|
Výsledek sedmého kola 4x OG Kush pod 250w HPS
Děkuji že jste sledovali už sedmé kolo. Díky všem za karmy a komentáře
OG - pro mě absolutně nezvyklá odrůda, náročná na pěstování, která ve výsledku poskytne velice pěknou kvalitu, ovšem na úkor kvantity...
OG Kush NO.3 15,2g--------------------------15,2g
OG Kush NO.4 38g-------------8,9g----------46,9g
*+ 2 g testování
*pozámka - "spodky" jsou nižší pálky na které tolik nesvítílo nebo které byly zohlé pod mříží, ovšem jsou kvalitou podobné vrcholovkám. Většina "nízkých spodků" byla otrhána takže spodky typu - řídké , nehodící se na kouření je v té kategorii spodků maximálně 15-20g.
CELKEM:
191,9g !!!
A vítězi tipovačky o karmy se stávájí:
1.místo - Americky_brouk s tipem 192g !!! - Celková odchylka 0,1 g
2.místo - MocnyOkurek s tipem 190g
3.místo - mongoose s tipem 187g
Všem borcům co mají váhy v oku gratuluji a posílám karmy ... A děkuji všem co se zůčastnili tipovačky.
- rovnoměrné zrání pryskyřice
- NEJLEPŠÍ VŮNĚ CO JSEM KDY SKLIDIL !
- NEJLEPŠÍ CHUŤ CO JSEM KDY SKLIDIL ! - vedlo to ke stylu hulení který jsem nikdy nedělal
- NEJSILNĚJŠÍ A NEJVÍCE "PSYCHOTICKÝ" ÚČINEK, CO JSEM KDY SKLIDIL! viz. Smokereport
Mínusy OG:
- slabý a pomalý květ
- veliké nároky pravděpodobně na světlo
- slabý výnos
- velikost palic - opravdu maličké
- dlouhé zrání
Poznatek: Bavil jsem se se dvěma lidmi, kteří OG jeli venku, a musím říct že oba to pohanili, že nesklidili nic.. Myslím si že se hodí spíš pod 6kila atd. aby se pořádně projevila, ale ten materiál by rozpouštěl mozky...
Proto RADA PRO OUTDOORISTY - OG (DINAFEM) VENKU RADŠI NE!!!
ZÁVĚR - Odrůda plná kontroverze... Velké množství výhod ale i nevýhod z ní dělá velkou výzvu. Výzvu a ochotu se něčeho vzdát výměnou za vyšší kvality V nejbližší době bych ji asi znova nevzal. Celkově jsem ale RÁD ŽE JSEM JI JEL. Bylo to poznání něčeho jiného než "výnosovky" a ten materiál je postě magie
Při zpracovávání jsem si vzal kousek a dal do sklíčka. Byl jsem zvědavý. Před tím jsme měli dvě skla úplných spodečků a už ty vypadali že budou mít potenciál, ale byli sme ve shonu takže člověk prd poznal.
Dal jsem si prvního prda, kouř šel z jedničky do mě (říkám si, chuť se nezdá nějak extra.. tak to by mě fakt nasralo kdyby ani ta kvalita nebyla.) OVŠEM.. Začnu vyfukovat a cítím NÁDHERNOU LEHOUČKOU zemitou chuť. Necítíl jsem ABSOULTNĚ ŽÁDNÉ ŠKRÁBANÍ, tak jsem to proháněl nosem. To s 80 % ganji se kterýma se setkám neudělám, protože to je hnusné, škrábe to atd, spíš to tu chuť pokazí pokud to není kvalitka. ALE TEĎ! KOUŘ BYL JAKO Z VAPORIZÉRU. LEHOUČKÁ, NEŠKRÁBAJÍCÍ, BEZ ZPÁLENIN 100% chuť zeminy a ostatních tónů.. Od té doby to kouřím tak, že celou jedničku vyfouknu nosem ...
To ovšem nenastoupil účinek. Uchvácen chutí, šel jsem šmikat. Až za poměrně dlouhou (už jsem se začínal obávat) začal nastupovat mohutný dusivý stav, který mě zachvátil jak tělo , tak mozek.. Vnímání vůbec OČIMA (šmikal jsem) bylo strašně narušený, a skoro jsem se na to ani nemohl soustředit.. CELÉ VNÍMANÍ OBRAZU BYLO NEZŮČASTNĚNÉ, JAKO BYCH SE JEN DÍVAL NA FILM A MOC HO NEVNÍMAL. a hlavně to bylo POPRVÉ CO JSEM CHLAPCI SLYŠEL STAV(z toho jak mě to rozpumpovalo krev) seděl jsem v tichu a slyšel jsem HUKOT V UŠÍCH toho jak mě asi valí oběh na max, jelikož jsem slyšel i tlukot srdce takže mě takhle asi 20 mninut HUČELO A TEPALO V UŠÍCH.
CO SE TÝČE STAVU - strašně paranoidní, absoultně nehodící se do společnosti, asociativní , schopnost navodit si AŽ PANICKÝ STRACH PŘEMÝŠLENÍM O NEREÁLNÝCH NEBO TÉMĚŘ NEMOŽNÝCH VĚCECH. Skuste si to zahulit SAMI V LESE V NOCI nebo někde mimo civilizaci.... jsem zesranej i v noci na balkóně když to navalí a to jsem zvyklý na přírodu ve všech časech i prostředích
4.FOTO - Detajl
5.FOTO - Makro
|
1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIPNaposledy upravil Bohém 11-11-2016 v 11:31 AM |