím tabákem se dělá postřik. at se daří v boji
Původní příspěvek od Hy3nA
hele já myslím, že to je pouze výluh z tabáku, takže bez vaření - sám jsem to ještě nedělal, tak mě popřípadě opravte - já se molic zbavil celkem úspěšně Bioolem, a tím tabákem se dělá postřik. at se daří v boji
ok dík teda uvidiíme horší to bude mít kámoš,on me to prave vcera dovézl jednu a ze ma jeste 15 kytek po 150cm cca takze jestli to má napadené vsecko tak nechtěl bych
pavel123 : přelitá může být taky, proto asi ta povadlost, i když to může být horkem, je dobrý nechat hlínu dobře proschnout před dalším zalitím. Ale ty skvrny mi přijdou spíš jak moc světla zkus ji dát na nějakej čas z výhně někam do polostínu než se vzpamatuje.
Čauu zahradníci a zahradnice, vyskytl se problém na kytičkách cca týden po přesazení. hledal jsem všude možně ale nic se tomuto nepodobalo. Budu rád když mi poradíte, protože kytičky jsou jinak zdravé. Mam 4 druhy a na všech se mi to udělalo. Použil jsem pěstební substrát BioCanna. Velikost nádob je 25 litrů. Zatím nehnojené.
Místo holek byl skléník mezi ostatníma rostlinkama, teď jsem je šoupnul pod slunko. Toť asi vše.
Předem děkuji za odpověď a pomoc!!!
cauko. tak mam aj ja problem s listami. idem AF NL od growshopu. som na 41dni a listy nejako ovysaju. ulne ako keby boli suche, vysia dolu. moze to byt PH alebo prehnojenim? hnojim kazdu zalievku 1l kazdy druhy den. su pod 600W HPS. kvetinac ma 6l.
miravlak: vypadá to na kytku která už kvetla a byla zpátky přehozena na růst, taky mám ve skleníku takovýho mutanta (dvoj - tříčepele) byl to pokus kdy jsem už kvetoucí rostlině ušmikl spodek, vrazil do květináče a on se chytl. Teď má 70cm a vršky už jedou normálně (pětičepele)
Původní příspěvek od kulajda ahoj
rozjel jsem hydro v kokosu
600W
zatim sem nesehnal poradnej ph metr
kyticky jsou ctyri dny od presazeni rizku, nejdrive to vypadalo ze se chytli ale ted tohle...
nemuze to byt prelitim?
jestli jsem spravne pochopil kokos je hydromedium tzn preliti by hrozit nemelo...
Nesehnal poradnej ph metr..?? Co to je za blbost,to jako že se u nás nedá sehnat ph metr co správně měří ph..? Co na to chceš slyšet..?
Prostě sis ho měl koupit a nepsat tu,že si žádnej nesehnal,je jich všude po kokot.. A nebo aspoň kapky na měření si kup,stojí pade..
Vypadají na kombinaci nedostatek N (kuli špatnýmu ph) + přesvícení..v jaký vejšce máš nad nima to šestikilo..?
mam pujcenej nejakej od kamose ale nejak nedrzi hodnoty
kapky jsem koupil taky ale nejak mi to s nima nejde, na PH metr nejsou prachy, meli by mi dorazit jeste lakmusy, ale az po vikendu...
lampa je na 1m
az zhasnu hodim fotku po dalsim cyklu, hlavne musim jeste poresit vlhkost zacalo mi to klesat nekam k 50%...
Původní příspěvek od kulajda mam pujcenej nejakej od kamose ale nejak nedrzi hodnoty
kapky jsem koupil taky ale nejak mi to s nima nejde, na PH metr nejsou prachy, meli by mi dorazit jeste lakmusy, ale az po vikendu...
lampa je na 1m
az zhasnu hodim fotku po dalsim cyklu, hlavne musim jeste poresit vlhkost zacalo mi to klesat nekam k 50%...
Zajdi někam do zverimexu,kup si Ph Ben test,nebo Dajana ph test, ve chvilce víš ph toho,čim zalejváš..Měř až po přimíchání hnojiv..
Jestli do kokosu leješ vodu z vodovodu s neupraveným ph,tak ty kytky jinak vypadat nemůžou..Kokos by měl mít 5,8 a z vodovodu málokdy teče něco pod 7..
cau mam malej problem,vsechny kyti stejna hlina i hnojky(plagron,start up,terra grow), a jenom na dvou se mi dela toto nejsem si jistej jestli to neni malo dusiku.. jinak jsou to klony z jedne kyti a ta je bez problemu.diky za rady
Zajdi někam do zverimexu,kup si Ph Ben test,nebo Dajana ph test, ve chvilce víš ph toho,čim zalejváš..Měř až po přimíchání hnojiv..
Jestli do kokosu leješ vodu z vodovodu s neupraveným ph,tak ty kytky jinak vypadat nemůžou..Kokos by měl mít 5,8 a z vodovodu málokdy teče něco pod 7..
ph ben test mam, meril jsem ph v zalivce (asi 5.6 jestli na to dobre vidim) zmerim jeste co vytece ven....
jak je to s tim kokosem lze tedy prelit nebo, jelikoz to je hydromedium tak vsechna prebytcena voda odtece pryc?
Vysadil jsem zalivku a strikam jen enzym+ a korenak na listy...
snad se srovnaji, vypada to trochu lepe rekl bych