Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejlepší jídla
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Fotrovci vcera vypadli po dlhej dobe z domu na tyzden. Matka nachystala plnu chladnicku zradla (salamy, syry, udene maso, rezne, hranolky, ryza, kura,...). Ja som hned spravil party a vsetko sme zozrali. Co budem jest cely tyzden? Fix, boh zehnaj moju babku.
Inak najradsej ked som nahuleny zerem nieco sladke, alebo dobre maso s hranolkami. Pijem hlavne dzusy.

Old Post 30-03-2004 v 12:35 PM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Palec nahoru :-) Příspěvek č. 50

já žravost po hulení úplně miluju. Sice utratim hodně peněz,ale stojí to za to. Nejradši jim:
3bit-rozložit na čokoládu a sušenku(jak jinak)
zmrzlinu-čokoládovou
a poslední dobou ulítávám na sýry TIZIAN.K němu dva rohlíky,nebo klidně i samotnej a to je pak chuťovej orgasmus

Old Post 03-04-2004 v 16:11 PM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Mě absolutně nejvíc potěší čokoláda .. mléčná nebo oříšková, nejlépe taková ta zelená z Lidlu

Old Post 03-04-2004 v 16:43 PM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjoman
Stálý Člen

Karma uživatele ganjoman - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

a ze všeho nejhorší je, když jste na víletě s matkou, zkouříte se na zpáteční cestu a ona začne vytahovat strašně moc žrádla a nutit vám ho

Old Post 03-04-2004 v 17:24 PM
ganjoman je offline   Profil uživatele ganjoman   Find more posts by ganjoman   Foto galerie člena ganjoman   Click here to Send ganjoman a Private Message   Add ganjoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mautinka
Nový Člen

Karma uživatele Mautinka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

nejlepší je ČOKOLÁDA.a nebo brambůrky.........

Old Post 04-04-2004 v 00:51 AM
Mautinka je offline   Profil uživatele Mautinka   Find more posts by Mautinka   Foto galerie člena Mautinka   Click here to Send Mautinka a Private Message   Add Mautinka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

nekdo uz to tu psal, ale hodne dobre piti je jahodovy dzus...pekne husty...to mam hodne rad...bramburky jsou taky hodne good..pekne k pivku..mnam!

OSTRAVA JEDE...

Old Post 04-04-2004 v 08:43 AM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Karma uživatele Lampick - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

nejlepsi kombinace je hello džus jahodovy +hovězý brambůrky na cibulce...fuckt mazec...

Old Post 06-04-2004 v 07:44 AM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

nejaky jahodovy dzusik,mlecna fidorka,piza+makro kečupu nebo smaženy hermelin v bulce...

Old Post 06-04-2004 v 16:46 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 57

No to je mazec zrovna sem byl vyžrat ledničku a než sem šel na grower tak sem o tom trochu přemejšlel a přijdu sem a tady vidim ze v tom nejsem jedinej.Já většinou běham furt vod špajzky do lednice a úplně zapomínam že užsem tám byl nejmíň desetkrát.No to jo hold život-Oplatky Mila tak ty miluju!!

Old Post 06-04-2004 v 19:07 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R@st@
Stálý Člen

Karma uživatele R@st@ - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

nevim jestli to tady zaznělo ale zajmavá chuť jsou olivy namočené do olivového oleje!! :P

Old Post 08-04-2004 v 11:55 AM
R@st@ je offline   Profil uživatele R@st@   Find more posts by R@st@   Foto galerie člena R@st@   Click here to Send R@st@ a Private Message   Add R@st@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=M0rpheus=-
Nový Člen

Karma uživatele -=M0rpheus=- - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Ja mam nejradši když jsem zhulenej Pizzu ... ... a nebo taky Francouzský brambory , to sem pak schopnej sežrat jich celej pekáč.

