Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
darwin:Měl si špatný osivo,muselo to být strašně naprcaný,čím víc semen z kytky tím větší pravděpodobnost samců,když máš málo semen v kytce tak to bývají zase spíš samice.
Původní příspěvek od gyzmo darwin:Měl si špatný osivo,muselo to být strašně naprcaný,čím víc semen z kytky tím větší pravděpodobnost samců,když máš málo semen v kytce tak to bývají zase spíš samice.
To slyšim prvně, ikdyž určitá logika by se v tom dala najít. Kde si k týhle informaci přišel? Docela by mě to zajímalo abych se přiučil.
Já sem zase četl že u běžnejch semen pohlaví neni předem daný, ale určuje se v ranný fázi vývoje.
Dokonce i někde tady je myslim vlákno kde je popsaný jak ph půdy dokáže částečně ovlivnit poměr samic k samcum.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od gyzmo darwin:Měl si špatný osivo,muselo to být strašně naprcaný,čím víc semen z kytky tím větší pravděpodobnost samců,když máš málo semen v kytce tak to bývají zase spíš samice.
No.... tak to by mě taky opravdu velmi zajímalo.
Kde jsi k tomu přišel?
Podle mě kravina, máš nějaké podložené věrohodné zdroje?
PS: takže nikdy nekupovat regulary od seedbanek, jelikož to budou vždy skoro samý samci.