Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau narkomani.
Tolik očekávaný čas nadešel. To, proč to vlastně děláme, proč pěstujem stojí teď přede mnou ve dvou sklenicích a je čas balit a sumírovat.
Nejprve malé shrnutí. Hodně jsem si naběhl, že jsem sadil ze semen a chtěl vyzkoušet řízkování a vše co k tomu patří. díky tomu že se mi tam připletla i nějaká sativa, tak se z tohoto growu stala pěkná dřina. Po přepnutí vyrostly strašně moc, dlouho kvetly, a díky truhlíku jsem se vysral na postupné sklízení a sekl to najednou protože pařím kořeny. díky tomu půlka kytek přezrálá, druhá půlka né úplně dozralá.
Co se týká materiálu tak chuťově je to slabší než třeba Bubble gum, ale věřím že špička teprve příjde. Co chybí na chuti, přidává na vyhulenosti. Pomalé nájezdy do energického stavu a sem tam šišku pěkně zamotá. Naštěstí žádné pecky do hlavy a odchod na párek, takže spokojenost. Ješte to moc nehulím, tak za měsíc se do toho pořádně pustím, až to bude suché tak akorat (ani málo ani moc).
Zajímavé je, ačkoliv to celou dobu nevypadalo, tak nejlíp tento grow dopadl na výnos. :angelz mých 3 growů). Spodky jsem nepočítal a tak jsem vážil jen to k hulení.... celkem 43g......Takže jelikož jsem posral tolik věcí tak nakonec jsem hodně spokojený. díky za tipy a když to sesumírujem, tak Vietkong to trefil přesně takže pm. a nejhůř Smoker. Myslím že u mikro se to dá tipnout ,(však taky většina byla hodně blizoučko ) než u velkých lamp, kde už lítá pár desítek g. Ještě mě překvapilo že připlula jen jedna karma (vždycky byly aspoň dvě), ale to jen tak na okraj, tak zatím mikrogroweri, už tady na mě pokukuje jeden joint, takže se jdu ponořit do rauše svého vlastního výtvoru. Ať roste!!