Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z mokryho jsem to zkousel a neslo to.je ztrata casu a sklamani na konci :-).
Nazdar pane,
samozřejmě, že Ti to nechci nijak vymlouvat ale já to vždy dělám s listí a zbytků palic které ostříhám a nasledně je zamrazím pak přidám led a vždy se mi to povedlo.Tak nevím kde je chyba.
Nazdar denyq, ta barva bude asi tím, že ten haš nebyl ještě asi pořádně vysušen jinak je vždy tmavý ale je to už dávno takže nevím jak vypadal pak.
Ještě k tomu vysušování tak už se s tím vůbec nemažu a po scezení vezmu kvalitní papírové kapesníky vložím do nich matroš a stiskem vytlačím všechnu vodu pak hnětu....tím docílím plastického charakteru.
Když chci sucháč tak suším pomalu.
pitris
citace:
Původní příspěvek od denyg pitris: Tyjo, pořád mě to leží v hlavě a tak se Tě jěště jednou ptám ... Jak jsi docílil světlý, skoro až stříbrný barvy Tvého haše?
Jinak 4 all: S neusušeným mateiálem to samozřejmě jde, ale určitě ne bez ledu
Nemohl jsem sehnat narychlo dobré síto na oddělení tuhé složky, hromada nadrceného listí a tak....měl jsem stejné síto na mouku jako použil denyq na 1straně.
Natáhl jsem na síto silonky a problém vyřešen....musí být ale natažené aby oka nebyla úplně stažená.
Zdar, zkoušel jsem tuhle metodu a povedla se, chuť skvělá, barva skvělá, všechno skvělý ... ale mám takový dotaz, zkoušel jste někdo z tohodle suchý drink ? mě to teda nějak nedoutnalo, nehořelo..
zdarte groweři,použil jse tuto metodu na cca 150g venkovniho skunku - výsledek : 2 talíře plné bahna ( sedimentu )
1 plechová formička na zkoušku sušení
Talíře jsem dal na vyvýšené větrané místo at se voda samovolně odpaří,ale dle mého se úplně odpaří cca až tak za 2 týdny,je to totiž fakt kaše.
Plechovou formičku jsem dal do trouby na 50 stupňů s větráním.Asi za 2 hodiny byl matroš zcela suchý,ale nešla z něj udělat kulička,nešel vytvarovat ani po horké lázni a následném válcování.Zbyly z toho prostě tenké a tvrdé jakoby plátky.Téměr černá barva,funguje i chutná skvěle,ale čekal jsem něco plastičtějšího.
Má někdo osvědčenou metodu sušení,např. výše zmíněné vysávání papirovým kapesníkem a hnětení ? funguje to ? prosím poradte,díky :-)
byt tebou bych ty talire dal na nejake topeni, at se ti co nejdrive odpari voda. Ja jsem si i svitil na misku pomoci halogenove zarovky a taky to fungovalo. Hlavne at ti to nezacne plesnivet a hnit ...