Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to xerthon: jo to je na tobě každý si volí svou cestu....
to crow182: prosímtě dej tam už neco jiného než tu bodovku!!!!!to je děsné!!!
no a k tem stonkům teplé svetlo vytahuje kitku nahoru=> sama si delá silný stonek aby se nezlomila, inak myslím svtelo 2700K
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
na rast daj usporku, fukaj na nu vetrakom z PC zdroja (ked jej svietis). najprv 15 minut, 30 minut nic, zas 15 minut a 30 nic a urcite ti zosili. potom to daj na 30, 30 nic a potom 45, 30 nic a potom uz nechaj pusteny stale, ked svietis a urcite ti zhrubne.
poradite?
rostlinky mam asi paty nebo sesty tyden na kvetu,jedna z kytek je hermous,takze se mi to asi nejak sprcalo.
Uz se mi tam zacinaji tvorit semena,ale ja semena nepotrebuji.Mel uz bych to teda ukoncit nebo jeste nechat kvest?
Myslím,že to je tvé rozhodnutí,ne?
Nebo jinak musíš přemýšlet jestli Ti za to stoji ta elektřina,hm?
Nenapsal si pod čím kto máš,ale myslím si ,že je to opravdu na tobě
Já v tvé kůži bych pokračoval,myslím,že špatná zkušenost je někdy dobrá zkušenost
Ale jak říkám je to na tobě!!
Smějte se na lidi okolo,uvidíte vrátí Vám to.Budou blbě koukat!!!
A nebo néé???
Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla!! A.J.C
(jenže zkuste se na ňu usmívati 18 hodinek)To chce kamarády
to ja vim,ze je to jen na me :-)
jen jsem chtel vedet,jestli by bylo lepsi sklidit nez tam budou jen semena
ale rozhodl jsem se tak,ze to dnes usmiknu a hura na dalsi kolo se silnejsim slunickem
hele lidi kdyz to chci dat do deravyho skleniku kde budou i okurky mam si to radsi predpestovat?a do jaky vejsky? nebo rovnou do skleniku ze semena?
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
tak dik ale stacej jenom tty klicky nebo alespon nekolik cm aby to slo do skleniku? a nemuzo mi to nejak okurky zahubit nebo obracen?
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.