Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle mě HIP-HOP k hulení nepatří, je to hnusná hudba. Jinak nemám nic proti těm co ho poslouchají je to jen jejich věc do které by se neměl nikdo plést.
K marihuaně a jinejm jí blízkejm drogám by měla patřit psychedelická hudba jako např PsyTrance (fakt hustá music) nebo Goa, osobně poslouchám ale i Techno a když jsem zkouřenej tak i Jungle :-°)
4>i_oNe_and_all_hip_h0p_puppet>Lyrik Derby a at je to I nebo II zrcadli celou tuhle zmrdanou CZ_hip_hop scenu, ostatne nebylo jeste ani poradne co zmrdat, moc kvality jsem v tyhle hoven plny dire jeste neslysel.Mrdat do huby vas vsechny co masturbuji nad ruzovymi sny radoby czech MCs!!thx
keep_it_real,kidz!!
a jeste.....
4>red angel:Tak jednoduche to neni, zmrde!!
Nebudu uboze jebat tvuj BlackMetal, kazdemu co jeho jest.Tohle je reakce na tvoji naivitu...
peace
no chlap nemozem s tebou suhlasit. hovori sa ze kolko ludi tolko chuti. pre teba je hip hop uplna pic...na ale pre mna je to bozka hudba takze sa nerob ze si neaky novodoby Eiznsteil a tahni a nechaj hip hopovu komunitu zit v pohoji
Jo,jo hip hop!Uz se tesim na HHK2005(cti HipHopKemp dvatisicepjet)!PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Přidávám link na článek o vztahu jazzu v Americe a trávy.
Začíná nějak takhle: V roce 1901 se narodil Louis Armstrong a proto se také první zaznamenané užití marihuany v Americe datuje rokem 1909. http://www.cannabisculture.com/articles/3434.html
(nic na tom nemění to, že jsem právě doposlouchal slovenskou kapelku Lojzo a teď mi hraje Transglobal...vše in high...)