Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Halucinace
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
tulo.g
Nový Člen

Karma uživatele tulo.g - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

ja sem jednou videl ve vzduchu kone,byl sem z toho upplne v prdeli ale dyz to videli i ostatni prisli sme na to ze je to balonek ve tvaru kone

Old Post 28-09-2005 v 08:09 AM
tulo.g je offline   Profil uživatele tulo.g   Find more posts by tulo.g   Foto galerie člena tulo.g   Click here to Send tulo.g a Private Message   Add tulo.g to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

tulo.g: heh dobrý šprým

Old Post 29-09-2005 v 14:58 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Za mnou jednou ťapal zelenej panáček z přechodu, docela schyzoidní...

Old Post 01-10-2005 v 14:13 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnysss
Stálý Člen

Karma uživatele Johnysss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

to me se v zime zdalo, ze je leto, a v trenkach sem skocil asi do dvoumetrovi zaveje..

Old Post 02-10-2005 v 11:14 AM
Johnysss je offline   Profil uživatele Johnysss   Find more posts by Johnysss   Foto galerie člena Johnysss   Click here to Send Johnysss a Private Message   Add Johnysss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
andreez
Nový Člen

Karma uživatele andreez - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Třeba du ze psem - moc zhulenej a vidím v trávě obrovskej fialovej vibrátor ve tvaru penisu, řikám si kua to se může hodit, ale dyž přidu blíž tak zjistím že je to jen petka od minerálky.

Old Post 03-10-2005 v 18:18 PM
andreez je offline   Profil uživatele andreez   Find more posts by andreez   Foto galerie člena andreez   Click here to Send andreez a Private Message   Add andreez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

ROFL vy ste zralý!!!!!!!!!! HAHAHAHA

Old Post 03-10-2005 v 18:30 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moucha
Nový Člen

Karma uživatele Moucha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

zatím žádný velký nářez jenom jednou jsem moc pěkně pokecal s vodníkem

Old Post 04-10-2005 v 11:15 AM
Moucha je offline   Profil uživatele Moucha   Find more posts by Moucha   Foto galerie člena Moucha   Click here to Send Moucha a Private Message   Add Moucha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Jde jen o výplody fantazie.Člověk ve skutečnosti ví co vidí ale neni si tim na 100% jistej.Už se mi stalo že sem si skutečně musel párkrát ověřit to co sem normálně viděl pač sem si myslel že je to něco jinýho.Třeba sem jednou viděl soci v křoví.A řikam kámošovi hele tam se něco leskne.Jenže sem nevěděl co to je a měl sem z toho spíš strach.Napadlo mě co by to tak mohlo bejt.Trochu se mi to zdálo jako člověk co nás pozoruje, pak mě došlo že by to mohlo bejt jízdní kolo, ale byli sme na okraji města a já si řikal co by tu v křoví kde nic neni dělalo kolo.Pak sem si myslel že je to náká podivná věc, která ani neni ze Země.Kámoš řek at se jdu na to podívat a já mu řek že tam sám nejdu pač nevim co to je.Tak sme tam šli spolu.Já šel hrozně opatrně a furt sem to sledoval jestli to náhodou nechce někam utéct.Nakonec to fakt bylo kolo.A pěkně sme tam s nim blbly.Pak se na hadry už šel párkrát 2 km domů pěšky černo černo tmou.A u takovýho potoka asi ve 2 ráno.Sem viděl koho si sedět.Jdu to okouknout kdo tam tak sedí a ani se nehejbe a on to byl malej stromek.Kdyby mi někdo viděl tak si řekně že sem cvok.Sahal sem na ten stromek a ujištoval jestli je to stromek.A takovej storek mam hafo.

Old Post 05-10-2005 v 11:06 AM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

to je normální. máš zkreslený (nebo spíš zostřený) vnímání a pracuje fantazie. Jednou sem v noci se díval na koš a myslel sem, že se tam někdo schovává a vyskočí na mě.
slyšel sem, že šli borci po ulici a jeden skákal a ten druhej se zkrčoval. prej jeden viděl před sebou krokodýly a před tim druhym se snižoval strop. Venku! osobně sem ale z travky nic takovýho nezažil, tak se chci zeptat, jestli je to možný po travce takhle silný halušky třeba ze silnejch modelů. Nevim, ale mám pocit že ne. že to třeba kolikrát lidi říkaj, aby si zamachrovali. Po hulení je to spíš zkreslený a domýšlíš si než čistě halušky podle mě.

