Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky mám Afgánek,ale ještě mi nekvete,musel jsem ho víckrát zastřihnůt.Mohl bys mi říct cos stým dělal ty,že ti to už začalo kvést?Kytky mají tak 1,80 m světla dost a hnojiva taky.
TROCHU TO HNOJIT,TROCHU TO POVZBUDIT,NAKOPNOUT TO DO RŮSTU PO HLAVĚ.JINAK JÁ MÁM LETOS TAK 80PROCENT HERMANŮ,NA COŽ ČUMÍM JAKO KRÁVA NA ZRCADLO.ROZUMĚJ HERMAFRODITŮ.
Nic zasadne jinyho nez predtim, akorat ze se sama zozhodla delat paldy. Je to divny jeden Afgan mi kvete uz od cervence, ten budu uz asi za 3 tejdny sklizet. A ostatni teprve malicky palicky. Doufam, ze bude pekny zari.
Ja mam spish oprawdu luft z te plisne. Loni jsem na to celkem doplatil. Jakmile by se letos objevila, sklidim to komplet...... Ale jinak dneska se tam jedu podivat po cca 10 dnech a jsem zvedavej. Minule to slo jiz celkem solidne.
Zdarec lidi ja mam na zahradce nejeky kytišky azačal sem jim zatem novat ten podzim je rok od roku horsi!Dohnalo me to k tomu ze sem koupil spešl hnojivo!Tak su zvedavej.
Ja jsem to mel loni zase modro-fialove. Jsou takhle od mala, nebo se takto zbarvily az nyni? Pry je to nejakey dusledek ubytku svetla - ve fotosynteze se deje neco jineho nez doposud... Ale je to pekne ne ??
Tak by mě zajímalo jak letos dopadne sklizeňm, když mi to nedavno začalo kvíst-esli nebude teplej slunečnej podzim, tak to bude v ......
No a jak to bylo fialové u mě (loni) najdete pod odkazem http://grower.cz/forum/image.php?attachmentid=9264
Takze mne se to jevi uz celkem velmi slibně. Blizny jsou hnědé, ted jsem koukal pod lupou na pryskyřici a její tam vážně hodně... Akorát je ještě bílá, dávám tomu tak 3 týdny a může jet domuuu..Hlavně vydržet holky, vydržet !!!