Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau lidi!
Samo že sušímnormálně po sklizni kytky dám do suchý místnosti, gde se větrá kořenama dolů...
lae kolikrát jsem rychle potřeboval dát brčko s kámošem a na řadu přišla mikrovlnka. Hodně lidí to odsuzuje, ale bylo to fakt dobrý....
cau ramba, mam takovej problem. V drivejsich dobach jsem treba narval ganju do sklenice }pred ti jsem ji susil tak 1 -2 mesice na pude]a zakopal to od listopadu do dubna a pak bylo to FUCK Cool. No a ja potrebuju vedet jestli ma nekdo zkusenosti s skladovanim treba rok nebo dva. DIK
to chce spotrebovat po pul roce, po sklizni nabyvaji palicky na kvalite a pul roku od sklizne sou na vrcholu kvality a pak zase kvalita zacina pomalu klesat, vic jak rok bych to u sebe nemel, proste si na kazdy rok vypestovat
Ja skladuju v takovych uzaviratelnych plechovych pixlach od kavy a mam to ve spodni casti lednice. O vikendu jsem dokouril zbytky 2 roky stare, takhle skladovane travy. A nemuzu rict, ze by byla nejak slaba.
Ale pokud je vzduchotěsně uzavřeš a umístíš do mrazáku, potence se neztratí ani za dlouhé období. Hlavně musí být dobře utěsněné, protože v ledničce je maximální vlhkost, ta by palice zničila.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
secko sem sklidil , patch mi to zaczalo trochu plesniwyet .. mno a zkoushel sem susit wic wzorku u sebe ..mam na to takowy ty platna z repraku ..dawam to mezi ne .... treba .. yeden wzorek do spoda a kdyz uz ye docela suchej , taq na to hodim czerstwy paliczky neceho jinyho , ty chute se hrozne prolnou docela mnamka ,, ale chce to obcas otocit a rozhrabnout .. .. brou chut
mno, ja kdyz chci rychle ususit, tak nastriham na sitko a dam nad stinitko lampicku. Ale jinak IMHO dlouhy suseni rulezzz. Jen se mi zda, ze dva mesice je moc, ale fakt nevim.... treba tak 3 nedele, OKi PAN:DAN
jo a fermentovana ganja.... no nic moc, aspon teda co prines kamos, divny, lehce nakysly, high nic moc :-| ale to muze bejt taky jen prvni [nezdarenej] pokus...
Jo kuci taky suším na hůře.Máme 2 hůry. jedna je ze senem a ta druhá je nad barákem, kde mamina suší prádlo-když prší nebo tak-a myslím,že budu sušit na té bez toho sena, protože minulý rok se mi zdálo, že to načichlo tím senem pro hlodavce a navíc taky ten prach.
Dávám to samozřejmě kořenama vzhůru a pod to dam třeba igelit nebo něco jinýho pro případ semen.Papírem kytí neobaluji, ale myslím , že to není špatný nápad kvůli prostoru a případnému prachu.
Jinak narychlo mnoho způsobů. Jak jste psali-mikrovlnka a fén je skoro to samé. Mi jsme vždycky dávali a dáváme přednost-pokud to nechcete usušit za 5 minut,protože se třeba jede někam na výlet jako mi nedávno do ZOO Lešné na zviřata/mazanec hlavně GIBONI/--vezmete si svíčku a nějaké dvě krabky a nějaký kousek plechu, krabky dáte na rozpětí plechu a pod ten plech svíčku.Pak na plech rozprostřete mařenu a zapálíte svíčku a čekáte klábosíte a převracíte. Je to příjemné.Opékate,dáte když je čeho po bani a pak se zhulíte.A věřte, že to pohuleníčko je lepší než z té mikrovlnky.
Krásné pohuleníčko kuci
Já chci dekriminalizaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!