Old Post 07-10-2005 v 11:52 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Já tohle měl hlavně ze začátku a byl sem z toho docela vyděšenej.Ted je to v poho ale občas mě něco překvapí.Já si myslim že to možný je.Myslim že záleží na víc věcech než jen jak je to silný.Záleží jak je na tom člověk v ten den asi po všech stránkách.Když je unavenej a dá si silný modely tak místo haluzí spíš vytuhne.Mě se jednou stalo že sem šel z kopce ze stráně a uplně se mi podlamovali nohy a přišel sem na to že se mi jde líp když jdu pozpátku.Jednou sem měl zase pocit jakokdyby se kolem mě točilo švihadlo ale byla to struna která se furt točila dokola a vždy mi uřízla nohy který mi ale při dalšim otočenim dorostly a furt se to při chůzi opakovalo.Už několikrát se mi stalo že sem stál tak 30 cm od lavičky a měl pocit jakoby ta lavička do mě strkala až sem dostal křeč do nohou.Tyhle věci už se mi ale nestávají nák.Nedávno sem ale slyšel melodii s mýho mobilu Come As You Are od Nirvany kouknu se jestli mi nikdo nevolá a ono nic.Já tu melodii ale od tý chvíli slyšel hrát asi tak čtvrt hodiny.Je toho víc ale to bych toho tady musel napsat hafo tak něco zase jindy.

Old Post 07-10-2005 v 12:06 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

okej. tak já se s váma taky podělim o svojí haldu ju? nejbrutálnějsí byla(jediná na kterou si přesně vzpomínam).
začínala sem hulit a s bejvalym sme smotli tak pulgramový brčko. zhulili sme to a mě se pak začala fakt brutálně motat šiška. no co vám budu povídat. hodila sem krásnou šavli(moje tělo si zkrátka muselo začít zvykat). šli sme do hospy a já tam sedim, cucam kolu ačumim na zeď. ta zeď byla flekatě zelená. tak jí tak pozoruju když se tam najenou objevila ruka s klíčem. ukazovala ke dveřím. pak se mi zas zvedl kufr a šla sem ucpat umyvadlo když sem se vrátila tak tam ta ruka furt byla. po chvilce pozorování se ale ruka proměnila v něco jinýho(už nevim co). pak sem šla zas zaneřádit hajzlík a když sem se vrátila, tak na tý zdi byl vodník. s fajfkou. prostě si tam v klidu pokuřoval. no já nechápala. a ten týpek co tam byl se mnou taky ne....

Old Post 08-10-2005 v 13:40 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Sedime takhle v noci na rybach, trochu vystraseny aby nas nechecknul porybnej kdyz se neco zasustilo v krovi , chvili uz fakt pripraveny ze vemem caru, pak na to ale serem, davame brko(ryby neberou ), pak druhy, treti..., pak konecne zabere, tahnem ho ven kdyz zase v krovi neco susti. To uz ale mame nasbirany kameny tak tam kazdej jeden poslem, neco se zase sustlo ale jinak nic, to uz si vazne myslime ze nas tam celou dobu nekdo pozoruje,
a protoze sou za pytlaceni i prej nejaky roky tak sme se rozhodli ze nejlepsi obranou je utok a vysli proti krovi, do posledni chvile nic kdyz pak najednou vybehlo "neco", ve tme sme to nepoznali ale porybnej to urcite nebyl , sbalili sme teda kapra a valili domu, vystraseny jak maly kluci

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 08-10-2005 v 17:25 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Jeste ze mam papiry...

Old Post 08-10-2005 v 21:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

2 praxer: to ako ked si na rybach a nieco susti v krovi, tak tym, ze si das papier to prestane?

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Old Post 08-10-2005 v 21:57 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

2 inf3cti: papíry=doklady, na rybaření

Old Post 08-10-2005 v 22:24 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

inf3cti : dat si papira tak se tam asi strachy poserem

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 08-10-2005 v 23:07 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás