Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotrovci vcera vypadli po dlhej dobe z domu na tyzden. Matka nachystala plnu chladnicku zradla (salamy, syry, udene maso, rezne, hranolky, ryza, kura,...). Ja som hned spravil party a vsetko sme zozrali. Co budem jest cely tyzden? Fix, boh zehnaj moju babku.
Inak najradsej ked som nahuleny zerem nieco sladke, alebo dobre maso s hranolkami. Pijem hlavne dzusy.
já žravost po hulení úplně miluju. Sice utratim hodně peněz,ale stojí to za to. Nejradši jim:
3bit-rozložit na čokoládu a sušenku(jak jinak)
zmrzlinu-čokoládovou
a poslední dobou ulítávám na sýry TIZIAN.K němu dva rohlíky,nebo klidně i samotnej a to je pak chuťovej orgasmus
No to je mazec zrovna sem byl vyžrat ledničku a než sem šel na grower tak sem o tom trochu přemejšlel a přijdu sem a tady vidim ze v tom nejsem jedinej.Já většinou běham furt vod špajzky do lednice a úplně zapomínam že užsem tám byl nejmíň desetkrát.No to jo hold život-Oplatky Mila tak ty miluju!!
Ja mam nejradši když jsem zhulenej Pizzu ... ... a nebo taky Francouzský brambory , to sem pak schopnej sežrat jich celej pekáč.
Jednou jsem přišel domů trochu na prach a nanosil jsem si ke compu (bylo zhasnuto) asi 6 druhu jidla moc pití a když jsem pak rozsvítil , tak mě to jako docela dost dostalo
No tak já taky přidám něco delikatesek. Teď mě známej naučil Jerky - sušený maso - hovězí, vepřový - 2 druhy nebo kuřecí. Zatim sem to viděl jenom v Globusu, jedno malý balení stojí okolo 30 Kč, ale je to lahoda. Já mám nejradši uzený vepřový.
No a jinak třeba v jedný hospodě si dávám hovězí na česneku, bramborový knedlíky a špenát, no to je dobrota. A nebo doma uvařit něco z dobrýho hostince a pořádně zasypat nastrouhanym sýrem. Mám hlad, du něco sežrat...
ja kdyz sem doma a prijdu vypalenej tak si nejvíc ulítávám na jakejchkoli různejch jogurtech, smetanovejch krémech, pribináčcích, a takovejchhle mrdkách, nejlepší je třeba hustej smetanovej krém s oříškovo-čokoládovou příchutí nebo něco takovýho to je fakt mazec. Je to pohoda za uspokojí to žravku, už sem se naučil že bych se neměl v noci přežírat jak sem to praktikoval, je to ee, a piju cokoli nejradši mineralky různy ochucený akorat mě mrdá jak do všecho nacpou miliardy bublinek a pak to musim vždycky protřepavat aby to vyšumělo
Jsem uplne na srot (3 suchace) , ted jsem si dal k veceri 4 rozpeceny housky a dak do nich mrte salamu a syru , to je teprve haluzovni pozer. Ted popijim multak a zvazuju ze si dam jeste neco dobryho , asi cokoladovej puding s 3bit-em ... to sou zase pecky Jenom nevim proc si tady slejvaaam haluze
.::Jo , uspesnost byla vysoka , vickrat backspace nez vsechny ostatni klavesy::.
Zeru co se da, na pukaci akce sem pravidelne bral buchty od babci a jinak zeru aj kakao kdyz uz neni co, jednou sem se nazral takovych jidel kera na sebe vubec nesedi ze sem se doblul :