Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
foR:Hpz
je to dokonalá stránka pro ty co se jim libí dramec...zažerte se do toho proptože je to fak výmazácká brutalita
Nedoporučuju před poslechem NEpožít marihuanu!Nebyl by to tak dokonalý zážitek!a navíc já přidám http://w1.736.telia.com/~u73602493/flashback.html
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
Mno u mě to asi bylo když mě chtěl zastřelit důchodce, nebo když sme z kamikem vyměnily mrtvou srnku za dva litry slivovice. V obu případech zkouřenej jak čolek
Prave jsem spatril neco neuveritelneho na nocni obloze, sviti to jako hvezda jenomze mnohem silneji a jasneji, zbarveno do zluta. Myslel jsem ze je to nejaka planeta, treba venuse osvetlena z druhe strany sluncem ale ta zluta tecka normalne pulzovala, az na chvili uplne plynule zmizela, a pak se zase plynule rozjasnila, svitila par minut trepotavim svetelm a pak zase ztlumila svuj jas, jsem presvedcen ze jsou to mimozemstani, protoze zadne jine logicke vysvetleni neexistuje, co vy na to? Ja jsem z toho uplne vyveden z miri, navic jeste v tomhle stavu...
mazz: ta žlutá tečka byl s největší pravděpodobností Hubbleův teleskop. a to že pulsoval, to mohlo být způsobeno mraky. když plují po obloze a nejsou v celku, ale "roztrhané", tak to tak vypadá. zhulenému už se mi to taky stalo.
Nejspis mate pravdu, ale vcera mi to prislo tak kouzelne, kdyz jsem byl zkourenej, jeste jsem si rikal, pokud jste mimozemstane nebo neco takoveho tak ted na chvili zhasnete, a ono to fakt zhaslo... od 12h uz to nesvitilo vubec.Kazdopadne diky za informace.
brutalni zachvat smichu, sam v plnym autobuse-ikarusu, nak mi bylo jedno co si kdo mysli. Potom jsem se zaposlouchal do hudby co hral ten ikarus motorem,fakt narezovej noise
V létě sme zašli s kámošem do místního důchoďáku. Něco sme vyfotili a pak že dáme brko. Bylo malý,ale dobrý... Pak sem si dal sušenku (Tatranku či co) a v průběhu požívání každýho sousta se mi zdálo, že mi vypadávaj všechny zuby a že mi z dásní stříká krev. PO dožrání sušenky sem se dlouze zadíval do onoho parčíku a čuměl a čuměl, a najednou sem viděl duchy. Dost nejasně, ale aspoň tak, že vám je můžu popsat. Šedavý stíny, tak metr až metr a půl vysoký, špičatá hlava, rps. jako by na sobě měli ňáky kapuce. Takový kapucíni to byli. Snažil sem se s nima navázat slovní kontakt, ale marně. No, asi se moc koukám na bednu... Ale vřele doporučuju.
já sem se před tejdnem předávkoval hulením a upad sem do kómatu. heh.
Vařili sme, a pak sem si připadal jak po 100 špecích, pak sme šli do hospy, tam se mi udělalo nějak blbě a když sem šel k baru, tak sem omdlel asi na minutu, ale jinak pohoda. Bylo to asi tlakem
A jednou sem měl halušky, když sem se koukal do zrcadla, že se měnim (stárnu) fuj já byl ošklivej v 50ti.
já osobně nemám nějak extra zažitek až naty klasiky, kdys e fakt rhtam treba hodku kravine, nebo zaseky na necem nebo lekani se absolutne nesmyslnejch veci kdyz me mladej strasi..ale muj kamarad- buzík ma hustou pirhodu..Zhulenej a i napitej sel do chaticky..pak se mu chtelo nazachod a tak si v pantoflickach a slipech a tricku vybehl za chatku, ze se vycura, byli tam vsak nejaky lidicky, tak si rekl ze zajde jeste dal..preskocil reku, a nekam sel k lesiku...a jak to tak byva vselijak se natoicl vid..tma jak v prdeli, zhulenej, opilej..kdyz docura, otoci se a za nim les, otoci se jinak vetve, a dasi vetve, vsude jen vetve, snazi se nekam dojit ale vsude jsou ostrusiny a cejti jen tu tupou bolest jak se mu ostny zarezavaj do nohou..kdyz uz cejtil, ze mu tece kev, rrekl si, ze si sedne a pocka do rana, najjednou uslysel kroky, rika si, ze je strasne rad zt u asi nekdo je, jenze najendou slysi funeni a kopyta, byl to jelen co bezel primo na nej, on vydesenej a rika se, at si me vezme, uz nema cenu zit, ja snad zemru, ach boze..byla strasna klada a tak po odchodu jelena se zvedl a porad nekam sel az dosel k silnici kd eve slipech stopnul auto ktere ho odvezlo zpatky do kempu..nutno pripomenout ze takhle to napsat nejde, jelikoz tomu chyby citlive vypraveni buzika a ten hlas jaky bbuzici maji..
Tak muj "nejhorsi" zazitek byl asi pred dvema rokama po sklizni. Jel sem ke kamsovi na navstevu a on ma takovej podkrovni tripozni pokoj, vsechny steny i strop pomalovany fluorescencnima barvama, k tomu UVcko a dalsi <I>viny. Uz tejden me bolel zub jaxvina a tak jsme to chteli vylecit. :c) Pro zacatek jsme si dali kolecko ve trech se trema spekama. Totalne na kasi si jen tak lezime a zub prestava trochu bolet. K poslechu nam hraje pohodicka od Tokyho a najednou jsem zjistil, ze se prochazim ve svym tele (clovek by asi nemel znat dobre svoji biologii). :c) Nejdriv se prochazim po svy kostre a koukam se na srdce jak pumpuje krev, pak se jdu podivat do zaludku. :c) No proste mazec. Co si ale nejvic pamatuju je, ze jsem si dosel v nervu az do toho bolavyho zubu a poradne jsem si ho prohlidl. Behal jsem potom s tou bolesti od zubu do mozku a zase zpatky. :c)
Zub bolet neprestal a prestal az v noci na Dzejarovi v Chebu. :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Včera jsem zažil ukrutnej hukot! Přijel jsem z práce až po 8. večer (13 hodin vrachotě bylo na budku). Ještě předtím telefonát, ať přijdu do chatky na brk... Tak jsem doma fofroval, abych to stihnul, ani jsem nejed a vyrazil. První brk byla pohůdka. :-) Druhej mě dostal. Měl jsem pocit, že mi chce mozek vyskočit z hlavy, vůbec jsem nevěděl, co dělat, kde jsem... Prostě absolutní zmaštěnost, jako nikdy předtím. To bylo ještě v chatce, kde bylo zahulíno tak, že by se mlha dala krájet... :-))) Tak jsme šli ven na vzduch (čekal jsem, že mě to trochu probere), že se ještě budem točit (na to jsem neměl - byl jsem jak zpomalenej film a ani bych se asi nezatočil). Zas ten stejnej pocit: pulzace mozku! Tak jsem šel do předklonu a normálně jsem myslel, že se mi odklopí lebzna a mozek vypadne na trávu. Bylo to fakt hustý!