Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamarad vojak rikal,ze nejaky jeho kolega nejen ze huli,ale hlavne si to sam pestuje.Hehe,huli se i v armade a na rekrutacnim ted vyletelo nekolik desitek lidi na testech na drogy,pravdepodobne THC rikal
Hmm.. hlulim 1x za uherak, hlavne kdyz si jdu zacvicit [Ala American Beauty] nebo kdyz jsem na kole na vylete [huuu, zatknete me! dam si i PIVO! ] ...
Prace: Logistik, nadnarodni company, manager, expert a namornik
V praci rozhodne nehulim, je to nemozne. Rozhodne ale kafuju 2-3x denne a vecer pak zahulit je prijemny zpusob jak tu prespeedovanost zabit a moc se v klidecku prospat
Huleni pouzivam z medikacnich duvodu, snizuje mi nitroocni tlak a mam ocima potiz. Taky pomaha redukovat asocialni projevy overcontrol syndromu, kterym trpim.
PS: jsem si jist, ze v nasich kontejnerech nejezdi zadne drogy
Mám víc prací, takový bokovky... nejvíc času ale strávim jako SQA menežr. Takže buzeruju kvůli 8D reportům dodavatele, dělám audity, vydávám kontrolní nálezy, reklamace, nový projekty, vzorkování, provádím hodnocení dodavatelů, koordinuju sortace, řešim náhradí dodávky, pátrám po příčinách zmetků, PPAP...atd. atd. to vše za účasti asi dvaceti lidí, kteří se mi zodpovídaj. Není to ale snadná práce... i když jsou to dodavatelé, tak mají většinou monopolní postavení.
Původní příspěvek od Endorfin Mám víc prací, takový bokovky... nejvíc času ale strávim jako SQA menežr. Takže buzeruju kvůli 8D reportům dodavatele, dělám audity, vydávám kontrolní nálezy, reklamace, nový projekty, vzorkování, provádím hodnocení dodavatelů, koordinuju sortace, řešim náhradí dodávky, pátrám po příčinách zmetků, PPAP...atd. atd. to vše za účasti asi dvaceti lidí, kteří se mi zodpovídaj. Není to ale snadná práce... i když jsou to dodavatelé, tak mají většinou monopolní postavení.
hehe kolega... podle zkratek určitě automobilovej prů(nes)mysl.. min ISO 9001
no fuj práce takový sprostý slovo, já jsem ještě ve škol(c)e a hodlám tam ještě pár let pobejt.. no uvidíme.. jináč jestli vše klapne, tak ze mě nejspíš bude ing.arch. ale to neni jistý, možná taky jen obyč inža
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Já pracuji jako TISKAŘ na polygrafických strojích! Specializace na obalovou technologii(většinou vyrábíme obaly na potraviny ale taky třeba žárovky Osram, brzdové destičky a mnoho mnoho dalšího)
Do práce chodim docela často zhulenej,a taky se tam často zhulim!Občas nějakej malej kix třeba nedávno jsem se strašně divil proč to netiskne no... zjistil jsem že bez barvy to půjde jen těžko
No ja sem dodelal stredni umneleckou a v soucasnej dobe sem v Canade. Hulil sem ve skole v prvaku skoro furt pak sem malem vypad tak sem to zkrotil a ve skole sem pak skoro nehulil pac se to tam pak nedalo vydrzet a nebavilo mne nic delat. No ale pred maturou kdyz sem takhle mnel delat maturytni praci a nak se to neztihalo a kamik to taky nezvladal a nemnel pracovni prostor tak sme se zajeli ke mne na chalupu vzali sme si pytel a zavreli sme se v dilne treba v patek v sest vecer. Zacali sme makat na svejch pracech pak sme si dali brcko a pekelne sme se zapeklu jenom na tej praci a svet uplne zmizel. Pak dalsi a dalsi a furt sme makali jenom sme treba dobehli pres dvur do kuchine pro konev kafe a rohlik a jeli dal no a najednou bylo treba sest rano sobota. Tak sme se vyspali par hodin a druhej den to sami....
canna: ja sem vyucenej reprodukcni grafik, na ofsetovce sem nikdy nedelal. ted tisknu na digitalnich velkoplosnejch strojicha konecne sem ,,tiskar,, tedy v tiskarne pan. vozim se po neschopnejch grafikacha podobne. v tiskarne je nejlepsi bejt tiskar. posledni lidi co si aspon neco vydelaj a vedeni si obvykle uvedomuje ze je tiskar zivi ze vsech zamestnancu nejvic.