Jednou jsem přišel domů trochu na prach a nanosil jsem si ke compu (bylo zhasnuto) asi 6 druhu jidla moc pití a když jsem pak rozsvítil , tak mě to jako docela dost dostalo

Old Post 12-05-2004 v 13:00 PM
-=M0rpheus=- je offline   Profil uživatele -=M0rpheus=-   Find more posts by -=M0rpheus=-   Foto galerie člena -=M0rpheus=-   Click here to Send -=M0rpheus=- a Private Message   Add -=M0rpheus=- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ouki Kouki
Stálý Člen

Karma uživatele Ouki Kouki - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Nejvíc mi chutnají rybičky v tomatě+bread and butter!!Mňamka největšííííí...

Tak sorry no!!Někdo něco řekne a pak něj je na každej nasranej!!Fakt bych rád věděl za co.......

Old Post 12-05-2004 v 13:36 PM
Ouki Kouki je offline   Profil uživatele Ouki Kouki   Find more posts by Ouki Kouki   Foto galerie člena Ouki Kouki   Click here to Send Ouki Kouki a Private Message   Add Ouki Kouki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ouki Kouki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 61

No tak já taky přidám něco delikatesek. Teď mě známej naučil Jerky - sušený maso - hovězí, vepřový - 2 druhy nebo kuřecí. Zatim sem to viděl jenom v Globusu, jedno malý balení stojí okolo 30 Kč, ale je to lahoda. Já mám nejradši uzený vepřový.
No a jinak třeba v jedný hospodě si dávám hovězí na česneku, bramborový knedlíky a špenát, no to je dobrota. A nebo doma uvařit něco z dobrýho hostince a pořádně zasypat nastrouhanym sýrem. Mám hlad, du něco sežrat...

Old Post 12-05-2004 v 13:46 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

ja kdyz sem doma a prijdu vypalenej tak si nejvíc ulítávám na jakejchkoli různejch jogurtech, smetanovejch krémech, pribináčcích, a takovejchhle mrdkách, nejlepší je třeba hustej smetanovej krém s oříškovo-čokoládovou příchutí nebo něco takovýho to je fakt mazec. Je to pohoda za uspokojí to žravku, už sem se naučil že bych se neměl v noci přežírat jak sem to praktikoval, je to ee, a piju cokoli nejradši mineralky různy ochucený akorat mě mrdá jak do všecho nacpou miliardy bublinek a pak to musim vždycky protřepavat aby to vyšumělo

Old Post 12-05-2004 v 16:30 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=M0rpheus=-
Nový Člen

Karma uživatele -=M0rpheus=- - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 63

Jsem uplne na srot (3 suchace) , ted jsem si dal k veceri 4 rozpeceny housky a dak do nich mrte salamu a syru , to je teprve haluzovni pozer. Ted popijim multak a zvazuju ze si dam jeste neco dobryho , asi cokoladovej puding s 3bit-em ... to sou zase pecky Jenom nevim proc si tady slejvaaam haluze

.::Jo , uspesnost byla vysoka , vickrat backspace nez vsechny ostatni klavesy::.

Old Post 12-05-2004 v 17:09 PM
-=M0rpheus=- je offline   Profil uživatele -=M0rpheus=-   Find more posts by -=M0rpheus=-   Foto galerie člena -=M0rpheus=-   Click here to Send -=M0rpheus=- a Private Message   Add -=M0rpheus=- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Registredanonym
Stálý Člen

Karma uživatele Registredanonym - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Zeru co se da, na pukaci akce sem pravidelne bral buchty od babci a jinak zeru aj kakao kdyz uz neni co, jednou sem se nazral takovych jidel kera na sebe vubec nesedi ze sem se doblul :

Old Post 12-05-2004 v 17:28 PM
Registredanonym je offline   Profil uživatele Registredanonym   Find more posts by Registredanonym   Foto galerie člena Registredanonym   Click here to Send Registredanonym a Private Message   Add Registredanonym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás