Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tohle je kámošův nounejm, dalo by se říct, že letos se mu poprvé povedla sklizeň, tedy co se outdooru týče ( no taky není divu, když tenhle rok sadil prvně s náma )
Ale ne, dávám ho sem, protože je to fakt dobrej modýlek, ale co je hlavní, dozrál uplně jako první, už snad před měsícem, což je do našich klimatických podmínek perfektní - žádný stresy z plísní a nedozráním.
Taky bych takovejhle model chtěl - je to fakt luxus
( jojo, i nounejm muže natrhnout řiť předraženejm F jedničkám ze seed banky )
Tady jsou fotky nonamů od kámoše. Byl to jeho třetí pokus v tomto roce. První mu uschly, další měl schované na louce, kde mu je posekali, no a když už to vzdával , tak mu vyrostlo tohle . Sklizel to 5.října, protože přišel na pole a všechny kytky vytrhaný, aspoň mu je nečorli jako mě .
Tak přikládam moji plevelnici.Kytka co vyrostla sama odsebe.Na to že se v silnym větru zlomila tak na konec vše vpřádku.Jinak ulomený větve mi krásně dozráli v kýbli s vodou,asi tři týdny.
Tohle mi vyrostlo letos z bonusu od Nirvány, podle nich to je Tirol MIX F2. Generation Superskunk Shivaskunk White Russian Chronic Orange Bud.
Jeden ze tří kytek byl samec, bohužel pozdě zkosen. Zbyly dvě paní, se svými pětadvaceti semínky. Pokouření docela dobrý: silný, ale čistý.
...Ano, punk je skutečně již dávno mrtev ALE DO KYTAR SE DÁ ŘEZAT POŘÁT !!!
Tenhle noname přežil dokonce i povodeň! Byla do půlky ve vodě. Vysazena začátkem června, sklizená v půlce nebo ke konci řijna. Vůbec jsme ji nehnojili, až jednou ke konci dostala Alga bloom a green senzation. Substrát pro pelargonie + perlit. Vrcholova palice.